Eşim benimle ilgilenmiyor

Ozaman kendine ciddiyet ver belkide hafif bulmuş olabilir seni ..Ona düşüncelerine farklı şeyler getirmis olabilir
Tadında yap ..Temiz özenli düzgün giyin yemeğini güzel yap hafifmesrep takılma ciddi saygılı dur bakalım nasıl olacak öyle dene .
Erkekler onyargida uzmandır .belki seni farklı gördü evlenince
Özenli giyiniyorum zaten sürekli temizim hergün yemeğini yaparım saygılıyım da ona karşı ama o öyle değil

Siz yıllarca uzuleceginize aileniz üzülsün. Bir hafta Bi ay üzülürler sonra geçer merak etmeyin . Yani olay sadece cinsellikmis gibi yapıcı yorum gelmiş gecelik giy filan diye. Her gün cinsellik yaşansa ne olacak? Adamın zihniyeti sorunlu . Dışarı çıkarsanız onu aldatacaginizi düşünüyor ve bunu size söyleyebilecek kadar inanmış. Sizi almış eve kapamış yani şimdi ilgilense ne ilgilenmese ne ? H Hayatadair77363
Aynen öyle eve kapattı başka hiçbirşey değil boşanamayacağımj düşünüyor ne yapmalıyım bilmiyorum

Hayır toplamadı en ufak kavgada yine aynısı yapıyor
Canim sana sevgi ve saygisi kalmamış gözünde bitmissin degersizlesmissin
Seni zayıf karakterli arkadan iş çeviren olarak görüyor.tamam.
Ama buna ne sebebiyet vermiş o beni düşündürdü ..

Canim sana sevgi ve saygisi kalmamış gözünde bitmissin degersizlesmissin
Seni zayıf karakterli arkadan iş çeviren olarak görüyor.tamam.
Ama buna ne sebebiyet vermiş o beni düşündürdü ..
Buna sebebiyet veren bi neden olduğunu düşünmüyorum ben onun her koşulda yanındaydım maddi durumuna bile hiç aldırmadım kredi çektim ortak aldık herşeyi hiç de aldatmadım onu

Bu ikinci evliliği belkide kendisinde sıkıntı var arkadaşımızın o konuda yardım etsek bir yuva kurtulur ..haksizmiyim
İlk evliliğim şiddet yüzünden bitti öldürmeye kalktı beni dağın tepesine götürdü sorunlu ben miyim bittikten 3 yıl sonra bu adamla tanıştım ve bana çok iyi davrandı sanki dünyadaki tek kadın benmişim gibi çok sevdi ayrıldığımızda bile günlerce kapımda yattı onun sevgisine inandım ama yanılmışım evlendikten sonra değişti kıskanmayan kısıtlamayan adam sen benim karımsın diye kurallar koymaya başladı evde perde bile açılmaz biri görecek diye o derece sen düşün

Halk eğitimine de karışır diye düşünüyorum o derece manyak benim evden çıkmamı istemiyor hiç bir şekilde
Böyle bi evliligi nasıl surdureceksiniz peki bu şekilde? Böyle takıntılı bir adamsa hele ki bu coğrafyada misalen kız çocuğunuz falan olsa hayatını mahveder çocuğun her şeyine karisarak. Çok yipranirsiniz çok. Elalemin lafına bakmayın. Bu hayatı siz yasiyorsunuz. Yanlış evlilikle bir ömür geçmez. Bir istisnası var, herşeye göz yumup kafeste yaşamayı göze alıyorsanız bu sizin hayatınız.

İlk evliliğim şiddet yüzünden bitti öldürmeye kalktı beni dağın tepesine götürdü sorunlu ben miyim bittikten 3 yıl sonra bu adamla tanıştım ve bana çok iyi davrandı sanki dünyadaki tek kadın benmişim gibi çok sevdi ayrıldığımızda bile günlerce kapımda yattı onun sevgisine inandım ama yanılmışım evlendikten sonra değişti kıskanmayan kısıtlamayan adam sen benim karımsın diye kurallar koymaya başladı evde perde bile açılmaz biri görecek diye o derece sen düşün
Yani perdeye dikkat eden hastave manyak mi ..

Biz anne ve ecdadimizdan bununla ilgili ne öğütler duyduk yani basitinden dikkat etmek lazım vs kadın olarak..bunlar ufak ama mideyi bulandirmamak adına güzel kadim şeyler olgular.Prensibler.. sizin görmezlikten geldiğiniz şeyler mide bulandiyor olabilir ne bileyim biraz düşünün enine boyuna acele etmeyin ..Yaşınızda küçük boşanirsin biter tamam önemli olan yürütmek idare etmek başa çıkmak..sevgi ve saygı emek ile oluyor ne olur unutma

Eşinizin kaçıncı evliliği bu? Evlenmeden önce böyle değilse birden bire kıskanmaya başlayıpta evde yüzünüze bakmamaya başladıysa başka kadın vardır.Bu aldatan adamlar birden kıskanç olmaya başlıyor kendi yaptıgı için

Yani perdeye dikkat eden hastave manyak mi ..

Biz anne ve ecdadimizdan bununla ilgili ne öğütler duyduk yani basitinden dikkat etmek lazım vs kadın olarak..bunlar ufak ama mideyi bulandirmamak adına güzel kadim şeyler olgular.Prensibler.. sizin görmezlikten geldiğiniz şeyler mide bulandiyor olabilir ne bileyim biraz düşünün enine boyuna acele etmeyin ..Yaşınızda küçük boşanirsin biter tamam önemli olan yürütmek idare etmek başa çıkmak..sevgi ve saygı emek ile oluyor ne olur unutma
Zaten bende 7 24 perde açan biri değilim ama gündüz havalansın diye açmak zorunda kalıyorum ona bile karışıyor açma diye anlayamazsın

Bide o konu var en ufak kavgamızda sürekli hakaret küfür dayanılmaz haldeyim gerçekten herkes beni suçlu buluyor ama
İşte duman hangi alevden yükselmiş diye merak ediyor insan .Hakim bir konuda iki tarafa bakıp hükmeder burada tek taraflı konuşmalar oluyor .ama Çok cihetle bakıp hüküm vermek mesele

Eşinizin kaçıncı evliliği bu? Evlenmeden önce böyle değilse birden bire kıskanmaya başlayıpta evde yüzünüze bakmamaya başladıysa başka kadın vardır.Bu aldatan adamlar birden kıskanç olmaya başlıyor kendi yaptıgı için
Aynen buda var ama başka kadın için erken 5aylik evliler

Back
X