Eşim beni sevmediğini söyledi

Boşanırım masrafları karşılar deme ne iş yapıyor parası olsa sen zaten harcıyor olurdun. Esnafsa zaten onlar bilir işini. Memursa max 15 alırsın nafaka. Maaşın yarısını nafaka vermezler. Ev kendinizin mi? 4. Olmasın diye uğraş. Kendini kurtarmaya çalış. Meslek edin. Min memur olman şart. Ne okudun? Dayak yiyip adamla yatma mesela
Yatmıyorum zaten değil kira kendini kurtaramaya calıs diyosun da calısma imkanım yok anladın 3 çocukla

ya yaa evet
kesin ceketini alır gider
kadının evini masrafını aynen öder
kendine yeni ev açar

evet.
şunu yapacak erkek sayısı %10 filan bu ülkede.

eniştem 50+ yaşında, kuzenim senelerdir boşanmak istior. admaı 100 kere kovmuştur evden. gitmedi beyefendi. en son kuzenim borç harç para buldu da kendine ev tuttu aldı çocuklarını kendisi gitti. daha hala sen gidince ben burada ne yapıcam ben de geleyim diyordu . manyak. sesninle yaşamak isteyen sana git der mi?

bu konuda ki adam da
askerden gelmiş evlenmiş
çünkü evlenmesi gerektiğin düşündüğü bir çevrede yaşıor muhtemelen
muhtemelen de severek ederek hevesle de evlenmiştir, arkadaşları sırtını yumruklaya yumruklaya gerdeğe göndermiştir bunu
çocuk da yapmış bol bol hem de, ooo kral. erkkekk.

beyefendinin aklı daha yeni başına geliyor
daha yaş 30 değil 3 tane çocuk
aaaa kadın var evde bakması gerekiyor filan
muhtemelen bu kadın yıkayıp ütülemese giyinip çıkamaz kendi başına ama olsun.

ha ölye aklım daha yeni başıma geldi, gözüm yeni açıldı, diye bir dünya var mı yok tabii ki, geçecek bi oraları ama bu hikaye genel olarak böyle oluyor. parası 2 ev çevirmeye yetse zaten onun yiyeceği çok naneler olur...ama yeter mi. yetmez elbette ki, anca işte böyle diliyle kadına eziyet eder.
👏👏

Adam sorumluluklarını yerine getiriyor.
İnsanın sevgisi bitemez mi?
Duygular hisler değişemez mi?
Gönül bu.
İmzayı evlilik için attınız ve bu yüzden adam zaten devam ediyor.
Sevgisi bitmiş dürüstçe söylüyor.

28 yaşında 3 çocuklu bir insanın, bir erkeğin zaten halinden memnun olma ihtimali yok. Siz zaten genciz biraz yaşayalım eğlenelim gezelim demeden koştura koştura üç çocuk yaparsanız arada ne sevgi ne aşk kalır zaten. 20 yaşında yaşınızdan büyük sorumluluk altına girmişsiniz. Ne büyük hata.

7 senelik evlilikte 3 çocuk. Yaşlar da genç. Aceleniz neydi? İki senede bir doğurmuşsunuz. Daha emzirme bitmeden yenisine hamile kalarak nasıl bir mutluluk beklediniz?
Siz de daha genç yaşınızda üç çocuk bakmayı hayat sanıyorsunuz.
Hadi siz ilk gençlik hatası yaptınız iki tarafta daha gençsiniz demeyip nasıl evlendirir ki?
Yazık olmuş ikinize de 3 çocuğunuza da.

Boş konuşma bana gidicek yerim olsa imkanım olsa bir dakika durmam.
bos konusa mı? çalış dıyorlar cocuklar var dıyorsun. aılenın yanına donemezmısın dıyorlar olmuyormus. bosan dıyorlar bosanamam e affet affetmem. dayak atmıs dıyoruz ama sımdı atmıyormus. ne dıye actın konuyu tam olarak? yanı herseye lap lap cevabın var ne dıyelım sana ? bos konusmıyım doldurayım dolu dolu.. savun kocanı sev onu yasa oyle dememıs say.. dovdugunu unutmussun delıl nıtelıgınde kullanmak ıcın tutmussun kagıdı affetmıssın yanı baksana 2 kere anca vurmus ne kadar az:) ve normal bı olay :) yanı onla hayatını surdurmene engel olmamıs. bunu da unutursun. saygılar sevgıler .

