Sevgisi bıttıyse kalmıycak o zaman evli ben gururuz değilim
Hatamsa benim hatam sizi hiç ilgilendirmez böyle pislik yorumlar yapmayın cocuklarımda gayet iyi çok şükür.28 yaşında 3 çocuklu bir insanın, bir erkeğin zaten halinden memnun olma ihtimali yok. Siz zaten genciz biraz yaşayalım eğlenelim gezelim demeden koştura koştura üç çocuk yaparsanız arada ne sevgi ne aşk kalır zaten. 20 yaşında yaşınızdan büyük sorumluluk altına girmişsiniz. Ne büyük hata.
7 senelik evlilikte 3 çocuk. Yaşlar da genç. Aceleniz neydi? İki senede bir doğurmuşsunuz. Daha emzirme bitmeden yenisine hamile kalarak nasıl bir mutluluk beklediniz?
Siz de daha genç yaşınızda üç çocuk bakmayı hayat sanıyorsunuz.
Hadi siz ilk gençlik hatası yaptınız iki tarafta daha gençsiniz demeyip nasıl evlendirir ki?
Yazık olmuş ikinize de 3 çocuğunuza da.
Onun için kılımı kıpırdatmamMedeni kanun size de veriyor boşama hakkını. Adamı beklemenize gerek yok madem gurur sizin için bu kadar önemli.
...ya daha suratı sivilceliyken evlenmiş
daha bu oturmayı kalkmayı anca öğrenmiştir.
daha bi fındıklar kırmak için anca özgüveni gelmiştir de, işte, parası yok ki garibin (!)
fırsat buldum mu affetmem sen hiç şok olma bak, ben yolumu yapıyorum, diyor.
o nasıl bir şey ya?
kimse kimseyi sonsuza kadar seveceğini garanti filan etmez, edemez h.efendi. ediyorsa da sallıyordur. milyonlarca insan 3-5-10-20 sene sonra sevgim tükendi diye ayrılıyor. son derece sıradan bir durum yani. kötü mü kötü ama böyle.
bu insanlar 20 yaşında evlenirken oturup düşünüp hımm evet 70 sene sonsuz bir aşkla sevecem seni diye söz vermemiştir, çok derinlemesine de düşünseler zaten peş peşe 3 çocuk yapmazlardı, 3 çocuğu da adam tek başına yapmamıştır zannımca.
sevmiyorsa sevmiyordur. sevmese de 3 çocuğa tabii ki bakacak o ayrı bir konu. sevmiyorum diyince bitmiyor sorumluluklar. sevmese de evli kaldığı sürece sadakat de hala sorumluluğu ama adam muhtemelen yolunu yapıyor zaten, bak ben yiyecem bi naneler diye...
Ya senin;ya daha suratı sivilceliyken evlenmiş
daha bu oturmayı kalkmayı anca öğrenmiştir.
daha bi fındıklar kırmak için anca özgüveni gelmiştir de, işte, parası yok ki garibin (!)
fırsat buldum mu affetmem sen hiç şok olma bak, ben yolumu yapıyorum, diyor.
o nasıl bir şey ya?
kimse kimseyi sonsuza kadar seveceğini garanti filan etmez, edemez h.efendi. ediyorsa da sallıyordur. milyonlarca insan 3-5-10-20 sene sonra sevgim tükendi diye ayrılıyor. son derece sıradan bir durum yani. kötü mü kötü ama böyle.
bu insanlar 20 yaşında evlenirken oturup düşünüp hımm evet 70 sene sonsuz bir aşkla sevecem seni diye söz vermemiştir, çok derinlemesine de düşünseler zaten peş peşe 3 çocuk yapmazlardı, 3 çocuğu da adam tek başına yapmamıştır zannımca.
sevmiyorsa sevmiyordur. sevmese de 3 çocuğa tabii ki bakacak o ayrı bir konu. sevmiyorum diyince bitmiyor sorumluluklar. sevmese de evli kaldığı sürece sadakat de hala sorumluluğu ama adam muhtemelen yolunu yapıyor zaten, bak ben yiyecem bi naneler diye...
3 çocukla hayatımı sürdürebilcek miyim onu düşünüyorumKafanın karışık olmasına hiçbir sebep yok, seni sevmediğini açık açık söylemiş. Vur kıçına tekmeyi, ne hali varsa görsün!
