Eşim beni sevmediğini söyledi

uzaktan tıbbi sekreterlik falan okuyun konu sahibi. hiç değilse kpss ye girer bir yere atanma şansınız olur. alımlar da çok oluyor bu alanda. bu arada hem çocuklarınızla da ilgilenir hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz.

Bazı insanlar kavga anında çok kırıcı oluyor. Karsi tarafın canını acıtmak için her şeyi söylüyor. Öyle bir şeydir umarım. 3 çocuğun anneanne dede evinde yaşamasını hayal edemiyorum. Cogu kisi kendi cocuguna tahammül edemiyor belli bir yastan sonra 3 toruna nasıl edecek. Dolabı acmaları bile batar bir yerden sonra. O yüzden ben bosanın demeyeceğim.

Benım bu hayattaki tecrübem şu kı paran yoksa ısın gücün yoksa herşeyi sineye çekmek zorundasın.
Acı ama gerçek bu.
Aıle evıne gıtsen orada da üç çocuk agır gelecek kım ne derse desın.
Kımı yaslı insan sesı götüremez kımıne yedigi içtiği agır gelir.
Sonradan yer isgal edersin.
Evde bekar varsa o da nıye geldı der rahatım bozuldu diye bakar.
Hep laf yersin.
O yuzden kız çocuklarının elınde bır meslek olmalı.
Gerısı boş.

Benım bu hayattaki tecrübem şu kı paran yoksa ısın gücün yoksa herşeyi sineye çekmek zorundasın.
Acı ama gerçek bu.
Aıle evıne gıtsen orada da üç çocuk agır gelecek kım ne derse desın.
Kımı yaslı insan sesı götüremez kımıne yedigi içtiği agır gelir.
Sonradan yer isgal edersin.
Evde bekar varsa o da nıye geldı der rahatım bozuldu diye bakar.
Hep laf yersin.
O yuzden kız çocuklarının elınde bır meslek olmalı.
Gerısı boş.
Meslek olsa dahi 3 çocukla yine yapamazdı. Alacağı üç kuruş nafaka bir de kendi maaşı üç çocuğa yine yetmezdi. Daha otuz olmadan üç çocuk yapmak baştan kör cehalet. Bu çocukları nasıl ve neyle bakarız diye düşünmeden körlemesine yapmışlar.
İnsan çocuk yaparken kötü bir durumda kendim bakabilir miyim diye düşünerek yapar

Meslek olsa dahi 3 çocukla yine yapamazdı. Alacağı üç kuruş nafaka bir de kendi maaşı üç çocuğa yine yetmezdi. Daha otuz olmadan üç çocuk yapmak baştan kör cehalet. Bu çocukları nasıl ve neyle bakarız diye düşünmeden körlemesine yapmışlar.
İnsan çocuk yaparken kötü bir durumda kendim bakabilir miyim diye düşünerek yapar
Yıne memur olsa zor şu zamanda ama en azından kapıyı sertçe kapatabılırdı şuan o da yok.
Şuan aıle evı de olanaksıza yakın üç çocuk var.
Düzenlı gelır getiren ısı yok.
Erken evlenmiş zaten ve dediğin gıbı 3 çocuk olması çok zor onun hayatı için.

Back