ya yaa evet
kesin ceketini alır gider
kadının evini masrafını aynen öder
kendine yeni ev açar

evet.
şunu yapacak erkek sayısı %10 filan bu ülkede.

eniştem 50+ yaşında, kuzenim senelerdir boşanmak istior. admaı 100 kere kovmuştur evden. gitmedi beyefendi. en son kuzenim borç harç para buldu da kendine ev tuttu aldı çocuklarını kendisi gitti. daha hala sen gidince ben burada ne yapıcam ben de geleyim diyordu . manyak. sesninle yaşamak isteyen sana git der mi?

bu konuda ki adam da
askerden gelmiş evlenmiş
çünkü evlenmesi gerektiğin düşündüğü bir çevrede yaşıor muhtemelen
muhtemelen de severek ederek hevesle de evlenmiştir, arkadaşları sırtını yumruklaya yumruklaya gerdeğe göndermiştir bunu
çocuk da yapmış bol bol hem de, ooo kral. erkkekk.

beyefendinin aklı daha yeni başına geliyor
daha yaş 30 değil 3 tane çocuk
aaaa kadın var evde bakması gerekiyor filan
muhtemelen bu kadın yıkayıp ütülemese giyinip çıkamaz kendi başına ama olsun.

ha ölye aklım daha yeni başıma geldi, gözüm yeni açıldı, diye bir dünya var mı yok tabii ki, geçecek bi oraları ama bu hikaye genel olarak böyle oluyor. parası 2 ev çevirmeye yetse zaten onun yiyeceği çok naneler olur...ama yeter mi. yetmez elbette ki, anca işte böyle diliyle kadına eziyet eder.
Adamın gitmeyeceği belli bişey zaten. O şimdi hem evdeki dursun hem hayatımı yaşayayıma bakıyor, şimdiden üstünden sorumluluk atma peşine düşmüş.

Yatmıyorum zaten değil kira kendini kurtaramaya calıs diyosun da calısma imkanım yok anladın 3 çocukla
Tek üç çocuklu sen değilsin. Gerekirse açıktan oku. İş sağlığı güvenliği çevre sağlığı vs. Şimdi olmasa bile 2 sene sonra 4 sene sonra. Önünde uzun bi hayat var. Kykya temizlikçi ol. Güvenlik ol. Lise mezuniyetin var mı? Eşin ne iş yapıyor

Bakıcı parası nolucak aldığım bütün parayı ona vermek zorunda kalcam zaten asgarı ücret alcam ee bakıcı 30 istiyor bakmadım mı sanıyosunuz
Hmm anladım. Adamın birine sırtımı dayar, üstüne çocuk patlatır, ömrümün sonuna kadar kendime baktırır boş boş otururum diye düşündünüz ama olmadı

Bence siz de bakıcılık yapın. 30 bin alırsınız. Üç yerine dört çocuğa bakarsınız evinizde

Esim beni sevmediğini ve çocuklarımız için birlikte olduğunu söyledi benım tek basıma 3 çocuğumla yapamıycamı düşündüğü için bosanmamıs benden bu zamana kadar beni senelerce böyle aptal yerine koydu kafam çok karısık ne yapmalıyım ?
Sence ne yapmalısın? Otur evde oda başkasıyla hayatını yaşasın senin için başka çıkış yok anlaşılan

Hmm anladım. Adamın birine sırtımı dayar, üstüne çocuk patlatır, ömrümün sonuna kadar kendime baktırır boş boş otururum diye düşündünüz ama olmadı

Bence siz de bakıcılık yapın. 30 bin alırsınız. Üç yerine dört çocuğa bakarsınız evinizde
Ne cok seviyosunuz insanlari azarlamayi, terslemeyi, kotu hissetirmeyi. Hatali veya degil, hakli ya da haksiz zor durumda kalmis bir kadin var burada. Genc kiz hatta. 26 yasinda daha. Ne kadar cirkin su yaziniz. Yazik

Şaka gibi dayak yemişsiniz bu adamdan gayet belgeli falan, ama derdiniz adamın sevgisi mi ? Böyle bir yaratık beni sevse ne olur sevmese ne olur diye düşünmüyor musunuz hiç ? Hiç B planı yapmayı düşünmediniz mi hayatta ?

