Ne belgeleri var elinizdeValla elimdeki belgelerle inan hakim anında boşar ama bu dediğinin aynısını ona ileticem
Ağar geldi sorumluluk ona bence masraflarımı karsılasın gitsin kal diyen yok onag..üne sıkı gelmistir belkide aile geçindirmek iste hep boyle olan cocuklara oluyoverisin cocuklarin bakim parasi olsun masraflari olsun sizinde oyle sonrada defolsun gitsin
Dovdugune dairNe belgeleri var elinizde
Yediğin ekmek gözüne batmıştır, bu modele yaranılmaz.Hiç bir masraf ı'm yok inan ki evdeyım ne alısverisim var be kuaförüm var ne hesabı yapacak
Evden gitsin çocukların düzeni bozulmasın. Siz 4 kişi bir yere sıkmaktan zorlanırsınız ama o tek başına başının çaresine bakabilir.Aslında bana destek çıkarsa boşandıktan sonra yaparım hazmetme konusuna gelince hiç bi kadın bunu hazmedemez ve gurursuz değildir aynı evi paylaşmak istemiyorum yapamam
Haram zıkkım olsun benim emeğim daha çok onun üzerindeYediğin ekmek gözüne batmıştır, bu modele yaranılmaz
Bende öyle düşünüyorum ben zaten gitmem gidecek olan oEvden gitsin çocukların düzeni bozulmasın. Siz 4 kişi bir yere sıkmaktan zorlanırsınız ama o tek başına başının çaresine bakabilir.
3 çocuk ve kendiniz için nafakanızı alıp boşayın.
Nasıl korundun 3 fire? Geri çekilme miPardon da bizde saldım çayıra mevlam kayıra demedik bizde korunduk ne kadar kabasınız ya büyük konuşmayın basınıza gelir
O zaman bu masrafları yaparak başlaHiç bir masraf ı'm yok inan ki evdeyım ne alısverisim var be kuaförüm var ne hesabı yapacak
neyle korundunuz tam olarak? 3 cocuk sonucta. ve belgelencek kadar bı dayaktan bahsedıyorsun..Pardon da bizde saldım çayıra mevlam kayıra demedik bizde korunduk ne kadar kabasınız ya büyük konuşmayın basınıza gelir
Yapsam nolucak ne değişecekO zaman bu masrafları yaparak başla
Boş konuşma bana gidicek yerim olsa imkanım olsa bir dakika durmam.senı aldatıyor da zemın mı hazırlıyor? baskasına gıtmedım cocuklarımız var mı dıyor? dovuyormus da. kacıncı cocuktan sonra dovdu? ne zaman kafana dank edıyor sevılmedıgın ? soyleyınce mı? kocan haysiyetsiz. seref hıc ugramamıs. sen de akıl yok gormuyorsun sevmedıgını zıra
neyle korundunuz tam olarak? 3 cocuk sonucta. ve belgelencek kadar bı dayaktan bahsedıyorsun..
Adam size fiziksel şiddet uyguluyor ve bundan bahsetmiyorsunuz bile. Dayak yediğinizi söyleseniz farklı yorum yapardık.Dovdugune dair
Boşanırım masrafları karşılar deme ne iş yapıyor parası olsa sen zaten harcıyor olurdun. Esnafsa zaten onlar bilir işini. Memursa max 15 alırsın nafaka. Maaşın yarısını nafaka vermezler. Ev kendinizin mi? 4. Olmasın diye uğraş. Kendini kurtarmaya çalış. Meslek edin. Min memur olman şart. Ne okudun? Dayak yiyip adamla yatma meselaYapsam nolucak ne değişecek
Çıkıp da kendini onun için rezil edemem çocuklarımı da ailem var çıkıp ne dicem?Esra erola çıkın
Dayak yemek diyosunuz da sürekli adam bana şiddet etmiyor kaç senedir en fazla 2kere vurmuştur ki bende devam ederse eğer kanıt olarak sunarım diye aldım ama şu an öyle bişey yapmıyor söz konusu değil öyle bi durum olsa yazardım zatenAdam size fiziksel şiddet uyguluyor ve bundan bahsetmiyorsunuz bile. Dayak yediğinizi söyleseniz farklı yorum yapardık.
Doğru söylüyosunuzSiz 19, o 20ymis yani evlendiginizde. Siz gorucu usulu mu evlendiniz? O yasta evlenicez diye mi tutturdunuz? her iki sikta da suclu oncelikle aileleriniz. Daha hayati hic gormemis iki cocugu evlendiriyorlar. Veya siz istediyseniz de ustunuzde klasik turk ailesi baskisi oldugundan (her istediginizde cikamamak, birlikte yeterli vakti gecirememek gibi) istemissinizdir.
Kocana bi sey diyemiyorum maalesef. 28 yasinda. 30 bile degil. Genc yasta hadi evlendin onda bi sey yok ama 3 cocuk psikolojisini bozmus olabilir cok normal. Bunlar senin icin de gecerli. Sana da yazik 26 yasinda 3 cocuk annesisin. Sen dunyaya cocuk buyutmeye mi geldin?! Bi hayatiniz olmamis sizin. Evliyken de olmamis cunku daha siz cocukken kendinizi bir anda anne baba olarak bulmussunuz.
Hic calismadigin ve yaninda da 3 cocuk oldugu icin bi ise giremezsin. Aile evine donsen ailen tripleks falan bi villada yasamiyorsa orda da yapamazsin 3 cocugunla. Bu adam sana nafaka verip kirani da odemez. Ev sizin mi gerci? Ev sizinse bir ihtimal sansin olabilir. Nafakayi yettirmeye calisirsin. Ailen de para verir verebilirse. Kiraysa kocan hem kendine ev acacak hem nafaka verecek hem de kirani odeyecek hic sanmam. Maddi kulfet buyuk olur bu sekilde. Buna yanasmaz. Bilmiyorum belki zenginsinizdir. Kenarda birikimin varsa veya sana kocan hayat saglayacaksa bosanmaya hazirim de. Ama sanki bu adam benden bu kadar burada boyle yasariz, benim de disarida baska hayatim olacak beni rahat birak demek istiyor. Artik geriye donulmez ama her seyin bas sorumlusu sizi o yasta evlendiren/evlenmenize izin veren aileleriniz.
ya yaa evetSiz onu boşayın . 3 çocuk kaç yaşında sevmiyormuş da nie 3 çocuk yapmış
3 çocuğuna bakması için sizinle aynı yatakta uyumasına gerek yokalsın ceketını çıksın gitsin sizinde düzeninizi aynen devam ettirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?