Ha gayret hamile kalın o zaman da çocuğu bahane edersiniz. Kocam beni yollamıyor ne demek? Perde açtırmıyor ne demek? İşkence etmek için kaçırıp bir odaya saklayan psikopattan ne farkı var bu sevdiğiniz adamın, kocanın?
Çocuğu olan çocuğunu, olmayan ana babasını bahane ediyor. 50-60 bin paranız varmış, her yerde iş bulabilecek geçerli mesleğiniz de var. Hiç mi eski işyerlerinizden arkadaşınız tanıdığınız yok? Şehre uzak olsun ücra yerde olsun, 1+1 ev bulun bir sabah toplayın eşyalarınızı gidin evden. Anam üzülür babam kabul etmez herkes beni kötü biliyor... drama üstüne drama. Benim arkadaşım komşum olsanız git ötede ağla derdim. Çocuk yok, eğitimli meslek sahibi kadın, taşı sıksa suyunu çıkarır ama oturmuş çıkış yolu bulamıyorum diyor.
Ha yok ben böyle seviyorum, bir önceki dağa götürdü beni öldürecekti bu da perde açsam deliriyor sokağa çıkarsam aldatacağımı düşünüyor diye adrenalin peşindeyseniz o başka.
Kaç gündür iki çocuğumla ortada kaldım, ailemin evlerine sığdırmadı, teyzemin yanında sığıntı gibi oldum diyen üyeyi ve çocuklarını düşünüyorum. İnşallah bir çıkış yolu bulur kadıncağız diyorum. Millet sosyopat erkeklerden kopamıyor iyi mi?