Eşim beni sevmediğini söyledi

bunca yıl aklı nerdeymiş ? ayrıca sevilmediğinizi sözler harici nasıl belli ediyor ya da belli ediyor mu ? eger belli etmiyorsa belki sinirle söylenmiş bir söz olabilir takılmamak lazım.
Yani belli etmek söyle diyebilirim bazen çok iyi bazen çok kötü hani aktivite fazla yapmaz evden çıkmaz ara sıra çıkar

Hatamsa benim hatam sizi hiç ilgilendirmez böyle pislik yorumlar yapmayın cocuklarımda gayet iyi çok şükür.
Valla hata sizin hatanız evet şimdi 26 yaşında üç çocukla napacağını düşünen de sizsiniz evet. Biz aklı başında insanlar evlilik çocuk kaçıyor gibi erkenden yapmadığımız için böyle dertlerimiz yok. Kendi bakacağımız sayıda çocuk yapıp macera aramadığımız için sadece üzülerek okuyoruz, kendimiz yaşamıyoruz.
Sizde burdan en azından mantıklı çıkarım yapın da dördüncü hatayı yapmayın

Yani belli etmek söyle diyebilirim bazen çok iyi bazen çok kötü hani aktivite fazla yapmaz evden çıkmaz ara sıra çıkar
o gelgitler her evlilikte olur bence ama çoğunlıkla size karşı tavırları nasıldır ? mesela ailesinin yanında korur kollar mı ? sizi sevdiğini hiç mi söylemezdi mesela sarılıp sarmalamaz mı ?

Biraz gerçekçi olalım. 27 yaşına birlikte 3 çocuk sığdırmışsınız. Muhtemelen sen çalışmıyor çocuk bakıyorsun. Boşansan kiranı vereceğim vırt zırt dese inanacak mısın? Nafakayı bile vermiyorlar. Kaldı ki nafakada 3 kuruş!
Seven insan da sevmiyorum falan demez. Hadi anlık söyledi diyelim hemen özür diler toparlar. Yediriyor içiriyor gezdiriyor diyorsun. E mecbur yani yapacak komşunun eşi mi yapacak bunları. İşe girip çocuklarına da bakabileceksen resti çekebilirsin. Yoksa o bakacak diye rest çekilmez, çünkü bakmaz.

Ya senin;
"kötü mü kötü ama böyle." diye eylemin kötü birşey olduğunu ifade edip, "milyonlarca insan 3-5-10-20 sene sonra sevgim tükendi" diyerek bu kötü eylemi sözde matematiğe oturtman Yazık
Erkek tarafına kasıtla olan ifademi milyonlarca erkeğe (eşimde dahil ifade ederim)
Konuya yanlış yerden sarılıp, dallandırıp kendince "bu bir gerçek ve hep böyledir" kuralıyla yaklaşırsan, görebileceğin tek şey kendi kendine yalnızlığın olur.

Evlilikler özellikle bir aşktan doğuyor, sonra o aşk sevgiye dönüşüyor, sonra geriye, kendi kendimize telkin ettiğimiz ahde vefa oluyor ve hayat sonrasında da yükselttiğimiz bu binada fedarkarlıklar ile ilerliyor.
Hele ki aile kurumlarındaki kişilerin başına bir şey geldiğinde, beraber göğüslenilirse muhteşem bir kuvvet oluyor ve Aile daha çok birbirine sarılıyor.
Eğer ki sen "benim sevgim bitti deyip, uğruna kendini veren bir insana sırt dönersen (pek çok geçersiz sebepten) o zaman senden hiç birşey olmaz.

