- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Öyle arayışta falan bezi yok gibi boş vaktinde balığa gider evcil biri olsa illaki belli olur herhaldeÇok çokk uzun bi ara.. 7 kilo ne ki başkası olmasa da arayışta olabilir
Kızımla uğraşırken spora gerek kalmıyor ki ne yapacağım bilemiyorumAĞlayıp üzülüp daha çok kilo Almayın. Evde YouTube açın etlerini sıkılaştıracak sporlar yapın. Biraz kilo verince ve vücudunuz sıkılaştıkca çekiciliğiniz artar. Kimi erkekler öyle demekki. Yapamayacağınız birşey değil. Ağlamaktan fayda yok. Onada sitem etmeyin sabırla sonuçları bekleyin haydiii spora :)))
Kızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden uzaklaşması sadece cinsel yaşamda aldatmadığından eminim hep benim zorlamamla ayda bir kez o da önceden adetin ne zaman bitiyor diye dört gözle bekleyen adam hiç oralı olmuyor bu aksam yine o akşamlardan biri beni neden istemiyorsun diyorum hiç cevap vermiyor çok ağladım kendisine de dedim seninle arkadaş gibi yaşamak istemiyorum bu evde böyle giderse çocuk için bu evliliği devam ettirmem dedim ve çok ağladım çocuk için bu evliliği devam etttirirsem asla bu evde beni öpmeyeceksin yaklaşmayacaksın dokunmayacaksin dedim sadece bir ebeveyn gibi yaşayacağımızı dile getirdim ( işe giderken öper gelince sarılır işteyken arar kızımın doğum gününde sürpriz çiçek yollattı eve her istediğimi yapar dışarı çıkarır çoğu hafta sonu gezmeye gideriz yaz tatilimizi yaptık neredeyse 4 4lük bir yaşantımız var diyebilirim maddi anlamda ben çalışmam eşimin işi iyi parami hep bol bol verir hesap falan sormaz ne yapmalıyım artik çıkış yol bulamıyorum sizce lohusa sendromu mu devam ediyor nedir anlayamıyorum uzun oldu kusura bakmayın çok ağladım ve şuan sizle dertleşiyorum.
19 aydır hep benim zorumla artık onun için çaba harcamayı düşünmüyorum o koşsun peşimden tatlı dil ile kaç kez denedim tamam gel yapalım diyor ne yapayım ben kendisi ilk önce gelmeyeni bu aksam artik sert bir dille kavgam olduGirmek zorunda. Size karsi es olarak sorumlulugu.Tatli dil ile ikna etmeyi deneyin yine.
Ben 19 aydır yapıyorum ve yoruldum bu şekilde devam ederse ayrılmayı düşünüyorumCanım benim de 3 aylık bi oğlum var ve seninle benzer durumu bende yasiyordum adam her yönden 4 4lük ama cinsel anlamda uzaktan akraba gibiydik :) uzak durdum olmadı kavga ettim olmadı insan gibi anlattım olmadı ne yaptıysam adam düzelmedi. Ama farkındaydım benden değil cinsellikten soğumuştu hayatını oğluna adamıştı en son ben gururu attım köşeye yanaştım elimden gelenin fazlasını yaptım onu mutlu etmek için. Kadın olduğumu onu çok mutlu edebileceğimi hatırlattım adam eskiye döndü :)
Kızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden uzaklaşması sadece cinsel yaşamda aldatmadığından eminim hep benim zorlamamla ayda bir kez o da önceden adetin ne zaman bitiyor diye dört gözle bekleyen adam hiç oralı olmuyor bu aksam yine o akşamlardan biri beni neden istemiyorsun diyorum hiç cevap vermiyor çok ağladım kendisine de dedim seninle arkadaş gibi yaşamak istemiyorum bu evde böyle giderse çocuk için bu evliliği devam ettirmem dedim ve çok ağladım çocuk için bu evliliği devam etttirirsem asla bu evde beni öpmeyeceksin yaklaşmayacaksın dokunmayacaksin dedim sadece bir ebeveyn gibi yaşayacağımızı dile getirdim ( işe giderken öper gelince sarılır işteyken arar kızımın doğum gününde sürpriz çiçek yollattı eve her istediğimi yapar dışarı çıkarır çoğu hafta sonu gezmeye gideriz yaz tatilimizi yaptık neredeyse 4 4lük bir yaşantımız var diyebilirim maddi anlamda ben çalışmam eşimin işi iyi parami hep bol bol verir hesap falan sormaz ne yapmalıyım artik çıkış yol bulamıyorum sizce lohusa sendromu mu devam ediyor nedir anlayamıyorum uzun oldu kusura bakmayın çok ağladım ve şuan sizle dertleşiyorum.
