Eşim ve hamileliğim !!!

Outdoor sporlarla ilgileniyor dediniz ve en son yaptığı alışveriş de bu konu üzerine ..

Acaba bu aktivite sırasında yeni bir ortamı mı oluştu ? Yeni birileriyle mi tanıştı ? Yani kusura bakma hamile halinle üzmek istemiyorum ama eğer herşey anlattığın gibiyse benim sadece aklıma böyle bir şey geliyor ..

Umarım öyle bir şey yoktur

benim aklima bir sey geliyor ama sizi bos yere iskillendirmek istemiyorum.Bir psikiyatriste gitmeniz mümkün mü?Anlattiginiz bazi seyler manik depresif olma ihtimalini aklima getiriyor.
Psikiyatr ya da psikoloğa gitmeyi teklif ettim fakat çok tepkili. Zaten hiçbirşey yok ona göre kabul etmiyor yani. :KK43: :KK43:

Outdoor sporlarla ilgileniyor dediniz ve en son yaptığı alışveriş de bu konu üzerine ..

Acaba bu aktivite sırasında yeni bir ortamı mı oluştu ? Yeni birileriyle mi tanıştı ? Yani kusura bakma hamile halinle üzmek istemiyorum ama eğer herşey anlattığın gibiyse benim sadece aklıma böyle bir şey geliyor ..

Umarım öyle bir şey yoktur
Yok canım ne üzmesi. Keşke üzen sen olsan. :KK43:
Biryere ya da gruba katılmışlığı yok, hatta 5-6 aydır hiçbir aktiviteye katılmadı. Eşim yıllardır ilgileniyor outdoor sporlarıyla. Yeni birşey değil yani.
O kadar daraldım ki aldatıldığım düşüncesi bana da geldi ve araştırdım. Son 2-3 ayın telefon dökümlerine vs baktım. Hiçbirşey yok. Watsapp insta vs hepsinde de profil fotosu ikimiz varız.
Arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor arada kahve içmeye filan, ama o da en fazla 2 saat. Yani şüpheli bir durum yok gibi.

Son düzenleme:
Psikiyatr ya da psikoloğa gitmeyi teklif ettim fakat çok tepkili. Zaten hiçbirşey yok ona göre kabul etmiyor yani. :KK43: :KK43:

Yok canım ne üzmesi. Keşke üzen sen olsan. :KK43:
Biryere ya da gruba katılmışlığı yok, hatta 5-6 aydır hiçbir aktiviteye katılmadı. Eşim yıllardır ilgileniyor outdoor sporlarıyla. Yeni birşey değil yani.
O kadar daraldım ki aldatıldığım düşüncesi bana da geldi ve araştırdım. Son 2-3 ayın telefon dökümlerine vs baktım. Hiçbirşey yok. Watsapp insta vs hepsinde de profil fotosu ikimiz varız.
Arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor arada kahve içmeye filan, ama o da en fazla 2 saat. Yani şüpheli bir durum yok gibi.
Uzun zamandır hiç bir aktiviteye katılmadığı bir durum için neden 3000 liralık kıyafet harcaması yapıyor peki ?

Uzun zamandır hiç bir aktiviteye katılmadığı bir durum için neden 3000 liralık kıyafet harcaması yapıyor peki ?
Bende onun kavgasını ettim işte. Bu harcamalar o yüzden sorumsuzca ve gereksiz geliyor bana.
Ben eşimin hobilerine ilgi alanlarına karışmam hatta destek veririm çünkü bende ilgiliyim. Beraber birçok kez trekking, rafting, kampa vs gittik. Ama hiçbir zaman bunu böyle sorumsuzca gözüme sokmamıştı ve harcama yapmamıştı. Üstelik bebek beklerken.. Resmen maddi manevi battık şuan. :(

Peki ya senin onu aldattığını düşünüyorsa? Öyle geldi aklıma. Birinden duymuştum uzun zaman çocuğu olmayan bir çift, çocukları olunca DNA testi istemiş de öyle inanmış. Kadına da kan kusturmuş o arada. Öyle bir şey olabilir mi

Peki ya senin onu aldattığını düşünüyorsa? Öyle geldi aklıma. Birinden duymuştum uzun zaman çocuğu olmayan bir çift, çocukları olunca DNA testi istemiş de öyle inanmış. Kadına da kan kusturmuş o arada. Öyle bir şey olabilir mi
Daha neler ya:işsiz:

Yok öyle bir düşüncesi olamaz. Öyle olsa ilk 4 ay bu kadar ilgili olmazdı. En başından tepkili olurdu yanı.
Sıkıntı ondan kaynaklı değildi ki zaten. Benim hormonlarımda dengesizlik vardı, en son sebepsiz infernilite dendi zaten.

kesinlikle yukaridaki arkadasa katiliyorum, yapmaniz gereken evi terketmek ve onu doktora gitmeye zorlamak, psikiyatr olmalı,eger hastaysa tedavisi uzun ver zordur. ama hasta degil de sorumluluk agir geldiyse yine onu terkedin, bazi seyleri farkedip kendini duzeltmesi lazim.