Karşı taraf diyecek sevgim bitti, Ne dostum bu sevgi, mal mı bitsin? Soruyorum ! Paramı bu bitiyor ya?
O ne öyle.
Senin sevgin bitmedi, Senin nefsin başlıyor olay sadece bu!

o gelgitler her evlilikte olur bence ama çoğunlıkla size karşı tavırları nasıldır ? mesela ailesinin yanında korur kollar mı ? sizi sevdiğini hiç mi söylemezdi mesela sarılıp sarmalamaz mı ?
Tavırları gayet iyiydi dediğim gibi ara sıra kotu oluyodu sevdiğini hiç söylemez nadir ama sarıp sarmalar iyi oldukça

Tavırları gayet iyiydi dediğim gibi ara sıra kotu oluyodu sevdiğini hiç söylemez nadir ama sarıp sarmalar iyi oldukça
kaç senelik eşinizin sizi bu şekilde belirsizliğe sokması kafanızı karıştırması hiç hoş bi durum değil tabi ki siz yine de mümkünse ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın bi şekilde daha olmadı aileden destek alın. kendinize bakın, giyinin kuşanın süslenin.o da görsün sizim ona muhtac olmadıgınızı o yaşasın sizi kaybetme korkusunu.

7 sene onda kaybetme korkusu olsa bu kelimeleri etmezdi o dediklerinizi yapsam bile kaybetme korkusu olmaz onda

O zaman kendi hayatına bak yorum yapma

Ailenize donun bence, uc cocugunuzun bakimi ile ilgilensinler, siz de ise girersiniz,maasinizi da evdekilere harcarsiniz. Bakici parasina da kiraya da alacagimiz maas yetmez, yetemez.

Arkadaslar dogru soylemis, esiniz bosanma durumunda cocuklarinizin masraflarini karsilarim dese bile vermeyecektir. Verse bile kus kadar bir para vermeye kalkar, hicbir isinize yaramaz.

Evde durup ne olacagini bekleyeceginize, is bakmaya baslayin bence. Yasiniz genc, mutlaka bir cikar yol bulursunuz istedikten sonra.

Konuyu açtınız ya yorum yapalım diye hanımefendi
Hayır yorum da beğendiremiyoruz.
Sen 20 yaşında 21 yaşında biriyle koştur koştur evlen. Ergenlikten çıkmış evlenmişsiniz. Üstüne biz zaten erken evlendik azıcık evliliğin tadını çıkaralım diyecek kadar da mantık sahibi olma. Hemen git bir de değil üç tane çocuk yap 7 sene içinde/
Sonra sanki tek sorun kocanın söylediği gibi konu aç.
İkiniz cahil gibi 1950 kafasında sonunu düşünmeden yaşarsanız böyle olur.
şimdi yaşıtların iş evlilik derdindeyken sen asgari ücretle 3 çocuk bakmayı düşünürsün işte

Siz genel tavırlarından anlarsınız sizi sevip sevmediğini bence. Sadece geçim için yanınızda duran adam evde sizin yüzünüze bile bakmaz, ilgilenmez, tek kelime sohbet etmez. Eşiniz böyle değilse bence boş konuşmuş. Kavga anında canınızı yakmak için söylemiştir muhtemelen.

Sizin aradığınız yorum ne mesala çok merak ettim ne yorum yapılmasını beklediniz de açtınız konuyu hayır konu açıyorsaniz gelen yorumlara açık olacaksınız ve bence sizin beklediğiniz yorumlarda sineye çek yorumları gururma yediremem diyordunuz ama gidecek yeriniz yok affedemem diyorsunuz ama çocukları bırakıp calosamam diyorsunuz ne yapacaksınız bilmiyorum ama eğer devam ederseniz bile bir köşede birikim yapın mutfak masrafından mi kisarsınız başka yerden mi bilmiyorum ama birikim yapın eşinizden gizli az yada çok ne kadar biriktirebikirseniz biriktirin hakkınızda hayırlısı olsun

Boşanma sebebi ...

Yaş kaç? Kac yıldır evlisiniz? Belki kavga anında söylenmiş sözlerdir önceki tavrları nasldı?
Madem sevmiyorsa niye 3 çocuk hiç anlamadığım konudir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…