Eşim beni istemiyor

Konunun eski ama benim suanki durumumla aynı.Sizin durumunuz düzeldi Mi? Duzeldiyse nasıl Oldu?Şimdiden teşekkür ederim.

Konunun eski ama benim suanki durumumla aynı.Sizin durumunuz düzeldi Mi? Duzeldiyse nasıl Oldu?Şimdiden teşekkür ederim.
Evet düzeldi eskisi gibiyiz ama şöyle ki ikinci çocuğa asla cesaret edemiyorum eşim aynı olursa diye nasıl düzeldiye gelecek olursak ayrılma kararını verdim evde arkadaş gibiydik aldatmıyordu öpmesi sarılması dışında sadece cinsellik yoktu diğer türlü ilgi alaka aynıydı zamanla düzeldi ama uzun sürdü sadakati devam ediyorsa konuşun kendisiyle kabul ederse terapi alın

En önemlisi özgüvenli olun onu bırakabileceğiniz mesajını verin ona
Tesekkur ederim.Zaman zaman mesaj veriyorum.Ciddiye almıyor.Ama benim de bir sürem var. O gün gelsin kıyamet kopacak.Bakalim o zamana kadar düzelir. Pandemi kuaför gidemedim.Yazin biraz daha toparlayacagim. O da dinlensin.Bakalim neler olacak.

Ne kadar oldu siz doğum yapalı?
Bakımı hiç aksatmayın kendinize özgüveniniz olsun şuan sallamaz ama adam gibi adamsa farkına varır kıymet bilmezse de kendi bilir ilk çocuk mu?
Peki sadece cinsel anlamda mı eksik davranıyor diğer yaklaşımı nasıl

Doğum yapalı 8 ay oldu.
İlk bebeğimiz. 2 senelik evliyiz.
Öper sarilir .Ev işlerinde bebek konusunda yardımcı olur.Bana ve aileme saygılıdır.
Anneler günün de bestas yüzük ve cicek aldı.
Ama bazen çok ters olabiliyor.İşi konusunda stresli .
Bebek bakımında olsun çok bilmişlik var en son batan davranışları arasında.
Cinsel anlamda işte bir kez denedik ama erekte olamıyor. Bir ara kendi kendine uğraştı ama olmuyor.Kafam rahat olması lazım diyor.
Bakim konusunda eskisi gibi değilim.Bebegim çok yoruyor. Karyola da bizim odamızda. Salladım mi hemen bende uyuyorum.Ama uygun olunca yaklaşıyorum eşime ama eşim kaçınıyor.Kombinozon bile giydim yattım mis gibi.
En son ameliyat yerin iyileşti mi dedi.Sezeryan olmuştum.Emzirmeye de devam ediyorum.

Allah aşkına 8 ayda iyileşmeyen ameliyat yeri mi olur. İnsanları boydan boya tavuk gibi yardıkları halde 40 güne normal hayatlarına devam ediyorlar da sezaryen yeri iyileşmese kalkıp çocugunuza bakıp ev işi yapabilir misiniz hiç? Bahane vol 5628 zaten isteyen adam çamaşır suyu olmuş kıyafetle de istiyor, gecelikler, kombinezonlar ateşi harlayan unsurlar. Yani libidosu yüksek adama bunları giymeseniz de yanaşaşı varsa yanaşır.

İlgi alaka konusunda aynı bize benziyor ama bizde erekte olmama yoktu erekte oluyordu ama istemiyordu 2 günde olan sıklık ayda 1 iki ayda 1 hatta bu süre 3 aya kadar bile çıkmıştı sonrasında da ben uzaklaştım hatta fantazi geceliklerimi karşısında paramparça yaptım belki sizin de zamanla geçer yoksa kombinezonla falan çözülecek iş değil tamamen psikolojik sizin yapmanız gereken özgüvenli davranıp bakımınızı aksatmamak kabul ederse de terapiye gidebilirsiniz kabul etmezse de bir süre kendi haline bırakın bakalım sonuç ne olacak

Tesekkur ederim deneyeceğim. Sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…