Eşim beni sevmediğini söyledi

gamzegcr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
57
1
3
25
Esim beni sevmediğini ve çocuklarımız için birlikte olduğunu söyledi benım tek basıma 3 çocuğumla yapamıycamı düşündüğü için bosanmamıs benden bu zamana kadar beni senelerce böyle aptal yerine koydu kafam çok karısık ne yapmalıyım ?

Ben çocuk sayısına bakmadan boşanırdım. Ortada sevgi yoksa evli olmanın da bir anlamı yok.
Risk almadan yol alınamaz. Çok samimi söylüyorum ki ben bu evlilik içinde bulunmazdım.

Çalışıyor musunuz aile evine dönme imkanınız var mı?

Kaç yıldır evlisiniz, ikiniz kaç yaşındasınız? Eve geç gelmeleri var mı? Aldatma ihtimali var mı sizce?

Bosanabilecek misiniz? Arkanizda aileniz var mi? Çalışıyor musunuz? Manevi olarak tek basina 3 cocuk büyütmeye gucunuz var mi?

Bunlara cevabiniz evetse yapacaginiz tek sey bosanmak, eger hayirsa sineye cekip ev arkadasi olarak yolunuza devam etmek.

Siz bundan bişey istediniz zoruna mı gitti, bazıları can yakmak, sorumluluktan kurtulmak için zırvalar böyle.

Tek başınıza üç çocukla yapabilecekseniz boşanın. Yapamayacaksanız söylediklerini hazmedip aynen devam edin.
Aslında bana destek çıkarsa boşandıktan sonra yaparım hazmetme konusuna gelince hiç bi kadın bunu hazmedemez ve gurursuz değildir aynı evi paylaşmak istemiyorum yapamam

Yaş kaç? Kac yıldır evlisiniz? Belki kavga anında söylenmiş sözlerdir önceki tavrları nasldı?
27 yaşında 7 yıldır evliyiz aslında kavga ettik sabah akşam da konu acıldı bir kere bana acık ol doğruları şöyle dedim bunları söyledi tavırlarına gelecek olursak çok iyidi yani bı sorun yoktu bazen de tabi kotulesiyodu ama sevmeyen adam neden iyi olsun yani gezdirir yedirir içirir vakit geçirir evde anlam veremiyorum

Çocuk yaşta evlenip üç çocuk yapmışsınız, şimdi ne olacak?

Elimde imkanım olsa tek geçinebilsem çocuklarımla bosamayı düşünüyorum git dedim ona boşan ver kıramı herşeyimi öde yasarım ben dedim

3 çocuk yapana kadar aklı neredeymiş paşanın
eskiden de böyle miydiniz yoksa son zamanlardır mı soğuk?
Eskiden böyle değildi gayet iyidi yani ben soru sorana kadar bu cevabı verene kadar iyidi hatta bazen tabi kavgamız oluyodu ama bana hiç bi zaman bunu söylemedi bende bunu anlamıyorumki sevmeyen neden dursun?

3 cocukla bosanabileceginizi dusunuyorsaniz bosanin yoksa ayni evde arkadas olarak devam edin cocuklar buyuyene kadar
Onu işte ben kaldıramam gurursuz değilim ve midem kalkar onu görünce ofkelenirim haketmediğim şeyler yasattıği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…