- 11 Aralık 2018
- 39.528
- 244.776
Tam olarak neresini seviyorsun? Sevilecek bir taraf bulamadım da ben.Eşimi çok seviyorum ayrılmak istemiyorum
Benim yaptığım hatayı yapmışsınız eşinizin çocuğu vermemesinin tek sebebi sizi cezalandırmak şimdide yokluğuyla cezalandırıyor arar ama bence bir yola çıkmışsınız o sizi kazanmak için bir adım atsın sizde özlediğinizi söyleyerek ailenizi kurtarmaya bakın bağzı eşler çok inatçı ve gururlu olabiliyorHanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
Oğlunuzu almaya anneniz mi gitti ? Siz ne yapıyordunuz o sırada?
Bebeğim anne sütü almıyor rahatsızSüt emen çocuğu kolay kolay babaya vermez hakim! Sizin akli dengesi bozuk raporunuz filan olması gerek ancak öyle verir onun dışında süt emen bebek babaya verilme ihtimali aşırı düşük
Eşinizle akrabalık bağınız da var mı ? Çocuğunuzu o yüzden mi babaannesine rahatlıkla bırakıp, çıkabildiniz ?Bebeğim anne sütü almıyor rahatsız
Sadece başlığı okudum, bir de terk edilen bebek mi var?Eşinizle akrabalık bağınız da var mı ? Çocuğunuzu o yüzden mi babaannesine rahatlıkla bırakıp, çıkabildiniz ?
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık
babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi
bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
Sadece başlığı okudum, bir de terk edilen bebek mi var?
Yav bazı kadınları gerçekten anlamıyorum madem gidiyorsun sonradan neden geri dönmeyi istiyorsunuz eşini bu zamana kadar tanıman lazımdı.Baba evinden gelip alır almaz diye başta kocalarını korkutup naz yapayım derken elleriniz de patlıyor.Baba evine gittikten sonradan yok ben kocamı seviyorum yok ayrılmak istemiyorum eğer bu lafları diyecekseniz baba evine gitmeyeceksiniz.Babanı aramıyacaktın eşin yok dediğin de sakinleşmeyi bekleseydiniz eşinde haksız belki bişeylere kızmış zamana bıraksaydın.Belki vazgecer gelirdi yemeğe ha o akşam olmadı başka akşam olurdi illa anında olacak diye bişey yok.Ne oldu ablan için kavga ettin.Ablan şuan evinde mutlu ama sen evin'den oldun değdimi acaba.Ha bu arada kaynananın hiç bir suçu yokken ona o küfürü etmişsin ben eşin olmuş olsaydım senle katti süretle barışmazdım eş her zaman bulunur anne bulunmazHanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
Ama şöyle düşünün bir aynisi size olsa ne hissedersiniz ? Anne baba işin içine girdi mi olay başka boyuta gidiyor simdi sizi gelip alması için bekliyorsunuz hani bu kadar seviyorsanız ki bence ortada bir sorun da yok kendiniz dönün eveBen konuşsun orta yolu bulsun diye aradım ya böyle olacağını bilseydim yapar mıydım
Helal olsun sana rahatsız bir bebegi nasıl bıraktın gittin ortadada büyütelecek bişey de yokBebeğim anne sütü almıyor rahatsız
Babam bırakmaz beni bu kadar olay oldu siler evlatlıktan ki eşim de beni istemiyor istese gelip alırdıAma şöyle düşünün bir aynisi size olsa ne hissedersiniz ? Anne baba işin içine girdi mi olay başka boyuta gidiyor simdi sizi gelip alması için bekliyorsunuz hani bu kadar seviyorsanız ki bence ortada bir sorun da yok kendiniz dönün eve
Şeytana uydum ne bileyim ya çok üzgünüm böyle olacağını bilseydim ahhh ahHelal olsun sana rahatsız bir bebegi nasıl bıraktın gittin ortadada büyütelecek bişey de yok
Derdin çocuğunsa almışsın arasa ne aramasa ne ? Zaten karısını zimmetli malı gibi gören adam (!)aramasın.Hanımlar selam
Hanımlar selam
Ah canım benim yengem de senin gibi yaptı birkaç kere suan her iki taraftan da sorun yaşıyor dediğin gibi işte malesef sen unutuyorsun anne baba unutmuyor evladın var ortada hiç değmez inan ben uzlaşmacı bir insanımBabam bırakmaz beni bu kadar olay oldu siler evlatlıktan ki eşim de beni istemiyor istese gelip alırdı