Esim beni sevmediğini ve çocuklarımız için birlikte olduğunu söyledi benım tek basıma 3 çocuğumla yapamıycamı düşündüğü için bosanmamıs benden bu zamana kadar beni senelerce böyle aptal yerine koydu kafam çok karısık ne yapmalıyım ?
1- Hiç sevmemiş ve hatta sevmiyorsa ve hatta ve hatta sevgisini sürdüremeyecekse niye çocuk yapmış ?
2- 3 çocuk veya 1 çocuk ile yaparsın veya yapamazsın sevmediği insana ne diye sözde merhamet gösterip bir de dolaylı acizlik yakıştırması yapıyor ?

Asıl Konu Burada, 3 Numarada Gizli!
3- Bence Eşin biraz aptal yerine konuluyor, sen değil, Bu zamana kadar bırakmamasının nedeni zaten başkaları ile deneyip yapamadığı için! Ve en önemlisi bu manüpülasyon cümlelerini boşa kurmasın, deneme yaptığı dışardakiler ona acımazlar söyle ona. Kimse karısı değil ve senin gibi ona katlanmaz!
Teşbihte hata olmasın ama Bilmediği yerlerde farklı maceralara atılırsa, Bu zamana kadar elde ettiklerinin hepsinide kaybeder. (klasik son)

Valla allah vergisi yapabilecek bişeyim yok ama iyiki de olmuşlar onlar beni ayakta tutuyor onlar için yasıyorum ama calısmaya gelince zamana bıraktım biraz kendimi toparlayıp bosanmayı tabikide düşünüyorum aynı evde kalacak değilim ayrılırsam bütün masraflarımı ödiycek bende kendimi çocuklarımı geçindiricem şu anlık düşündüğüm
Pislik böyleleri cok sinirimi bozuyor. O üc cocugun hicmi hatirimi önemi yok acaba.
Bosanirsanda surundürmeden birakma

Terbiyesilik etmeyin ne bıcım insansınız siz erkek suçlu olucagına kadın olur pislikler var işte sizin gibi

Adamın gitmeyeceği belli bişey zaten. O şimdi hem evdeki dursun hem hayatımı yaşayayıma bakıyor, şimdiden üstünden sorumluluk atma peşine düşmüş.
ya daha suratı sivilceliyken evlenmiş
daha bu oturmayı kalkmayı anca öğrenmiştir.

daha bi fındıklar kırmak için anca özgüveni gelmiştir de, işte, parası yok ki garibin (!)
fırsat buldum mu affetmem sen hiç şok olma bak, ben yolumu yapıyorum, diyor.
1- Hiç sevmemiş ve hatta sevmiyorsa ve hatta ve hatta sevgisini sürdüremeyecekse niye çocuk yapmış ?
o nasıl bir şey ya?

kimse kimseyi sonsuza kadar seveceğini garanti filan etmez, edemez h.efendi. ediyorsa da sallıyordur. milyonlarca insan 3-5-10-20 sene sonra sevgim tükendi diye ayrılıyor. son derece sıradan bir durum yani. kötü mü kötü ama böyle.

bu insanlar 20 yaşında evlenirken oturup düşünüp hımm evet 70 sene sonsuz bir aşkla sevecem seni diye söz vermemiştir, çok derinlemesine de düşünseler zaten peş peşe 3 çocuk yapmazlardı, 3 çocuğu da adam tek başına yapmamıştır zannımca.

sevmiyorsa sevmiyordur. sevmese de 3 çocuğa tabii ki bakacak o ayrı bir konu. sevmiyorum diyince bitmiyor sorumluluklar. sevmese de evli kaldığı sürece sadakat de hala sorumluluğu ama adam muhtemelen yolunu yapıyor zaten, bak ben yiyecem bi naneler diye...

Adam sorumluluklarını yerine getiriyor.
İnsanın sevgisi bitemez mi?
Duygular hisler değişemez mi?
Gönül bu.
İmzayı evlilik için attınız ve bu yüzden adam zaten devam ediyor.
Sevgisi bitmiş dürüstçe söylüyor.
Sevgisi bıttıyse kalmıycak o zaman evli ben gururuz değilim

Back