- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
-
Bu kadar kolaysa gelip burada yaşasaniza?
Yurtdişinda yaşayan türk kadinlarinin çok daha fazla aldatildiğini ve çok daha fazla ezildiğini çok daha fazla boyun eğdiğini de biliyoruz. Gayri meşru ilişkiler, yabanci kadin evlilikleri, onlardan doğan çocuklar vs... Kör değiliz, araştiriyoruz da! Olmayanlar olabilir ama hiç yok demek saçma! Kimse masal okumasin lütfen! Karşinizda yüksek eğitimli kadinlar var ve türkiye'de yaşiyorlar! Ve dinle de beyinleri hala uyuşturulmamiş olanlar var!
hiç uğraşamam algi düzeyinizlle! Anlayanlar anlamiştir sosyal mesaji... Alay değil gerçekler!
ben anladım sizi sevgili lilith.
söyledikleriniz öyle doğru ki ! belki bir anne iyi ki doğurdum derken doğan çocuk lanet olsun beni niye doğurdun diye hesap soracak günün birinde.
benim de evladım var.... anneliğin ne olduğunu anne olan herkes çok iyi bilir. aldırır veya aldırmaz kendi tasarrufunda kişinin. ama sevgi ortamında büyümeyeceği belli ise ( baba sevgisinden mahrum bırakmak günah değil aldırmak günahsa ben de düşüncelerimden dolayı günahkarım!!!) gebeliğin yasal olarak tanınan kürtaj süresi içerisinde aldırılmasında sakınca görmüyorum. insan getiriyoruz dünyaya bitki değil.
iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?