Selamlar herkese 1,5 yıllık evliyim 50 günlük bebeğim var 4 gün önce eşimle tartıştık telefonumu alıp ne karıştırıyorsun diyerek sataştı bende sen neyi ima ediyorsun diye sinirle elinden telefonumu almak istedim o sırada birbirimizi ittik onun kolunu çizmişim tırnaklarımla o da kollarımı sıktı bıraktı bende tamam bak istediğin kadar hiçbirşey yok telefonumda dedim o sıra ağlayarak üstümü giydim telefona baksın diye biraz bebeğimin başında durdum sonra ben anneme gidiyorum dedim şuan bana sadece sataşıyorsun dedim oda telefonuma baktıktan sonra tamam ben giderim dedi çekti gitti kardeşine 2 gün boyunca pek aramadım sonra darp raporu almış beni şikayet etmiş şok oldum gittim ifade verdim aslında normal bir tartışmaydı ve uzamadı giderkende sinirli gitmedi ararsam aç falan diye söyledi öyle çıktı evden ama kardeşi ve ailesi çok doldurmuş asla yapmayacağı şeyi yapmış çok kızgın ve çok üzgünüm bu raddeye nasıl geldi anlamadım ama bir yandan da boşanmak istemiyorum şimdi bana kızacaksınız ama biz öyle geçimsiz bir aile değildik eşimle o kadar iyi anlaşırdık ki çok eğlenirdik kavgalarımız olurdu ama sonrasında çok iyi olurduk ayrıca boşanmak istemememin sebebi kızım kızım babasız büyümesin aile ortamında büyüsün eşim bi gelse konuşsa fikri değişir eminim ama o annesi hep doldurdu oğlunu beni hiç sevmedi o kadın.. 2 yün boyunca yazdım aradım eşimi bitmesin diye kızımız var çözebiliriz diye çok olumlu ılımlı yaklaştım beni sadece dinledi zaman zaman yumuşadı bazende yok kararlıyım dedi.. 2 gündürde kestim konuşmayı yazmayı aramayı bilmiyorum sonumuz ne olacak lütfen kırmadan yorum yapın lohusa sayılırım hala hem şokta hem perperişanım kızım için herşeyi düzeltmeye razıyım