- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
-
Herşeye sabretmesini bilmeyen insanlar yüzünden doluyor yetimhaneler. Bir anne helalinden birçok iş yapabilir çocuğuna bakmak için. Temizlik yaparak hayatını kuran, elişi yapıp satarak çocuğunun nafakasını temin edip onu okutan nice öpülesi eller var. Annelik öldürmekle olmuyor malesef. Annelik fedakarlık ister.cocugu weren rızkını da werır ' oyle olmuyo ıste herzaman, eger olsaydı sokaklarda yetımhanelerde bu kadar cocuk olmazdı
canım öncelikle allah sabır versin diyorum. bzı şeyleri göze almak böyle kötü durumlarda daha zor ama kendine o kocan olduğunu zanneden kişi olmadan hayatına devam edip edemeyeceğini sor. benim kuzenimde 2 aylık hamileyken kocaı tarafından aldatıldı. üstüne o kadını kaçırdı kuzenimde baba evine döndü ve çocuğunu doğurdu ilk yaptığı iş boşanma davası açmak oldu ve tek celsede boşandı nafakasını da bağlattı. madem boşanmak isteyen eşin çatır çatır ödesin nafakanı da. belki evliyken size yedirmediği paraları verince iki kat pişman olur. bu arada kuzenim tekrar evleni ve çok mutlu şimdi çocuk bekliyor. eski kocası ağlamış ve yalvarmış evlenmesin diye şerefsizzzz........ mutluluğun belki acıdan geçiyordur
Herşeye sabretmesini bilmeyen insanlar yüzünden doluyor yetimhaneler. Bir anne helalinden birçok iş yapabilir çocuğuna bakmak için. Temizlik yaparak hayatını kuran, elişi yapıp satarak çocuğunun nafakasını temin edip onu okutan nice öpülesi eller var. Annelik öldürmekle olmuyor malesef. Annelik fedakarlık ister.
AYNI ŞEYLERİ EŞİM BANADA SÖYLÜYOR SENDE HİÇ GURUR YOKMU NİYE GİTMİYORSUN DİYOR bende ev kendisinin sen eşyalarını al git masrafımıda getir sen git diyorum ben ailemin yanına gitsem oğlum hep seni sorup ağlayacak ben ne cevap vereceğim diyorum burda geliip görürsün çocuğunu diyorum bende kaçarak evlendim ailemin yanına asla dönmem sığınma evlerini araştırsana ben mersinde her ihtimale karşı yerini öğrendim ki şuan eşim biraz plsun iyi
:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:
çok güzel yazmışsın da o çocuk yaşama hakkına sahip o babasızda büyüye bilir onu çok seven1 anne ona hem anne hem baba
olabilir burda elif e çok iş düşüyo kendini evlatları için feda edecek kendini değil hep çocuklarım demesi gerekiyo ama bununda mükafatı BÜYÜK olur cennet gibi mesela
:teselli::teselli::teselli::teselli:
uzaktan davulun sesi hoş gelir derler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?