Eşim beni sevmediğini söyledi

Rezil herif. Niceleri var böyle bir kac coxuktan sonra gönlü geciveriyor..begenmiyor istemiyor artik.
İste tamda bu yuzden kadinlar hep calismali ve ayrilirsam bu kadar cocuga bakabilirmiyim diye bastan hesap etmeli cocuk sayisini.

allah yardimcin olsun ne yapmayi düsünüyorsun. Üc cocukla ayrilsan nasil olur?

En küçük çocuk kaç yaşında olabilir bir yada iki o çocuğu yaparken niye ben kendimi tutayım zevkime yaşamayayım dememiş?
Boşanmayin mecbur bakacak o çocuklara. İki arkadaş olun o evde ama önce o çocuklar biraz büyüsün siz çalışıp ayrılınca da çok yıpranacaksiniz o yipransin

Ağzınız laf yapmıyor mu ben de seni sevmiyorum 3 çocuk için katlanıyorum sana diyin. Çalışmıyosanız bir yerde işe girin. Bu herifi de sallamayın aynı evde yabancı gibi davranın yemeğini yapmayın çamaşırını yıkamayın. Kıymetinizi anlayana kadar umursamazlığa devam. O lafı yedirtene kadar uğraşın.
Agzım laf yapmasına yapıyor gereken cevabı verdim zaten ben ona anlayana ama çalışmıyorum bakıcılar çok para ıstıyor aldıgım bütün parayı oraya veremem bende öyle yapmayı düşünüyorum gittiği yere kadar boşanma davası acsın diye bekliyorum

En küçük çocuk kaç yaşında olabilir bir yada iki o çocuğu yaparken niye ben kendimi tutayım zevkime yaşamayayım dememiş?
Boşanmayin mecbur bakacak o çocuklara. İki arkadaş olun o evde ama önce o çocuklar biraz büyüsün siz çalışıp ayrılınca da çok yıpranacaksiniz o yi
En küçüğüm 4 yasında düşünmez o zevkine düşkündür tövbe estağfurullah bende öyle düşünüyorum biraz ben toparlayana kadar kendini devam etsin sonrasına bakıcam

Ben gereken cevabı ona çok güzel verdim anlayana ama açsın dava bekliyorum
Öyle üç çocuğu başınıza atıp tertemiz gitmesi kolay değil. Benim yaşamımı kolaylaştır önce, sonra istediğin yere git deyin. İki günde sonuçlanmıyor o davalar zaten ki, yıllar sürüyor.

Rezil herif. Niceleri var böyle bir kac coxuktan sonra gönlü geciveriyor..begenmiyor istemiyor artik.
İste tamda bu yuzden kadinlar hep calismali ve ayrilirsam bu kadar cocuga bakabilirmiyim diye bastan hesap etmeli cocuk sayisini.

allah yardimcin olsun ne yapmayi düsünüyorsun. Üc cocukla ayrilsan nasil olur?
Valla allah vergisi yapabilecek bişeyim yok ama iyiki de olmuşlar onlar beni ayakta tutuyor onlar için yasıyorum ama calısmaya gelince zamana bıraktım biraz kendimi toparlayıp bosanmayı tabikide düşünüyorum aynı evde kalacak değilim ayrılırsam bütün masraflarımı ödiycek bende kendimi çocuklarımı geçindiricem şu anlık düşündüğüm

7 yıllık evliymiş. En büyüğü maksimum 6 yaşında olan ve hiçbir iş tecrübesi olmayan bir kadın 3 küçük çocuğu kime nasıl bırakıp çalışabilir?
7 yasinda en büyüğü iş tecrübem var allah şükür her işi yaparım cocuklarım için merdiven bile silerim

Günümüzde insanlar bence geç olgunlaşıyor. Hem kadını hem erkeği de öyle. 20 yaşında, geç ergenlik diyebileceğimiz bir dönemde evlenip 7 yılda 3 çocuğu olan bir insanın bunu kolay kolay kaldırabileceğini düşünmüyorum ben. Herkesin harcı değil. Boşan lafları da bana şu koşullarda çok boş geliyor. Hepsi de kreş yaşında olan (belki daha küçük) el kadar üç tane çocukla sıfır gelirli bir kadın nasıl boşanabilir? Beyefendi, “sana çocuklar için katlanıyorum” demek yerine önce kondom kullanmayı öğrensin.
🤣 valla inan hiç gülcek halım yoktu ama en son yazdıgına güldüm keskeee

Esim beni sevmediğini ve çocuklarımız için birlikte olduğunu söyledi benım tek basıma 3 çocuğumla yapamıycamı düşündüğü için bosanmamıs benden bu zamana kadar beni senelerce böyle aptal yerine koydu kafam çok karısık ne yapmalıyım ?

3 çocuk yaparken aklı nerdeymis

Üç çocuktan sonra o herife ödül olur boşanmak. Kuş kadar nafaka verir çekilir kenara, herif sevgilisinin yumuş göğsünde gözünü açarken konu sahibi 3 çocuğu rica minnet ailesine komşusuna emanet edip sabahın körü yollara düşer ekmek kavgasına. Oldu canım gerçekten. Sevmiyorsa tutaymış kopası şeyini beyefendi.
Valla inan ki yorumlara bakıyorum da herkes aynı şeyi söylemiş ama inanıyorum allahım bır kapı acıcak bana cocuklarim için

Aynen öyle. Sevmediği kadınla sevişmeyi biliyor ama korunmayı bilmiyor beyefendi. 2 senede bir çocuk yapıp kadını kendine bağımlı hale getirdikten sonra ben sevmiyorum hadi yallah diyemez kimse. Korunmayı bilmiyorsa o kadına da çocuklara da bakacak.
Bakmasına bakıyorum çocukta sorun yok işte sorun şurda cocuklarım için bosanmıyomus düşündüğü için ben tek yapamam diye yani saçma sevmeysn insan çeker gider herkes nasıl bosanıyor çocuklu ben bunu idrak edemedim napmaya çalışıyor

Bakmasına bakıyorum çocukta sorun yok işte sorun şurda cocuklarım için bosanmıyomus düşündüğü için ben tek yapamam diye yani saçma sevmeysn insan çeker gider herkes nasıl bosanıyor çocuklu ben bunu idrak edemedim napmaya çalışıyor
Boşanacağı yok aslında, üste çıkıyor. Ne kadar az şey beklerse benden o kadar iyi hesabı yapıyor.

Öyle üç çocuğu başınıza atıp tertemiz gitmesi kolay değil. Benim yaşamımı kolaylaştır önce, sonra istediğin yere git deyin. İki günde sonuçlanmıyor o davalar zaten ki, yıllar sürüyor.
Valla elimdeki belgelerle inan hakim anında boşar ama bu dediğinin aynısını ona ileticem

Esim beni sevmediğini ve çocuklarımız için birlikte olduğunu söyledi benım tek basıma 3 çocuğumla yapamıycamı düşündüğü için bosanmamıs benden bu zamana kadar beni senelerce böyle aptal yerine koydu kafam çok karısık ne yapmalıyım ?
g..üne sıkı gelmistir belkide aile geçindirmek iste hep boyle olan cocuklara oluyo 😞verisin cocuklarin bakim parasi olsun masraflari olsun sizinde oyle sonrada defolsun gitsin

Ben de 6 senelik evliyim ilk çocuğuma hamileyim rabbim doğum kontrolünü bize bıraktığı için. Saldım çayıra mevlam kayıra demedik
Pardon da bizde saldım çayıra mevlam kayıra demedik bizde korunduk ne kadar kabasınız ya büyük konuşmayın basınıza gelir

Back