Her aile farkli seyler yasiyor herhalde. Tedavi surecimde saatli, planli cok birliktelik oldu. Gebe kaldigim ay sadece drun dedigi zamanlar olmustu. Sonra hamileligimde hep kanama yasadim 4 ay falan hic olmadi. Bir kez oldu, sonra yine kanamalarim devam etti. Doguma yakin hic sancim vs vs olmuyordu. Kac defa dedim istemedi. Belki bebeğe birsey olur diye belki o halimle istemedi bilemiyorum. Dogumdan sonra da ayri yattik 1.5 ay, ve dogum kanamasi bitti uzerine adet oldum derken 50-60 gun de oyle gecti. Birazda ben korkuyordum. Demem o ki nerdeyse 1 yıl olmadi bizim. Dogumdan sonra ben cekingen davrandim kizim uyumazdi bazen iki hafta olmadığı oldu. Ayni senin eşini suclaman gibi esimde beni sucladi cogu zaman. Ofkesini farkli sekillerde gosterdi. Bazen bende istemiyorum bir sebebi yok sadece canım acıyor. Tabi kadinla erkek farkli ama mutlaka bir sebep olmali. Bence oncelikle hormonlarina baktirsin, fiziksel olarak sikinti yoksa terapistte fayda var. Birde vajinusmustum ilk evlendigimde ben, cehennem gibiydi o süre. Evet bir taraf isterken diğer tarafin yanasmamasi agir gelebilir ama mutlaka altinda bir problem vardir. Kimseye anlatamadigim bir sebebi vardi muhtemelen..
Birde eşinin kusması üzülmesine isaret bence cokta uzerine gitme daha cok ters tepebilir