Umarim düzelir ama isteksizliģinden yoruldum onun için çaba harcamayı düşünmüyorum artıkAyrıca ben kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben şu anda 45 kiloyum doğumdan sonra şu gibi aaktı gitti hepsi. Kilodam olsa benim kocamin gece gündüz üstüme atlamasi gerekirdi? Erkeklerde babalık depresyonu var eşim de söyledi. Senin yyapman gereken tek şey kadın olduğunu ona hatırlatman. Ondan hiç birşey beklemeden onu baştan çıkaracak şeyler yap öp dokun ws. Emin ol düzelecek.
Hep ben çaba gösteremem ki kadın olduğumu hissetmek istiyorum tamam öpüyor ediyor ama yetmiyor bana olan ilgisiCanım anlıyorum seni ama cinsellikten soğuyorlar işte senle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Umarim düzelir ama isteksizliģinden yoruldum onun için çaba harcamayı düşünmüyorum artık
Hep ben çaba gösteremem ki kadın olduğumu hissetmek istiyorum tamam öpüyor ediyor ama yetmiyor bana olan ilgisi
Hep ben çaba gösteremem ki kadın olduğumu hissetmek istiyorum tamam öpüyor ediyor ama yetmiyor bana olan ilgisi
Adama çocuk doğur,adama "baba" olmak gibi bir duyguyu tattir.
9 ay karninda taşı,aşer,doğur,lohusalik gibi zor bir duyguyu alt edip adami iste.
Gelsin Adam nazlansın.Lükse bakın!
Hala kadin tahrik etsin,kadın çabalasın afedersin ... neyse devami gelmesin banli sabahlara evrilmesin :)
Fedakarlik yaptikca ters etki ediyor kiminde.Kactikca kovalayan ahmaklardansa demekki..
Sal gitsin bacım.Keyfi gelmedikce diğer türlü sinir bozar.
Kadin olmak her yerde ve her şekilde zor!
Yanlış noktadan bakıyorsunuz. Erkeğin kafasındaki anne imajı biraz daha farklı kadınlardan galiba. Anne denince öz anneye andıran(direk o degil yanlis anlasilmasin) bir imaj çıkar ortaya. Nasıl anlatsam usturuplu giyinen, sevgiyle bakan, cipil cipil gözler, seksepalite cagristirmayan. Psikiyatri dersi hocamız ne tatli insandi ya. Onun anlatımı geldi gözümün önüneEee biz de onları baba olarak mı görelim sadece? Çocuğun babası o yahu siz de çocuğun annesisiniz... Bakımınıza mı özen gösteremiyorsunuz acaba ya da ciddi bir değişim oldu sizde fiziksel olarak? Her insanda zaman zaman libidoda düşme çıkma olur, her zaman aynı olunmaz. Bence eşiniz hormonlarına bir baktırsın, 19 ay hiç normal değil.
Bu is beyinde bitiyor erkeklerde, genisleme filan hikayeSadece cinsel anlamda uzak olduğunu söylediğiniz için soruyorum
Vücudunuzda doğum sonrası asiri bir değişim var mi ? Kilo , catlak, belirgin yirtik vs .
Ya da normal doğum mu ?
Neye taktı da istemiyor ?
Arkadasimin eşi doğum sonrasi kizin çatlaklarına takmıştı. Sonrada genişleme olmuş haz alamıyorum demiş .
Çocuk uzaydan geldi sanki
Nankorler:)Adama çocuk doğur,adama "baba" olmak gibi bir duyguyu tattir.
9 ay karninda taşı,aşer,doğur,lohusalik gibi zor bir duyguyu alt edip adami iste.
Gelsin Adam nazlansın.Lükse bakın!
Hala kadin tahrik etsin,kadın çabalasın afedersin ... neyse devami gelmesin banli sabahlara evrilmesin :)
Fedakarlik yaptikca ters etki ediyor kiminde.Kactikca kovalayan ahmaklardansa demekki..
Sal gitsin bacım.Keyfi gelmedikce diğer türlü sinir bozar.
Kadin olmak her yerde ve her şekilde zor!