- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
-
peki bebeğe kiyinca herşey yoluna mi girecek ?
oglunun gelecegi icin daha rahat savasabilir kisa donemde vs vs...
mjk peki oğlunun yüzüne bakarken sen olsan harcadığın hayatı hiç düşünmeyecekmisinnn??
oglunun gelecegi icin daha rahat savasabilir kisa donemde vs vs...
mjk peki oğlunun yüzüne bakarken sen olsan harcadığın hayatı hiç düşünmeyecekmisinnn??
bilemiyorummm ben tıbbi bir zaruriyet olmadan yapılan kürtajlara sonuna kadar karşıyımm kürtaj olayında doktorun asisteliğini yapmış biri olarak hele kesinlikle karşıyımm ince uzun bir boruyla vura vura alınıyoo bebek parçaları borunun içinden dökülüyoo kürtaj bittiğinde uterusdan(rahimden)değişik bi ses gelir ona uterus ağlaması deniliyooo....
ve kuranda 15 günlükken ruhun üflendiği geçiyo ...
bence ha eline alıp parçalayıp öldürmüşsünn ha uterusda....
benim teyzemmm ben küçüktüm ist evliydi eşinden ayrıldı 3 çocuk ortada kaldı belediyeye gitti iş istedi çocukları yetiştirme yurduna yerleştirdi düzenini kuruncaya kadar çocuklar yuvada kaldı tabi bu esnada teyzem sürekli onları ziyaret etti...
düzenini kuruncada çocuklarını geriye aldı......
ben kürtajı tek çözüm olarak görmüyorummm hatta çözümm olarak bile görmüyorummm
tıbbi bir zaruriyet olsa anlarımmmm....
bunu anlayamam
anlamam.....
Allah yardımcınız olsunn.......
bilemiyorummm ben tıbbi bir zaruriyet olmadan yapılan kürtajlara sonuna kadar karşıyımm kürtaj olayında doktorun asisteliğini yapmış biri olarak hele kesinlikle karşıyımm ince uzun bir boruyla vura vura alınıyoo bebek parçaları borunun içinden dökülüyoo kürtaj bittiğinde uterusdan(rahimden)değişik bi ses gelir ona uterus ağlaması deniliyooo....
ve kuranda 15 günlükken ruhun üflendiği geçiyo ...
bence ha eline alıp parçalayıp öldürmüşsünn ha uterusda....
benim teyzemmm ben küçüktüm ist evliydi eşinden ayrıldı 3 çocuk ortada kaldı belediyeye gitti iş istedi çocukları yetiştirme yurduna yerleştirdi düzenini kuruncaya kadar çocuklar yuvada kaldı tabi bu esnada teyzem sürekli onları ziyaret etti...
düzenini kuruncada çocuklarını geriye aldı......
ben kürtajı tek çözüm olarak görmüyorummm hatta çözümm olarak bile görmüyorummm
tıbbi bir zaruriyet olsa anlarımmmm....
bunu anlayamam
anlamam.....
Allah yardımcınız olsunn.......
Bunu ben yazmistim MJK degil. Bana sormak yerine cozum onerilerinizi yazin arkadaslar nolur. Boyle tek cumlelik sorular isi daha da cikilmaz hale getiriyor.
Simdi hukuk kosesine baktim, adamlar nafaka odemiyor, odemedigi icin davalar aciliyor. Bu adam da ayrilirlarsa odemeyecek nafaka filan. Baska bir sitede okudum, adam odememek icin isinden cikmis gostertmis kendini.
Harcadigin hayat diyorsunuz, hayat bizim secimlerimizden ibaret. Elif'in yerinde ben olsaydim ben boyle davranirdim diye fikrimi belirtiyorum. Ben de istemiyorum aldirmasini ama o bebege iyi bir yuva, saglik, bakim vs saglayamayacaksam, ustune manevi cokuntuler de yasayacaksam ve dogal olarak cocuklar bundan etkilenecekse, dogmamis olmasi onun iyiliginedir diye dusunuyorum.
Cozum onerisi sunun arkadaslar, Elif buraya girip de okudugunda ona bundan sonraki hayatinda fikir verebilecek, elle tutulur seyler soyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?