Eşim beni istemiyor

Kızımla uğraşırken spora gerek kalmıyor ki ne yapacağım bilemiyorum

Canım benim de 3 aylık bi oğlum var ve seninle benzer durumu bende yasiyordum adam her yönden 4 4lük ama cinsel anlamda uzaktan akraba gibiydik :) uzak durdum olmadı kavga ettim olmadı insan gibi anlattım olmadı ne yaptıysam adam düzelmedi. Ama farkındaydım benden değil cinsellikten soğumuştu hayatını oğluna adamıştı en son ben gururu attım köşeye yanaştım elimden gelenin fazlasını yaptım onu mutlu etmek için. Kadın olduğumu onu çok mutlu edebileceğimi hatırlattım adam eskiye döndü :)

Girmek zorunda. Size karsi es olarak sorumlulugu.Tatli dil ile ikna etmeyi deneyin yine.
19 aydır hep benim zorumla artık onun için çaba harcamayı düşünmüyorum o koşsun peşimden tatlı dil ile kaç kez denedim tamam gel yapalım diyor ne yapayım ben kendisi ilk önce gelmeyeni bu aksam artik sert bir dille kavgam oldu

Ben 19 aydır yapıyorum ve yoruldum bu şekilde devam ederse ayrılmayı düşünüyorum

Ayrıca ben kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben şu anda 45 kiloyum doğumdan sonra şu gibi aaktı gitti hepsi. Kilodam olsa benim kocamin gece gündüz üstüme atlamasi gerekirdi? Erkeklerde babalık depresyonu var eşim de söyledi. Senin yyapman gereken tek şey kadın olduğunu ona hatırlatman. Ondan hiç birşey beklemeden onu baştan çıkaracak şeyler yap öp dokun ws. Emin ol düzelecek.

Umarim düzelir ama isteksizliģinden yoruldum onun için çaba harcamayı düşünmüyorum artık

Canım anlıyorum seni ama cinsellikten soğuyorlar işte senle alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Umarim düzelir ama isteksizliģinden yoruldum onun için çaba harcamayı düşünmüyorum artık

Aynı şeyleri birebir yaşadım kaç defa konu açmayı düşündüm ama vazgectm. Diyorum ya valla resmen benim hayatımi anlatmışsn her konuda mükemmel cinsellikte tık yoktu. ayrıca kiloyla süsle püsle alakası yok sen ona erkek olduğunu hatırlatacaksn. Kendine ne yaptığın önemli değil önemli olan ona neler yaptığın.

Hep ben çaba gösteremem ki kadın olduğumu hissetmek istiyorum tamam öpüyor ediyor ama yetmiyor bana olan ilgisi

Canım ben eşimle oturup bi akşam sakince konuştum " tamam çocuğumuz var ama bizim hayatımız kalmadı arkadaştan farksıziz ben böyle devam etmek istemiyorum aramızda sürekli kavga çıkıyor çünkü cinsel hayatımız yok. Bak cinsel hayatımız düzelirse biz de çok mutlu oluruz o öfke o uzaklaşma biter ben elimden geleni yaptım ama sen hiç umursamadn böyle devam ederse boşanacam" dedim hiç birşey söylemedi sadece gözlerime baktı. ertesi akşam çocuk uyuyunca sarılıp tw izledik sonra da ben yanaştım onun mutlu olacağı ne varsa yaptım ve Hersey düzeldi

Adama çocuk doğur,adama "baba" olmak gibi bir duyguyu tattir.
9 ay karninda taşı,aşer,doğur,lohusalik gibi zor bir duyguyu alt edip adami iste.
Gelsin Adam nazlansın.Lükse bakın!
Hala kadin tahrik etsin,kadın çabalasın afedersin ... neyse devami gelmesin banli sabahlara evrilmesin :)
Fedakarlik yaptikca ters etki ediyor kiminde.Kactikca kovalayan ahmaklardansa demekki..
Sal gitsin bacım.Keyfi gelmedikce diğer türlü sinir bozar.
Kadin olmak her yerde ve her şekilde zor!

Ne çok doğru bi söz söylemişsiniz kadın olmak her yerde her şekilde zor... hem de çok zor

Yanlış noktadan bakıyorsunuz. Erkeğin kafasındaki anne imajı biraz daha farklı kadınlardan galiba. Anne denince öz anneye andıran(direk o degil yanlis anlasilmasin) bir imaj çıkar ortaya. Nasıl anlatsam usturuplu giyinen, sevgiyle bakan, cipil cipil gözler, seksepalite cagristirmayan. Psikiyatri dersi hocamız ne tatli insandi ya. Onun anlatımı geldi gözümün önüne

Her aile farkli seyler yasiyor herhalde. Tedavi surecimde saatli, planli cok birliktelik oldu. Gebe kaldigim ay sadece drun dedigi zamanlar olmustu. Sonra hamileligimde hep kanama yasadim 4 ay falan hic olmadi. Bir kez oldu, sonra yine kanamalarim devam etti. Doguma yakin hic sancim vs vs olmuyordu. Kac defa dedim istemedi. Belki bebeğe birsey olur diye belki o halimle istemedi bilemiyorum. Dogumdan sonra da ayri yattik 1.5 ay, ve dogum kanamasi bitti uzerine adet oldum derken 50-60 gun de oyle gecti. Birazda ben korkuyordum. Demem o ki nerdeyse 1 yıl olmadi bizim. Dogumdan sonra ben cekingen davrandim kizim uyumazdi bazen iki hafta olmadığı oldu. Ayni senin eşini suclaman gibi esimde beni sucladi cogu zaman. Ofkesini farkli sekillerde gosterdi. Bazen bende istemiyorum bir sebebi yok sadece canım acıyor. Tabi kadinla erkek farkli ama mutlaka bir sebep olmali. Bence oncelikle hormonlarina baktirsin, fiziksel olarak sikinti yoksa terapistte fayda var. Birde vajinusmustum ilk evlendigimde ben, cehennem gibiydi o süre. Evet bir taraf isterken diğer tarafin yanasmamasi agir gelebilir ama mutlaka altinda bir problem vardir. Kimseye anlatamadigim bir sebebi vardi muhtemelen..

Birde eşinin kusması üzülmesine isaret bence cokta uzerine gitme daha cok ters tepebilir

Bazi erkeklerde oluyor dogum sonrasi
Goguslerden sut gelmesi falan o an, itici gelebiliyormus cinsellik acisindan.

Zaman verin esinize

Bu is beyinde bitiyor erkeklerde, genisleme filan hikaye

Nankorler:)

Zaten günümüzde erkek zorla filan önem veriyor kendi ailesine çoğu .anasının eteğine .Kaçmış ordan kocayım diyor.birde evlilikte cinsellik için lüftetmiyorlar.bakalım. ne tuhaf türler daha .türeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…