- 12 Temmuz 2022
- 22.180
- 82.753
Ayrıldılar mı onlarAh canım benim yengem de senin gibi yaptı birkaç kere suan her iki taraftan da sorun yaşıyor dediğin gibi işte malesef sen unutuyorsun anne baba unutmuyor evladın var ortada hiç değmez inan ben uzlaşmacı bir insanım
Suanda yine yengem ailesinin evinde tam 15 gün oldu çocuklara annem bakıyor yıllardır sürünüyorlar birkaç defa uzun süre aylarca ayrı kaldılar ama aynı sizin gibi en sonunda seviyoruz deyip devam ettiler suanda da kimse ilgilenmiyor onlarla yine barisirlar diyeAyrıldılar mı onlar
Bu hatayı telafi edin ama bunda sonra herkesin yerini iyi belirleyin hickimseyi dahil etmeyin açıkçası 2 senedir evliyim sadece 1 defa anneme ağladım ama eşim haksız yere işten çıkarıldı o yüzden inanın anne babalar unutmuyorAyrıldılar mı onlar
Hakliyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek.Hanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
Bende çok pişman oldumBu hatayı telafi edin ama bunda sonra herkesin yerini iyi belirleyin hickimseyi dahil etmeyin açıkçası 2 senedir evliyim sadece 1 defa anneme ağladım ama eşim haksız yere işten çıkarıldı o yüzden inanın anne babalar unutmuyor
Çocuğu için kocasını bırakamıyor olabilir Bibi, sırf çocuk aile ortaminda büyüsün diye bir taraflarını yırtıyor kadın burda.2 aylık çocuğunu bırakabiliyorsun ama bu hanzoyu bırakamıyorsun öylemi işte anne gibi anne
Peki devam etsin 2 aylık bebeği babasına bırakıp gitmeyi valla ben anlıyamıyorum ben kedimi bırakıp gidemiyorum çünkü biyere 2 aylık süt bebesi dimi bu bıraktığı ben mi yanlış okuyorumÇocuğu için kocasını bırakamıyor olabilir Bibi, sırf çocuk aile ortaminda büyüsün diye bir taraflarını yırtıyor kadın burda.
Evlilik laçka olmuş artık. Sizin aileniz ve onun ailesinin karışması falan olaylar derken dikiş tutar mı bundan sonra bilemedim.Hanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
Ironi yapmıştım yahuPeki devam etsin 2 aylık bebeği babasına bırakıp gitmeyi valla ben anlıyamıyorum ben kedimi bırakıp gidemiyorum çünkü biyere 2 aylık süt bebesi dimi bu bıraktığı ben mi yanlış okuyorum
Ay pardon ya çok sinirimi bozdu bu kadın 2 aylık bebrği düşündükçeIroni yapmıştım yahu
2 aylık bebeği bırakıp gitmiş gerçekten, konu nereden okusan elinde kalıyor...
Kayınvalidesi ne küfür bile etmiş, şimdi kocamı çok seviyorum
Valla ben kayınvalide olsam semtimden geçirmem bir daha
Litfen bibi, süt kokan bi bebek olmasının önemi ne ki emmiyomuş zaten. Emmiyosa bebek sayılmaz öncelik kocaya kayabilirAy pardon ya çok sinirimi bozdu bu kadın 2 aylık bebrği düşündükçe
Biz doğurmuyoruz biz çocuk sevmiyoruz bunlar mükemmel anne 2 yaşında olsa bak gene anliyacam yaLitfen bibi, süt kokan bi bebek olmasının önemi ne ki emmiyomuş zaten. Emmiyosa bebek sayılmaz öncelik kocaya kayabilir