Her şey çok güzelken birden bu şekilde değişmesini ona sorduğunuzda kabul etmiyor galiba. Ona göre her şey aynı yani. Kendisi yardım almayı kabul etmiyorsa siz önce tek gitseniz. Bir uzmandan bu davranışlarının sebebini öğrenebilir veya eşinizi yardım almaya nasıl ikna edeceğiniz konusunda destek alabilirsiniz . İnşallah yine bir şey olur ve eski haline döner.

Eşinizin davranışları bana bipolar bozukluk(manik depresif) hastalıgını aklıma getirdi.. Çok para harcaması, bu sekilde birdenbire değişen ruh hali .. Acaba internetten biraz arastırsanız mı? Belki esinize uyan seyler bulursunuz ve ona göre bir çözüm ararsınız

Ben de ayni seyi yazdim yukarda.Umarim degildir ama bu ani ruh hali degisikligi ve asiri para harcamasi, tamamen kayitsiz ve duygusuz olabilmesi.

Eger eşinizin karakteri normalde de suanki gibiyse, bebek haberiyle kisa sureli bi degisim yasamis sonra da tekrar eski haline donmus olabilir. Uzucu bi durum insallah biran once toparlar.

Ben eşinizin psikolojik bir rahatsızlığı olabileceği kanısında olan arkadaşlara katılıyorum.. Ama sizin şu an öncelikle kendinizi düşünmeniz gerekli.. Doğumunuza çok az kaldıysa kendi ailenizin yanına gidin isterseniz.. Onlar size muhakkak destek olurlar.. Erken doğum riskini atlatın sonra eşinize yönelirsiniz.

hayatında ya biri var birden bire aşık oldu... ya büyü yapıldı.. ya da durumlar kötüleşince bıraktı kendini psikolojik olarak. bence ağlamayı bırakın ve araştırın. birde duygu durum bozukluğu var. yani psikoloğa gitmesinde yarar var ama sizi dinler mi orası ayrı

İyi akşamlar arkadaşlar, 4 yıllık evliyim ve hamileyim. Çocuğumuz olmuyordu, sebepsiz kısırlık teşhisi konulmuştu. Tam aşılama ya da tüp bebek düşünürken; hamile kaldım. Eşimde bende çok sevindik hatta mutluluktan delirdik.
Herşey buraya kadar iyi..
Eşim ta ki şu son 2 aya kadar benimle çok ilgiliydi, hergün kahvaltı-yemek-vitamin saatlerimi bile hatırlatır, üzerime titrer, işe gittiğinde sürekli mesaj atıp arardı. Hiçbirşey istemez, aksine o bana hizmet ederdi. Son derece naif ve sıcaktı. Bebeğimiz için çok heyecanlı ve ilgiliydi. Her doktor kontrolüne benimle gelip, bebeğin ultrason görüntülerini biriktiriyordu. Sürekli eli karnımda, bebek için eşya giyecek vs bakıyordu. Parayı daha dikkatli harcıyordu.

Sürekli online oyun oynaması dışında başka çözümsüz bir sorunumuz yoktu. Ama şu son 2 aydır tanıyamıyorum. Artık delirme noktasına geldim. Borçları ve ilgisizliği beni mahvetti. Ben ve bebeğim yokmuş gibi davranıyor, öylesine ilgisiz ki.
Gün boyu aramıyor mesaj atmıyor merak etmiyor konuşmuyor. Üzerine birde kırıcı ve agresif hareketleri var. Son kontrolüme tek başıma gittim doktora ve umurunda dahi olmadı. Ne bebeği soruyor ne beni. Üstelik erken doğum riskim varmış. Sormadı bile. Eve geliyor, bana bir iki laf atıyor, yemek yeyip çay içip, oyun oynayıp, uyuyor. Arada bir arkadaşlarıyla da çıkıyor.

