Eşim beni istemiyor

tubatasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
10
-4
25
Hanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu

Yaşadıklarınız çok zorlayıcı, özellikle eşinizin sizi ve oğlunuzu ailenizden uzak tutmaya çalışması. Şu anda sakin kalıp, hem oğlunuz hem de kendi iyiliğiniz için güçlü bir destek sistemi kurmak önemli. Oğlunuzun velayet hakkı için hukuki destek almayı düşünebilirsiniz. Ayrıca, eşinizle sorunları çözmek için arabuluculuk veya aile danışmanlığı almayı değerlendirebilirsiniz.

Sonuç olarak oğlunuzu alabildiniz mi ?

Eşimi çok seviyorum ayrılmak istemiyorum

Bütün mevzu ablanlaara yemeğe gitmemenden mi kaynaklanıyor yani çok basit bir şeyi çok büyütmüşsunuz. Babanizi niye aradınız ki ? Kaynananin suçu neydi de küfür ettiniz ?

Haa tekrar okuyunca farkettim 4 5 ay boyunca bırakmamış ablanlara neden peki sebebi neymiş de bırakmıyor gidesiniz. Ablanızn evi sonuçta yabancı değil

İki aylık bebeği bırakıp, babanın evine gitme nedenin ablanların evine gitme/gitmeme kavgası mı? Canını zor kurtaracak durumda olursun çocuğu bırakırsın anlarım ama yazdıklarında öyle bir şey yok.

Böyle saçma şekilde evden çıkıp gitmek mi olur, ayrılmak istesen bile önceden hazırlığını yaparsın, iki aylık bebeğini alır evden çıkar gidersin.

Eşiniz sizi niye bırakmadı? Onunla kavga ettiniz diye neden annesine küfrettiniz? Ablanıza giderken neden oğlunuzu bıraktınız?

Babamı sorun ne neden böyle yapıyor diye aradım hep sabır dedim nedeni kendi de söylemiyor

E oglunu almıs sın ıste nasıl aldın

Babamı sorun ne neden böyle yapıyor diye aradım hep sabır dedim nedeni kendi de söylemiyor

Ee babanıza sebebini söyledi mi peki neymiş derdi.
Keşke böyle birşey için bebeğinizi birakmasaydniz.
Madem babanizi da işin içine kattınız bide eşinizin babasını çağırsaydnz biz siz bi eşiniz derdini anlatsaydiniz. Çok sevdiğiniz eşinizle daha iletişim kuramıyorsunuz.

Esimi çok seviyorum demişsin de babana azarlatmişsin adamı kız. Şaka bir yana aileleri bu sekilde araya sokmak çok yanlış

Eşimi çok seviyorum ayrılmak istemiyorum
ilk zor aninda seni cocugunla tehdit eden, emen öz cocugunu bile acımadan annesinden ayiran, ailendeki aci duydugun seyleri yüzüne vuran adamin nesini seviyorsun ya?
madem seviyorsun kirsaydin dizini niye baba evine döndün sacma salak mevzudan?

Bizim evlilikler:
Herhangi bir konuda kavga etme ve sonuç babaya anneye aratma( çünkü siz evlenmişsiniz ama hala çocuksunuz)

Kendince rest çekme aile evine gidiş
Beni almaya gelecekler mi aradılar mı aramadılar mı düşünceleri
Çocuk varsa onun için ayrı bir mesai

Adetlere göre senin gelip alman lazım barışma kapanış
En iyi ihtimalle kocam beni aramıyor sormuyor ben arıyım diye gidip kendini oraya yamama

Yemin ederim asla anlamıyorum ya büyük konuşmak istemiyorum ama enteresan geliyor yaşarken herhalde daha farklı oluyor evlilik kurumuna özgü bir şey bu

Ablanıza gitmek için eşinizden izin almanıza gerek yok haber verir gidersiniz haddini siz bildireceksiniz babanız değil. Ayrıca 2 aylık ana kuzusu oğlunuzu bırakıp baba evine gitmek nedir
ayrıca kayınvalideye söylediğiniz kelime tam cuk diye oturmuş evladını iyi yetiştirseydi de haketmeseydi o lafı birde sizi kardeşlerinizle vuruyor az bile demişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…