Eşim benimle ilgilenmiyor

Ne yapayım elimde bi çare olsa yapacağım ama ailem kabul etmezler istemezler kendi param var aslında işim de var ama herşeyi bırakıp gidemiyorum ailem üzülür diye
Siz üzüleceğinize aileniz üzülsün bu dünyaya bir kere geliyoruz hayatınızı başkalarına göre yaşamayın . Sizi düşünmeyen aile de olmaz olsun

Siz üzüleceğinize aileniz üzülsün bu dünyaya bir kere geliyoruz hayatınızı başkalarına göre yaşamayın . Sizi düşünmeyen aile de olmaz olsun
Düşünüyorlar maddi anlamda sürekli destek olur ailem aslında beni çok seviyorlar ama sorunlu benmişim gibi davranıyorlar ayrılmama karşılar siz olsanız ne yapardınız

Düşünüyorlar maddi anlamda sürekli destek olur ailem aslında beni çok seviyorlar ama sorunlu benmişim gibi davranıyorlar ayrılmama karşılar siz olsanız ne yapardınız
Ben olsam kimseyi dinlemem siz çocuk değilsiniz kendi kararınızı verebilecek yaştasınız şimdi adım atmazsanız ilerde çok pişman olursunuz

Ne yapayım elimde bi çare olsa yapacağım ama ailem kabul etmezler istemezler kendi param var aslında işim de var ama herşeyi bırakıp gidemiyorum ailem üzülür diye
Ailenizin üzülmesine bakmayın hayat sizin hayatınız paranız da varmış kurun kendi hayatınızı böylesi adam için değer mi yahu beraber gezme yok cinsellik yok tek başınıza dışarı çıkma yok ee sizin bu ilişkide konumunuz nedir

Bilmiyorum beni çok sevdiğini söylüyor bensiz yaşayamayacağını söylüyor ama sonuç hep aynı değişmiyor

Öyle kadınlar var ki beş parasız sıfırdan hayat kuruyorlar. Siz eğitimli birisiniz isterseniz tek başınıza yeni bir hayata başlayabilirsiniz
Benim eşyalarım felan da var biraz da param var işte hayat kurarım kurmasına ama ailem üzülür diye tereddüt ediyorum istemiyorlar ayrılmamı

Güvenmiyor evet aslında hiç ona yanlış yapmadım hiçbirşehimi görmedi neden böyle oldu anlamış değilim siz olsanız ne yapardınız
Muhtemelen eşiniz geçmişte kötü bir ilişki yaşamış yada ailesinden böyle görmüş ben sizin yerinizde olsam direk tekmeyi basarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…