Eşim beni istemiyor

Aglamak sızlamak doğru bi çözüm yolu değil malesef.
Araştırın bulunduğunuz şehirdeki cinsel terapistleri mümkünse uzun yıllardır bu işi yapan biri olsun.
Alın eşinizi de gidin beraber bu kadar yani.
Çünkü sorun tamamen psikolojik.
Gerçekten 19 ay sadece oturup beklemeniz doğru bi çözüm mu sizce ?

Sakin kalmaya çalışın ve okuyup araştırın, doktora danışın. Çoğu evlilikte doğumdan sonra bu durumlar oluyor. Önemli olan bu durumun geçici olması.
Doğum sonrası vücudunuzda değişen birşey var mı? Fazla kilolar, çatlaklar herhangi birşey? Ya da Doğuma falan girdi mi eşiniz süreci gördü mü? Bunlar da çok önemli

ağlayıp sızlamak yerine kocanızı biraz gözlemleyin geriden takip edin, hesaplarını kontrol edin. Doğumdur kilodur çatlaktır vs bunlar bahane değil. Kemalim yapmaz demeyin,

Canım ben eşimle oturup bi akşam sakince konuştum " tamam çocuğumuz var ama bizim hayatımız kalmadı arkadaştan farksıziz ben böyle devam etmek istemiyorum aramızda sürekli kavga çıkıyor çünkü cinsel hayatımız yok. Bak cinsel hayatımız düzelirse biz de çok mutlu oluruz o öfke o uzaklaşma biter ben elimden geleni yaptım ama sen hiç umursamadn böyle devam ederse boşanacam" dedim hiç birşey söylemedi sadece gözlerime baktı. ertesi akşam çocuk uyuyunca sarılıp tw izledik sonra da ben yanaştım onun mutlu olacağı ne varsa yaptım ve Hersey düzeldi
Ama hep benim istememle olmaz ki beni istemeyeni niye sürekli ben isteyim ne güzel sizin düzelmiş inşallah bizim de düzelir hiç eskisi olacağımızı zannetmiyorum

Aglamak sızlamak doğru bi çözüm yolu değil malesef.
Araştırın bulunduğunuz şehirdeki cinsel terapistleri mümkünse uzun yıllardır bu işi yapan biri olsun.
Alın eşinizi de gidin beraber bu kadar yani.
Çünkü sorun tamamen psikolojik.
Gerçekten 19 ay sadece oturup beklemeniz doğru bi çözüm mu sizce ?
Evet haklısınız gerçekten bu şekilde düzeleceğe benzemiyor

Adama çocuk doğur,adama "baba" olmak gibi bir duyguyu tattir.
9 ay karninda taşı,aşer,doğur,lohusalik gibi zor bir duyguyu alt edip adami iste.
Gelsin Adam nazlansın.Lükse bakın!
Hala kadin tahrik etsin,kadın çabalasın afedersin ... neyse devami gelmesin banli sabahlara evrilmesin :)
Fedakarlik yaptikca ters etki ediyor kiminde.Kactikca kovalayan ahmaklardansa demekki..
Sal gitsin bacım.Keyfi gelmedikce diğer türlü sinir bozar.
Kadin olmak her yerde ve her şekilde zor!
Bütün dediklerinize aynen katılıyorum kadın olmak zorrrr evet bundan sonra kaçan kovalanir mı göreceğiz bana dokunmayacaksın òpmeyeceksin ebeveyn gibi yaşayacağız bu evde dedim madem beni istemiyorsun tam yapalım dokunma öpme de yok

Her aile farkli seyler yasiyor herhalde. Tedavi surecimde saatli, planli cok birliktelik oldu. Gebe kaldigim ay sadece drun dedigi zamanlar olmustu. Sonra hamileligimde hep kanama yasadim 4 ay falan hic olmadi. Bir kez oldu, sonra yine kanamalarim devam etti. Doguma yakin hic sancim vs vs olmuyordu. Kac defa dedim istemedi. Belki bebeğe birsey olur diye belki o halimle istemedi bilemiyorum. Dogumdan sonra da ayri yattik 1.5 ay, ve dogum kanamasi bitti uzerine adet oldum derken 50-60 gun de oyle gecti. Birazda ben korkuyordum. Demem o ki nerdeyse 1 yıl olmadi bizim. Dogumdan sonra ben cekingen davrandim kizim uyumazdi bazen iki hafta olmadığı oldu. Ayni senin eşini suclaman gibi esimde beni sucladi cogu zaman. Ofkesini farkli sekillerde gosterdi. Bazen bende istemiyorum bir sebebi yok sadece canım acıyor. Tabi kadinla erkek farkli ama mutlaka bir sebep olmali. Bence oncelikle hormonlarina baktirsin, fiziksel olarak sikinti yoksa terapistte fayda var. Birde vajinusmustum ilk evlendigimde ben, cehennem gibiydi o süre. Evet bir taraf isterken diğer tarafin yanasmamasi agir gelebilir ama mutlaka altinda bir problem vardir. Kimseye anlatamadigim bir sebebi vardi muhtemelen..

