Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
sanmıyorum, biz istemesek de maalesef gerçek gibi. muhtemelen değer görmemiş ve sevilmemiş bi kadın. tamamen erkeğin isteğine odaklı. ayaklarını yıka hoşuna gider demesini de bekliyorum.İlgi çekmeye çalışıyor. Gerçekliğinden şüpheliyim, gerçek bile olsa zihin yapısınin sağlığından. Sabah çok alıntı yapan olur. Amacı dikkat çekmek zaten.
Çok üst üste yazmış. Adeta bana bakın diye bağırıyor. İstediği ilgiyi vermemek lazım. Bastığımız beğenmedim tusundan bile haz alabilir.sanmıyorum, biz istemesek de maalesef gerçek gibi. muhtemelen değer görmemiş ve sevilmemiş bi kadın. tamamen erkeğin isteğine odaklı. ayaklarını yıka hoşuna gider demesini de bekliyorum.
aman ne uğraşıyosun Allah aşkına bunları idrak edecek hali var mı sence böyle şeyler yazan birinin?
Canım yeni evlisiniz ya henüz ondada bazı şeyler oturmamistir güven vs yada kıskançlık duygu durumları normal.bizdede yeni evliyke öyleydi ..zamanla bunlar aşiliyor yeterki acele edip problem gibi görme.
Daha yeni evlisiniz.Sen kendine odaklan eşinden ziyade evde hobi edin güzel kitaplar oku yakın cevrenle güzel irtibat kur ev gezmesi gibi vs.
Sonra eşini açmaya calis bakımlı ol ilgiyi çek üstüne .konustur ne derdi var gibi .Bı sıkıntısmi var ..Sevdiğini söyle sevgini hissettir ondanda görmek istediğini ifade et.
Fantezi dünyanı geliştir sevisme ve devamını biraz kadın olarak sen devral
Farklı şeyler giy mesela vsvs
Canım sen havalandir o ise sen bak de orta yolu bul .tamam yeterki sen yanlış anlama de ..
Hele bı yap bakalım bi dene gör
Saçmalamayın ya, bu kısacık hayatı bu sebeple ni ziyan ediyorsunuz? Bence sizin de cesaretiniz yik ailenizi bahane ediyorsunuz.Şuan gitsem çalışabileceğim bir yer var zaten iş konusunda sıkıntı yok benim tek derdim ailem onlar çok üzülürler
İlk evliliği ve önceki ilişkileri hakkında bilginiz var mı ?belki güven sorunu vardır bide yoğun ve zor bir işi varsa yoruluyor olabilirİzin vermiyor çok tartıştım bu konuda hakkında ben çalışmak istiyorum diye ama asla diyor başka. Bişey demiyor lütfen benim açımdan bakın 7 24 evdeyim ve onsuz dışarı çıkmama karışıyor istemiyor kendi de işden dolayı götüremiyor ne yapayım
Yanlış anlamayın ama tek başıma dışarı çıkartmayan,ekonomik olarak beni rahatlatmayan, işe girmemi istemeyen bir adamla üstelik ikinci evliliğim ise aşkından ölsem evlenmez oturup anama ,babama bakardım.
Yalnız bunlar evlendikten sonra oluyorBir de bunu söyleyen adamla korkmadan evlendiniz pes.......
Evet bunları evlendikten sonra söylemiş,ama evlenmeden hiç bunlar konuşulmamis Ben çalışmak istiyorum dememiş,Başından evlilik geçtiği halde ölçüp bicmeden,eski tecrübelerinden faydalanmadan aşığım diye paldır küldür evlenilmiş.....Yalnız bunlar evlendikten sonra oluyor
Şaka mı bu yorumlarınız. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım.Ozaman kendine ciddiyet ver belkide hafif bulmuş olabilir seni ..Ona düşüncelerine farklı şeyler getirmis olabilir
Tadında yap ..Temiz özenli düzgün giyin yemeğini güzel yap hafifmesrep takılma ciddi saygılı dur bakalım nasıl olacak öyle dene .
Erkekler onyargida uzmandır .belki seni farklı gördü evlenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?