Eşim beni sevmediğini söyledi

Ben çocuk sayısına bakmadan boşanırdım. Ortada sevgi yoksa evli olmanın da bir anlamı yok.
Risk almadan yol alınamaz. Çok samimi söylüyorum ki ben bu evlilik içinde bulunmazdım.
Bende bulunmak istemiyorum ama tek başıma 3 çocukla nasıl yapıcam geçinme acısından söylüyorum

Kaç yıldır evlisiniz, ikiniz kaç yaşındasınız? Eve geç gelmeleri var mı? Aldatma ihtimali var mı sizce?
7 yıldır benım yasım 26 onun28 yok işinden eve evden işe geliyor aldatma söz konusu değil yok eminim

Ağzınız laf yapmıyor mu ben de seni sevmiyorum 3 çocuk için katlanıyorum sana diyin. Çalışmıyosanız bir yerde işe girin. Bu herifi de sallamayın aynı evde yabancı gibi davranın yemeğini yapmayın çamaşırını yıkamayın. Kıymetinizi anlayana kadar umursamazlığa devam. O lafı yedirtene kadar uğraşın.

Kiranı versin, masraflarını karşılasın defolsun gitsin...
Biraz zamana bıraktım bakıyım napcak nasıl davranıcak ona göre adım atıcam dün ben dedim ona aynısını herhangi bişey söylemedi boşanma yla ilgili git aç dava dedim

Kaç yıldır evlisiniz, ikiniz kaç yaşındasınız? Eve geç gelmeleri var mı? Aldatma ihtimali var mı sizce?
7 yıldır benım yasım 26 onun28 yok işinden eve evden işe geliyor aldatma söz konusu değil eminim

Malesef aynen öyle ama sorun değil cocuklarim canlarım kanım canım istese bile vermem bırakamam bazı kadınlar bırakabiliyor

Siz bundan bişey istediniz zoruna mı gitti, bazıları can yakmak, sorumluluktan kurtulmak için zırvalar böyle.
Hayır hiç bişey istemedim o gün sabah tartıştık sonra da aksamı konu acıldı konuşmaya başladık bunları dedi

o zaman çalışın ve sevilmediğiniz yerde durmayın
Üç çocukla çalışan bir sürü kadın var
Bakıcı parası nolucak aldığım bütün parayı ona vermek zorunda kalcam zaten asgarı ücret alcam ee bakıcı 30 istiyor bakmadım mı sanıyosunuz

Hayır hiç bişey istemedim o gün sabah tartıştık sonra da aksamı konu acıldı konuşmaya başladık bunları dedi
Hah işte can sıkmak, üste çıkmak için demiş. Siz de deyin 3 tane çocuğu yapmış bulunduk yoksa sen de yüzüne bakılcak gibi değilsin napalım diye.

o zaman çalışın ve sevilmediğiniz yerde durmayın
Üç çocukla çalışan bir sürü kadın var
7 yıllık evliymiş. En büyüğü maksimum 6 yaşında olan ve hiçbir iş tecrübesi olmayan bir kadın 3 küçük çocuğu kime nasıl bırakıp çalışabilir?

Günümüzde insanlar bence geç olgunlaşıyor. Hem kadını hem erkeği de öyle. 20 yaşında, geç ergenlik diyebileceğimiz bir dönemde evlenip 7 yılda 3 çocuğu olan bir insanın bunu kolay kolay kaldırabileceğini düşünmüyorum ben. Herkesin harcı değil. Boşan lafları da bana şu koşullarda çok boş geliyor. Hepsi de kreş yaşında olan (belki daha küçük) el kadar üç tane çocukla sıfır gelirli bir kadın nasıl boşanabilir? Beyefendi, “sana çocuklar için katlanıyorum” demek yerine önce kondom kullanmayı öğrensin.

Üç çocuktan sonra o herife ödül olur boşanmak. Kuş kadar nafaka verir çekilir kenara, herif sevgilisinin yumuş göğsünde gözünü açarken konu sahibi 3 çocuğu rica minnet ailesine komşusuna emanet edip sabahın körü yollara düşer ekmek kavgasına. Oldu canım gerçekten. Sevmiyorsa tutaymış kopası şeyini beyefendi.

Aynen öyle. Sevmediği kadınla sevişmeyi biliyor ama korunmayı bilmiyor beyefendi. 2 senede bir çocuk yapıp kadını kendine bağımlı hale getirdikten sonra ben sevmiyorum hadi yallah diyemez kimse. Korunmayı bilmiyorsa o kadına da çocuklara da bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…