Birde eşinin kusması üzülmesine isaret bence cokta uzerine gitme daha cok ters tepebilir
Sizin de zor bir süreçmiş eşimin cinsel bir problemi yok sanırım tamamen psikolojik

Bütün dediklerinize aynen katılıyorum kadın olmak zorrrr evet bundan sonra kaçan kovalanir mı göreceğiz bana dokunmayacaksın òpmeyeceksin ebeveyn gibi yaşayacağız bu evde dedim madem beni istemiyorsun tam yapalım dokunma öpme de yok

Ama bu yaptığınızda yanlış adam zaten belli ki pskolojik olarak uzaklaşmış siz daha da uzaklaştırıyorsunuz böyle terslemek yerine sessiz kalsaydınız keşke hiçbirşey söylemeseydiniz istediğinizi de dile getirmeseydiniz ama böyle de terslemeseydiniz iyiydi yani siz istediğinizi söylemeyip bu konuyu birdaha açmadığınız da belki o kendi gelirdi bence birdaha sert davranmayın ve bu şekilde sert konuşmayın umarım bir an önce düzelir

Yanlış noktadan bakıyorsunuz. Erkeğin kafasındaki anne imajı biraz daha farklı kadınlardan galiba. Anne denince öz anneye andıran(direk o degil yanlis anlasilmasin) bir imaj çıkar ortaya. Nasıl anlatsam usturuplu giyinen, sevgiyle bakan, cipil cipil gözler, seksepalite cagristirmayan. Psikiyatri dersi hocamız ne tatli insandi ya. Onun anlatımı geldi gözümün önüne :KK66:
Sanirim galiba öyle çok Üzgünüm ilk zamanlar 1 kez söyledi geçecek inşallah dedi geçmedi herhalde çok kötü bir durummuş yine böyle bir aksam gözünün önüne fantazi iç çamaşırlarımı getirdim hepsini yırttım paramparça ettim çocuk öncesi çok güzel bir cinsel dönemimiz vardı

Aynı şeyleri birebir yaşadım kaç defa konu açmayı düşündüm ama vazgectm. Diyorum ya valla resmen benim hayatımi anlatmışsn her konuda mükemmel cinsellikte tık yoktu. ayrıca kiloyla süsle püsle alakası yok sen ona erkek olduğunu hatırlatacaksn. Kendine ne yaptığın önemli değil önemli olan ona neler yaptığın.
Çok doğru diyorsunuz süslensen de bişey değişmez gerçekten sizinkine benziyor mu umarım düzelir ama şöyle söyliyim ben artık onunla sadece geçmişteki güzel anılarımızı anımsiyorum ama gelecek için bendeki umutlar söndü başka şeylerde sönmeye başladı sevgim azalıyor sanki çünkü ciddi bir dönem bana ilgi göstermedi

Ay bu ne acele yaaa.Herşeyiniz tam dert mi arıyorsunuz anlamıyorum ki.Adam istifra etmiş bişeyleri hazmedemiyor besbelli.Ama üzerine de gidilmez ki 19 günde..Ve üzerine gidildikçe dahada inat hale gecek bu isteksizlik hali.Biri beni zorlasa valla bir daha dokunmak istemem ben ona.Adamın kafasında siz 9 aydır karnında bebek taşıyan farklı bir canlısınız.Sizi hemen dişi ve sekse müsait çekici görememesi gayet normal.Siz önce ben artık hamile değilim ve dişiyim mesajını gizliden verin adama.Adama hadi benle seviş diye dikte etmeniz hoş değil.Bi kendi halinize geçin şöyle..cilveler toparlanmış bir vücut eglenceli bir kadın..Yani direk adamı suçlamayın.Ters tepeceğine adım gibi eminim.

Ay bu ne acele yaaa.Herşeyiniz tam dert mi arıyorsunuz anlamıyorum ki.Adam istifra etmiş bişeyleri hazmedemiyor besbelli.Ama üzerine de gidilmez ki 19 günde..Ve üzerine gidildikçe dahada inat hale gecek bu isteksizlik hali.Biri beni zorlasa valla bir daha dokunmak istemem ben ona.Adamın kafasında siz 9 aydır karnında bebek taşıyan farklı bir canlısınız.Sizi hemen dişi ve sekse müsait çekici görememesi gayet normal.Siz önce ben artık hamile değilim ve dişiyim mesajını gizliden verin adama.Adama hadi benle seviş diye dikte etmeniz hoş değil.Bi kendi halinize geçin şöyle..cilveler toparlanmış bir vücut eglenceli bir kadın..Yani direk adamı suçlamayın.Ters tepeceğine adım gibi eminim.
19 ay be kardeşim ne 19 günü yaaa

Ben ters teptim bile artık gelirse gelir gelmezse daha çok yalvaracak değilim 19 ay be dile kolay

Dogum sonrasi bazi eşlerde oldugunu duymustum kadin olaral degilde anne olarak goruyormus kutsal bir varlik gibi yaklasmak istemiyormus oyuzden esinize annelik yonunuzu cok vurgulamis olabilir misiniz hamile kalinmnca mesela surekli dile getirdiniz mi? Dogum sonrasi cok degistiniz mi kilo catlak ten kokusu olarak bakiminiza eskisi gibi onem gosteritor musunuz? Bir de normal dogum mu yaptiniz eger normal yaptiysaniz vajinaniz eskisi kadar dar ve sıkı degildir eşiniz iliski aninda zevk almiyordur ve sizi üzmemek icin soyleniyor olabilir mi???

Ben ters teptim bile artık gelirse gelir gelmezse daha çok yalvaracak değilim 19 ay be dile kolay
AAA Özür dilerim 19 ay neeeeee...! Bu adamın hayatını gözden geçirin derim..Bir erkek başkası olmadan yani bilmiyorum.Çok garip.Cidden çekilecek alamet değil.İnsanın tahammülü biter

X