- 12 Kasım 2020
- 152
- 40
- 28
- 26
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Evet evlendikten sonra çok değişti önceden hiç kıskanmazdı şimdi paronayak gibi kıskanıyorEvlendikten sonra mı bu hake geldi?Daha önce oturup konusmadiniz mı bu detayları?
Yani çok bir param yok 50 60 bin civarı var işim var evet yani estetisyenim her yerde iş bulabilirimAilenizin veya el âlemin lafına bakmayın hiç bir şey sizin huzurunuzdan kıymetli değil. birikmiş paranız veya herhangi bir mesleğiniz var mı
Siz üzüleceğinize aileniz üzülsün bu dünyaya bir kere geliyoruz hayatınızı başkalarına göre yaşamayın . Sizi düşünmeyen aile de olmaz olsunNe yapayım elimde bi çare olsa yapacağım ama ailem kabul etmezler istemezler kendi param var aslında işim de var ama herşeyi bırakıp gidemiyorum ailem üzülür diye
O zaman hiç durmayın kendinize yazık edersiniz neler duyuyoruz izliyoruz Allah korusunYani çok bir param yok 50 60 bin civarı var işim var evet yani estetisyenim her yerde iş bulabilirim
Düşünüyorlar maddi anlamda sürekli destek olur ailem aslında beni çok seviyorlar ama sorunlu benmişim gibi davranıyorlar ayrılmama karşılar siz olsanız ne yapardınızSiz üzüleceğinize aileniz üzülsün bu dünyaya bir kere geliyoruz hayatınızı başkalarına göre yaşamayın . Sizi düşünmeyen aile de olmaz olsun
Nereye gideceğimi bilmiyorum nasıl yapmalıyım sizceO zaman hiç durmayın kendinize yazık edersiniz neler duyuyoruz izliyoruz Allah korusun
Ben olsam kimseyi dinlemem siz çocuk değilsiniz kendi kararınızı verebilecek yaştasınız şimdi adım atmazsanız ilerde çok pişman olursunuzDüşünüyorlar maddi anlamda sürekli destek olur ailem aslında beni çok seviyorlar ama sorunlu benmişim gibi davranıyorlar ayrılmama karşılar siz olsanız ne yapardınız
Ailenizin üzülmesine bakmayın hayat sizin hayatınız paranız da varmış kurun kendi hayatınızı böylesi adam için değer mi yahu beraber gezme yok cinsellik yok tek başınıza dışarı çıkma yok ee sizin bu ilişkide konumunuz nedirNe yapayım elimde bi çare olsa yapacağım ama ailem kabul etmezler istemezler kendi param var aslında işim de var ama herşeyi bırakıp gidemiyorum ailem üzülür diye
Tek başıma nasıl hayat süreceğimi düşünüyorum aslında yapabilirim miyim diyeBen olsam kimseyi dinlemem siz çocuk değilsiniz kendi kararınızı verebilecek yaştasınız şimdi adım atmazsanız ilerde çok pişman olursunuz
Aslında estetisyenmişsiniz çabuk iş bulursunuz. Bunun için güvenibileceğiniz bir arkadaşınız falan yok muNereye gideceğimi bilmiyorum nasıl yapmalıyım sizce
Bilmiyorum beni çok sevdiğini söylüyor bensiz yaşayamayacağını söylüyor ama sonuç hep aynı değişmiyorAilenizin üzülmesine bakmayın hayat sizin hayatınız paranız da varmış kurun kendi hayatınızı böylesi adam için değer mi yahu beraber gezme yok cinsellik yok tek başınıza dışarı çıkma yok ee sizin bu ilişkide konumunuz nedir
Şuan gitsem çalışabileceğim bir yer var zaten iş konusunda sıkıntı yok benim tek derdim ailem onlar çok üzülürlerAslında estetisyenmişsiniz çabuk iş bulursunuz. Bunun için güvenibileceğiniz bir arkadaşınız falan yok mu
Öyle kadınlar var ki beş parasız sıfırdan hayat kuruyorlar. Siz eğitimli birisiniz isterseniz tek başınıza yeni bir hayata başlayabilirsinizTek başıma nasıl hayat süreceğimi düşünüyorum aslında yapabilirim miyim diye
Seven insan bunu yapmaz. Bir kere size güvenmiyor ikincisi takıntılı böyle insanlardan uzak durunBilmiyorum beni çok sevdiğini söylüyor bensiz yaşayamayacağını söylüyor ama sonuç hep aynı değişmiyor
Seven insan fedakarlık yapar kuru sevgi sözcükleri ile olmuyor maalesef peki özel günlerinize ilgi gösteriyor mu doğum günü evlilik yıldönümü falanBilmiyorum beni çok sevdiğini söylüyor bensiz yaşayamayacağını söylüyor ama sonuç hep aynı değişmiyor
Benim eşyalarım felan da var biraz da param var işte hayat kurarım kurmasına ama ailem üzülür diye tereddüt ediyorum istemiyorlar ayrılmamıÖyle kadınlar var ki beş parasız sıfırdan hayat kuruyorlar. Siz eğitimli birisiniz isterseniz tek başınıza yeni bir hayata başlayabilirsiniz
Bırakın üzülsünler size yazık değil mi gençliğinize yazık değil miŞuan gitsem çalışabileceğim bir yer var zaten iş konusunda sıkıntı yok benim tek derdim ailem onlar çok üzülürler
Güvenmiyor evet aslında hiç ona yanlış yapmadım hiçbirşehimi görmedi neden böyle oldu anlamış değilim siz olsanız ne yapardınızSeven insan bunu yapmaz. Bir kere size güvenmiyor ikincisi takıntılı böyle insanlardan uzak durun
Yazık geçen günlerime ama sorunlu benmişim gibi kimseyle anlaşamayan benmişim gibi üstüme geliyorlar ama öyle değil bende normal bir evlilik istiyorum ama olmugorBırakın üzülsünler size yazık değil mi gençliğinize yazık değil mi
Muhtemelen eşiniz geçmişte kötü bir ilişki yaşamış yada ailesinden böyle görmüş ben sizin yerinizde olsam direk tekmeyi basarımGüvenmiyor evet aslında hiç ona yanlış yapmadım hiçbirşehimi görmedi neden böyle oldu anlamış değilim siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?