Ufak tefek borçlarımız vardı herkesin olduğu gibi. Kriz dönemi bizide vurdu fakat eşimin sorumsuzluğu ile birlikte gırtlağa kadar daha da borca girdik. Eşim outdoor sporuyla ilgileniyor ve bu doğrultuda sürekli birşeyler alıyor. Sürekli borçlanıyor, sorumsuzca para harcıyor.
Defalarca güzelce konuştum artık sorumluluk sahibi olması gerektiğini, bencilce davrandığını vs anlattım. Ama sanki duymuyor beni.
Asıl olay ise; geçen hafta patlak verdi. Arkadaşına borçlanıp onun kredi kartıyla, kendisine 3000 tlye spor ayakkabı, çanta, malzeme vs almış. Benden habersiz üstelik. Kavga ettik ve bağırıp çağırıp ağzına geleni söyledi.
''Sana ne, benim borcum ben ödeyeceğim, bana karışma, istediğimi yaparım, seni mi avutacağım vs vs'' gibi kırıcı saçma sapan sözler söyledi. Ağladım, öylesine üzgünüm ki ve hepsini gördü.
Kavga sonrası ne özür diledi ne bir açıklama yaptı. Bir haftadır hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor. Hatta hala internette kendisine birşeylere bakıyor. Bu daha çok sinirimi bozuyor. Şuan ödenecek, elektrik doğalgaz su internet aidat vs biriken borçlarımız var, ayrıca kredi ve kredi kartı borçlarımız var. Hatta ihbarname geldi, borcunuzu ödeyin doğalgaz kesilecek diye. Söyledim, hallederiz deyip geçiyor herşeye. En çokta canımı yakan; bebeğe henüz hiçbirşey alınmadı. Bir tane çorabı dahi yok ve erken doğum riskim var. Ağlamaktan başka hiçbirşey yapamadım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık. Çünkü sanki görmüyor duymuyor tanımıyor beni.......
Duvar gibi sanki. Kendi dünyasında kendi istekleri doğrultusunda yaşıyor.
Neden bir anda bu kadar ilgisizleşti anlam veremiyorum. Canım çok yanıyor, çok yalnız hissediyorum kendimi.. Hamileliğimin en güzel dönemini geçireceğimi düşünürken; şuan berbat durumdayım....... Nereye kadar devam edecek bu durum ve ben ne yapacağım bilmiyorum.

Ayrıca ben sağlıkçıyım ve 2. üniv okuyorum kızlar, haftada 3 gün okula gidip geliyorum. Haftaya finallerim başlayacak ama ben allak bullak oldum. Çalışamıyorum bile :KK43:

.
O oyunlar konuşmalı oluyor biriyle falan mı tanıştı acaba bi ihtimal olmayada bilir ve bence seks hayatınızı sonlandırmayın risk yoksa devam edin drlar herkese erken Doğum diyor onu Da kafaya takmayın

Hayatta tahammül edemezdim vay anasını önemli faturalar varken nasıl bu kadar sorumsuz olur bir baba adayı ve koca..
Bencillik resmen yaptığıı..
şahsen ben aldıklarıyla birlikte kapıya atardım..

Acaba çocuk gelicek diye birden afalladi mi. Kendini hazır hissetmemis olabilir mi Aldatmadigindan da eminsiniz.

Ben de ayni seyi yazdim yukarda.Umarim degildir ama bu ani ruh hali degisikligi ve asiri para harcamasi, tamamen kayitsiz ve duygusuz olabilmesi.
Eşinizin davranışları bana bipolar bozukluk(manik depresif) hastalıgını aklıma getirdi.. Çok para harcaması, bu sekilde birdenbire değişen ruh hali .. Acaba internetten biraz arastırsanız mı? Belki esinize uyan seyler bulursunuz ve ona göre bir çözüm ararsınız
kesinlikle yukaridaki arkadasa katiliyorum, yapmaniz gereken evi terketmek ve onu doktora gitmeye zorlamak, psikiyatr olmalı,eger hastaysa tedavisi uzun ver zordur. ama hasta degil de sorumluluk agir geldiyse yine onu terkedin, bazi seyleri farkedip kendini duzeltmesi lazim.

Kızlar eşimin psikolojik rahatsızlığı olduğunu bende düşünüyorum maalesef. Bipolar ya da daha çok narsist olduğunu düşünüyorum. İyice gözlemledim de; gerçekten değişik. Kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum. Yaptığı şeylerin kötü olduğunu bile bile devam ettiriyor. Çünkü her olay kavga vs sonrası kendine gelince şu cümleyi kuruyor. "Yaptığımın o an yanlış olduğunu biliyordum hatta aklımdan geçirdim eszcm yine üzülecek dedim ama yaptım" diyor.
Niye yaptın bilerek peki diyorum, bilmiyorum diyor.
Şu dünden beri de arkamda önümde dolaşıp, benimle ilgileniyor. Dengem bozuldu. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi. :(
Daha öncede konuşmuştum defalarca; kesinlikle kabul etmiyor psikoloğa psikiyatre gitmeyi vs.

Back