Eşim beni istemiyor

Niloyatospikk

Nirvana
Pro Üye
23 Ocak 2016
32.464
48.776
Kızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden uzaklaşması sadece cinsel yaşamda aldatmadığından eminim hep benim zorlamamla ayda bir kez o da önceden adetin ne zaman bitiyor diye dört gözle bekleyen adam hiç oralı olmuyor bu aksam yine o akşamlardan biri beni neden istemiyorsun diyorum hiç cevap vermiyor çok ağladım kendisine de dedim seninle arkadaş gibi yaşamak istemiyorum bu evde böyle giderse çocuk için bu evliliği devam ettirmem dedim ve çok ağladım çocuk için bu evliliği devam etttirirsem asla bu evde beni öpmeyeceksin yaklaşmayacaksın dokunmayacaksin dedim sadece bir ebeveyn gibi yaşayacağımızı dile getirdim ( işe giderken öper gelince sarılır işteyken arar kızımın doğum gününde sürpriz çiçek yollattı eve her istediğimi yapar dışarı çıkarır çoğu hafta sonu gezmeye gideriz yaz tatilimizi yaptık neredeyse 4 4lük bir yaşantımız var diyebilirim maddi anlamda ben çalışmam eşimin işi iyi parami hep bol bol verir hesap falan sormaz ne yapmalıyım artik çıkış yol bulamıyorum sizce lohusa sendromu mu devam ediyor nedir anlayamıyorum uzun oldu kusura bakmayın çok ağladım ve şuan sizle dertleşiyorum.

Benim ağlamamdan üzüldü sanırım baya bi istifra etti

Son düzenleme:
Acaba elinizin bi sıkıntısı mı var cinsel anlamda erkekler de dönem dönem oluyo ama ayda bir de ciddi bi sorun olduğunu gösterir sakin sakin eşinizle tekrar konuşsanız aldatmıyorsa evine size bu kadar bağlıysa bi sorunu var doktora gitmeyi önerseniz

Belki eşiniz çocuktan dolayı ev isleri bebek bakimi vs yorgun olduğunuzu düşünüyordur ondan size bu konuda baskı yapmak istemiyordur. Evli olmadığım için bu kadar yorumlayabiliyorum malesef. Günlük hayatınızda herşey yolunda olduğuna göre 3. Bir kişi de yok yani zamanla düzelecek birşey bence

Sadece cinsel anlamda uzak olduğunu söylediğiniz için soruyorum
Vücudunuzda doğum sonrası asiri bir değişim var mi ? Kilo , catlak, belirgin yirtik vs .
Ya da normal doğum mu ?
Neye taktı da istemiyor ?
Arkadasimin eşi doğum sonrasi kizin çatlaklarına takmıştı. Sonrada genişleme olmuş haz alamıyorum demiş .
Çocuk uzaydan geldi sanki

Henüz 19 gün olmuş bir iyileşin biraz zaman tanıyın kuruntu yapmayın ne bu acele
Ayrıca eşim bana Yanaşmıyor yazmadığını, için tebrik ederim buradaki kadınlar öyle yazıyor bu çok kaba
Ben 19 ay olarak yorumladim....19 yıl olmasın da

Doğumdan sonra 40 çıktığı zaman bana biraz müddet ver seni anne olarak görüyorum galiba olabiliyormus bazı erkeklerde dedi yoksa birlikte olduğumuzda gayet güzel bir birliktelik yaşiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…