Eşim benimle ilgilenmiyor

Hayatadair77363

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
152
40
28
26
Kızlar merhaba bu benim 2. Evliliğim severek evlendik benim için ölüp bitiyordu ama artık öyle olmadığını düşünüyorum biz eşimle evleneli 5 ay oluyor zaten evlendiğimiz ilk günden beri sorunlarımız oluyordu kavgamız felan ama artık onları aştık şimdi ise daha farklı bi derdim var son 1 aydır artık benimle ilgilenmiyor çok yoğun çalışıyor sürekli iş sürekli iş başka birşey konuşmuyoruz evin içinde iş yerinde bir şey oluyor morali bozuk geliyor yatıp uyuyor yada çok yorgun oluyor uyuyor bazen kıyamıyorum yatsın uyusun dinlensin istiyorum ama artık sıkılıyorum tek başınayım sürekli evin içinde hiçbir yere gitmiyoruz gezmeye gitmiyoruz benide yollamıyor arkadaşımla çalışıyım diyorum olmaz diyor ne yapacağımı şaştım yaptığım tek şey yatıp uyumak uyanmak artık doğru düzgün ilişkiye bile girmiyoruz haftada 1 giriyoruz sürekli hayatım beni affet uyuyacağım diyip uyuyor ben yaklaştığımda da iş başka yere gitmesin diye doğru dürüst öpmüyor bile uyanık olduğu zamanlarda da telefonla uğraşıyor ve benim moralim çok bozuk neden moralin bozuk diye sorduğunda anlatmak dahi istemitorum çünkü kendine göre o hep haklı.Zaten maddi durumumuz da çok iyi değil istediğim bir şeyi alamıyorum çıkıp gezelim desek bile para yok bende destek olmak istiyorum ama istemiyor artık çok bunaldım herşey üst üste geliyor ne yapmalıyım

Adam sizi eve hizmetci diye mi almis bu ne bicim bi evlilik ya.. bence siz de adama ilgiyi alakayi kesin bir süre.hicbir sey sormayin haftada bir yaklasinca siz geri cekilin.yok gibi davranin bakalim nasil bir tepki vericek..o eve gelince kitap okuyun film izleyin yuzune bakmayin gorsun ilgisizligi

Muhtemelen doğru dürüst tanımadan evlendiniz beş ayda kimse bu kadar değişmez çünkü. Bir de sizin hayatta eşinizden ve gezmekten başka uğraşınız meşguliyetiniz yok mu. Bütün dertleriniz de özlemleriniz de bunun çevresinde dönüyor. Maddi durum iyi değilse ve eşiniz tek başına çalışıyorsa işi bütün zihnini doldurur bana normal geldi. Siz de çalışın eşinizden izin istemeden çalışın hem bağımsız bir hayat parçanız olsun hem de madd durum rahatlasın

İmkan varsa sizde çalışın sanırım.maddiyattan dolayı yoğunluk yaşıyor ve hali kalmıyor uykusuzluk öyle zor ki ben normal karşılıyorum tek kişi çalıştığında bu durumu

İzin vermiyor çok tartıştım bu konuda hakkında ben çalışmak istiyorum diye ama asla diyor başka. Bişey demiyor lütfen benim açımdan bakın 7 24 evdeyim ve onsuz dışarı çıkmama karışıyor istemiyor kendi de işden dolayı götüremiyor ne yapayım

Çok zor durumdayım gerçekten psikolojim alt üst kendi çalışıyor hadi anlıyorum ama bari beni bırak onada yok neymiş ben onu aldatırmışım başka biri bakarmış boş kıskançlık

Ne yani tüm gün oturup koca mi bekliceksiniz evde. Arkadaşla gezeyim yok , çalışayım yok, ama koca eve gelince elde telefon eşiyle ilgilenmek yok böyle hayat mı geçer.
Gerçekten bende bilmiyorum ne yapmayacağımı bu benim 2. Evliliğim ve ailem asla boşanmamı istemiyorlar bilmiyorum ne yapmalıyım

Beş aylik evlilik en güzel anlar bence öncesinde çok ilgiliyse size numaramı yapmış bikmak için beş ay çok kısa bir süre bu durumda birşey var bence

Çok zor durumdayım gerçekten psikolojim alt üst kendi çalışıyor hadi anlıyorum ama bari beni bırak onada yok neymiş ben onu aldatırmışım başka biri bakarmış boş kıskançlık
Yalnız böyle tipler saplantılı ve tehlikeli olur bir an önce kurtulmaya bakın

Yalnız böyle tipler saplantılı ve tehlikeli olur bir an önce kurtulmaya bakın
Sevgiliyken hiç böyle değildi çok seviyordu sürekli benle ilgileniyordu bende onu sevdim ve 2. Evliliğimi yaptım mutlu olurum diye Ben şimdi istiyorum ayrılmak ama ailem asla kabul etmiyor olmaz diyor elelam ne der daha yeni evlendin onların üzülmesini kaldıramam

Ailenizin veya el âlemin lafına bakmayın hiç bir şey sizin huzurunuzdan kıymetli değil. birikmiş paranız veya herhangi bir mesleğiniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…