Eşim beni istemiyor

Saglikli olan neyse o olacak tabi ki. Enfeksiyon riski olmasi mantikli evet. Rahim kendini 6 hafta mi topluyormus yani? Yine 40i cikaracagiz desene Napalim saglik olsun da

Bizdeki 40 cikarmaya denk geliyor evet 6 hafta.
Ben iki normal dogum yaptim, aklima gelen en son seydi sanirim cinsellikti,o bolge illa ki cok hassaslasiyor.
Tabi doktorunuza danisin ama benim doktorum bu konuda netti.

Bilmiyorum ama bildiğim birsey var artık ciddi bir çare aramak durumundayim kimse eşiyle evinde arkadaş gibi yaşamak istemez ben bir kadınım

Psikolojik destegi deneyin esinizde. Erkekler, anne olunca esleri bu durumu algilayamiyor bazen. Sizin probleminiz istisna degil maalesef epey var. Esinizin cinsel problemi olabilir mi bunu da cok kibarca sorgulayin bence. Yasla ya da aktif cinsellik yasayan erkeklerin cinselligi erken bitebiliyor. Bizim yumurtalar gibi Onlar icin de bi sinir vArmis.

Saglikli iletisim ile sorunun ana kaynagini bulun, cozumu de bulursunuz.

Şöyle söyliyim cinsellik dışında öpüşmesini bırakmadı öyle bişey olsa eşim paylaşır muhakkak söyler evet kilo var 7 kilo fazlam var ve bunu sürekli dile getiriyor belki de bu yüzdendir

Çözüm için arayışa girecek mi bilemiyorum

Bizdeki 40 cikarmaya denk geliyor evet 6 hafta.
Ben iki normal dogum yaptim, aklima gelen en son seydi sanirim cinsellikti,o bolge illa ki cok hassaslasiyor.
Tabi doktorunuza danisin ama benim doktorum bu konuda netti.

Valla ilk oldugu icin o sureci hic tahmin edemiyorum. Sadece simdiye kadarki olan yasantimizdan yola cikarak dusunuyorum. Dogumla ne olur, acisi nasildir, bebekle neler olur falan hic tahmin edemiyorum ki Ay amanin bitmedi cilem. Dogurayim da kucagima alayim bi an once evladimi. Stresten kurdeşen doktum artik. Aklima gelen sacma sapan herseyi gunlerce takar oldum böyle Allah beni de kurtarsin artik

Emziriyor musunuz?emzirdiginiz sürece anne bebek gibi kokar.nekadar parfüm sursenizde o koku üstünüzde olur.sut bez mama sabun.bebeginiz çocuğunuz küçükken o ve siz aynı kokarsınız.babasi bebeğini sevdiğinde sizdende aynı kokuyu öperken sarılırken hisseder.kimi erkeği bu koku etkilemez sever kimisi sexi düşünemez uzaklaşır. Çünkü masum duygularla sevdiği bebeği gibi kokuyorsunuzdur.bu iç guduseldir.emzirmeyi bırakan bir çok kadında cinsellikte sorun yaşıyorsa düzeliyor bu durum.bir inceleyin derim.

Bilmiyorum ama bildiğim birsey var artık ciddi bir çare aramak durumundayim kimse eşiyle evinde arkadaş gibi yaşamak istemez ben bir kadınım

Anliyorum. Ben de bu konuda en cok korkanlardan biriyim sanirim. Simdiden dusunmeye basladim bile nasil olacagini.. Her kadin kadin oldugunu hissetmek ister. Ne yapmali bilemiyorum.. destek almasi gerekiyor kesinlikle. Ciddi oldugunuzu anlamasi gerekiyor

AĞlayıp üzülüp daha çok kilo Almayın. Evde YouTube açın etlerini sıkılaştıracak sporlar yapın. Biraz kilo verince ve vücudunuz sıkılaştıkca çekiciliğiniz artar. Kimi erkekler öyle demekki. Yapamayacağınız birşey değil. Ağlamaktan fayda yok. Onada sitem etmeyin sabırla sonuçları bekleyin haydiii spora :)))

Belki doğum sonrası vücudunuzdaki değişimlerden olmuştur varsa tabii..

7 kilo fazla hic bir sey degil gercekten. Kadinlar kilo alinca meme,popoda buyur Buda arzulanan fiziksel ozellikler. Esiniz dogumunuza girdi mi? Bazi erkekler bebegin cikis anini gorunce, bebegin ciktigi yere karsida bir sogukluk hissedebiliyor. Bunu unutturmak icinde gorse olarak esinizi uyarmaniz sart, erkekler gorsel olarak cok hizli ve yogun uyarilirlar. Bakimli olmaniz iste sac makyaj manikur agda,guzel kokmaniz dikkat cekici giyinmeniz vs yardimci olur. Bu konuyu da dillendirmeyin bence, dillendirdikce beyninde sizi cekici bulmadigi yer eder.

Çok istekli bir çiftseniz o ayrı tabi ama doğumdan sonra uzunca bir süre bebekten arda kalan zamanda karnını doyurup şanslıysan uyuyabilirsen en güzel nimet bu oluyor ama bebek toparlar 4-5 aylık olur o ayrı :) Hayırlısıyla doğumunuzu yapın , bebeğe alışın , düzen kurun cinsellik falan sonraki işler ,çünkü bebek öyle bir zaman bırakmıyor ..( temmuz annesiyim )

Doğru bir tespit olmuş emzirdiğim zamanlarda eşim bana süt kokuyorsun diyordu :) ve gerçekten kokuyordum

19 gunde cinsellik olmaz haram 40 gun gecmesi lazim canm 40 gecince biraz duzeliyon ilk bebekse daha da uzun olur fazla fevri davranma hepsi gecici

Yok hayır doğuma girmedi süslensem de bişey değişmez isteksizlik var kendimi ovmek için demiyorum güzel bir bayan olduğumu söylerler ama yetmiyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…