Ya hiçbir şey olmasa ölür bu herif. O vakit ne olacak hallarınız? Şimdi rahatınız yerindeyken vaktiniz varken kendinizi kötü senaryoya hazırlayın, öyle çocuklarım için merdiven silerimle olmuyor, kolay değil o işler. Boşayıp ödüllendirmeyin derken size şimdi yapıp dımdızlak kalmayın dedik, yoksa daha ömür uzun, yaş 30 bile değil, gönülsüz aşı kaç gün boğazına tıkacaksınız herifin?Hatamsa benim hatam sizi hiç ilgilendirmez böyle pislik yorumlar yapmayın cocuklarımda gayet iyi çok şükür.
Bilmiyorum belki de öyle zamana bırakmam gerekiyor diye düşünüyorum ilerleyen zamanlarda aynıysa bakıcam duruma göreNormal zamanlarda iyiyse belki size sinir olmuş ondan öyle söylemiştir.erkekler böyle şeyleri açık açık söylemez sizin canınızı yakmak için söylemiş gibi duruyor.
Hiç mi gururun yok senin?3 çocukla hayatımı sürdürebilcek miyim onu düşünüyorum
ablacım milyonlarca kişi de kanserden, kalpten ölüyorYa senin;
"kötü mü kötü ama böyle." diye eylemin kötü birşey olduğunu ifade edip, "milyonlarca insan 3-5-10-20 sene sonra sevgim tükendi" diyerek bu kötü eylemi sözde matematiğe oturtmanYazık
Eski belgeleri kanıt olarak sunamazsiniz ki darp raporunun bile süresi var 6 ay.Dayak yemek diyosunuz da sürekli adam bana şiddet etmiyor kaç senedir en fazla 2kere vurmuştur ki bende devam ederse eğer kanıt olarak sunarım diye aldım ama şu an öyle bişey yapmıyor söz konusu değil öyle bi durum olsa yazardım zaten
Ne yapmamı onerirsin o zaman?Ya hiçbir şey olmasa ölür bu herif. O vakit ne olacak hallarınız? Şimdi rahatınız yerindeyken vaktiniz varken kendinizi kötü senaryoya hazırlayın, öyle çocuklarım için merdiven silerimle olmuyor, kolay değil o işler. Boşayıp ödüllendirmeyin derken size şimdi yapıp dımdızlak kalmayın dedik, yoksa daha ömür uzun, yaş 30 bile değil, gönülsüz aşı kaç gün boğazına tıkacaksınız herifin?
Hiç mi gururun yok senin?3 çocukla hayatımı sürdürebilcek miyim onu düşünüyorum
ablacım milyonlarca kişi de kanserden, kalpten ölüyor
ne yapalım kötü diye "hayır kanserden ölemez kimse" mi diyelim?
sevgi de biter, bitiyor yani. sonsuza kadar sevgisini sürdürüp devam eden kaç kişi var?
ya ayrılıyor
ya da sevgi bitse de alışkanlık var, düzen var, emek var, vefa var o var bu var diyor sürdürüyor...
sevgisini sürdüremeyecekse neden çocuk yapmış ne demek Allah aşkına, çocuğu olup ayrılan milyonlara şunu bi açıklasanıza?
3 çocukla nasıl çalışıcam kardeşim bakıcak insan mi var asgarı ücretle hangisini yapıyımHiç mi gururun yok senin?
Seni sevmiyorum diyen, çocuklar için seninleyim diyen ve resmen sana acıdığı için birlikte olduğunu söyleyen biriyle yaşamaktansa, o pislikten kurtulur, hayatımı da alnımın teriyle çalışarak sürdürürüm.
Yaşınız genç, iyi kötü ekmek yediren, başınıza çatı veren biri varken bi iş uğraş edinin kendinize, okul okuyun ya da kurslara gidin, bu ömür daha otuz bile değilken şiddet gösteren, bulduğu fırsatta kaçacak bi adamla geçmeyecek bu belli. Sizi sizden başka düşünen de yok görüldüğü üzere. Kendinizi kurtaracaksınız.Ne yapmamı onerirsin o zaman?
E demek ki, kocişin doğru söylemiş. Yap bir çocuk daha, o zaman belki seni sever.3 çocukla nasıl çalışıcam kardeşim bakıcak insan mi var asgarı ücretle hangisini yapıyım
bunca yıl aklı nerdeymiş ? ayrıca sevilmediğinizi sözler harici nasıl belli ediyor ya da belli ediyor mu ? eger belli etmiyorsa belki sinirle söylenmiş bir söz olabilir takılmamak lazım.Esim beni sevmediğini ve çocuklarımız için birlikte olduğunu söyledi benım tek basıma 3 çocuğumla yapamıycamı düşündüğü için bosanmamıs benden bu zamana kadar beni senelerce böyle aptal yerine koydu kafam çok karısık ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?