Eşim beni istemiyor

Var ben yazdim hatta az önce
Cinsellik doguma kadar serbestti. Rutinimiz bile değişmedi. Benim kocada bir sıkıntı var sanirim.hic bebek var aman falan da demedi. Dogdular ikisinde de ikinci haftada bitti kanamam. En uzun suremiz bu zaten. 18 yillik evliyim 2 hafta ara verdik en fazla.

fiziksel hicbir durum yok bence.bazi erkekler ki pzellikle anneden cok ilgi gormeyenler esi anne olunca onu kutsallastiriyor. zamanla asacaktir. siz anneliginizi degil kadinliginizi on plana cikarin. sohbetleriniz cocuk uzerine degil ikiniz uzerine olsun.

Doğumdan sonra elbette böyle şeyler yaşanabilir ancak 19 ay fazla bence de. 1buçuk yıl olmuş sonuçta. Çocuğunuzu ayrı bir odaya alabilirsiniz artık, zaten en geç 2-3 yaşında odasını ayırmak lazım. Bunun dışında önerim artık biraz kendi rutinlerinize dönün ve bebek bu kadar da evin merkezi olmasın. Farklı konular ve paylaşımlar artmalı, bu odak dağılmalı biraz. Bir süre bu şekilde deneyin bakalım neler olacak. Yine aynı devam ederse eşinizin bireysel olarak terapi alması lazım. Bunu da geciktirmemek lazım çünkü süre uzadıkça sorun daha çözülmez bir hal alıyor. Üzülmeyin, soğukkanlı olun, bu sorunu yaşayan çok çift var. Eşinizin çabası ve katılımıyla çözülür.

Sen beni istiyor musun diye sormadım, direkt ben sevişmek istiyorum deyip daldıydım eşime. Sanki adam lohusa "kızımın yanında yapamam "dedi şaka gibi.
19 ay çok uzun bir zaman şikayet etmekte çok geç kalmışsınız. Eşinizi iyi tanıyorsanız seks hakkında nelerden hoşlanır,baştan çıkarıcı ve davetkar giyinin kızmayın ama ağlak ağlak dolaşmanız isleri dahada kötüleştirir.
Örn ben istiyorsam araya kaçan dön giyerim üstüne bide tayt sonra yansın geceler . Tanrım bu yazdiklarim için beni affet

Bizde de oyle. Hamile oldugumu ogrendik. Bilemedik tabi ilk olunca 10 gun falan yakinlasamadik. 6 haftalik falan olunca artik tak etti bize doktora sorduk ve doguma bikac hafta kalana kadar devam edebilirsiniz. Hatta bebege bile iyi gelir annenin haz almasi, babayla annenin ten temasi falan dedi. Sakin duzeninizi bozmayin dedi adam. Ve biz daha 10 gun once falan biraktik yani mecburen ben dogum icin sehir degistirdim diye. :) Sonrasi icin de 40 gun beklemek zorunda falan degilmisiz yani. Kanamanin kesilmesi yeterliymis sanirim. Valla su konulari okudukca korkar oldum. Senin yorumun biraz rahatlatti yoksa psikolojim bozuluyo yani

Ben de tam senin yorumunu cevaplamistim. Icime su serptin valla Allah razi olsun

Ayni cümleleri kurdu dr um bana da . Aynen devam. Bebek icin iyidir. Anne baba yakınlaşmasını hisseder dedi. 40 gün muhabbeti de aynı oldu. Kanama bitti ve basladik. Iki doğumumda da aynisi oldu .

Ben de tam senin yorumunu cevaplamistim. Icime su serptin valla Allah razi olsun
Ya zaten ne var ki bunda. Hasta degiliz hamileyiz bir sorun yoksa ara vermek niye. Velev ki sorun var ara verdin. O zaman da o ten uyumunu kaybetmemek ve soğutmamak icin baska seyler deneyeceksin. Elli yolu var bu isin

Ayni cümleleri kurdu dr um bana da . Aynen devam. Bebek icin iyidir. Anne baba yakınlaşmasını hisseder dedi. 40 gün muhabbeti de aynı oldu. Kanama bitti ve basladik. Iki doğumumda da aynisi oldu .

Icim rahatladi gercekten. Herkesi ayni saniyordum artik. O kadar cok duyuyorum ki bunlari. Insallah benim koca benden cok sendroma girmez. Uykusunda bogarim heralde onu

Icini ferah tut bir sey olmaz hayirlisiyla doğsun 2 3 hafta da hersey eski haline döner

Ay canim agzindan bal damliyor :) insallah dedigin gibi eski haline doner Donmeli yani. Kari koca bu kadar libido yukluyken birden o yukseklikten asagilara dusersek cok kotu hissederim kendimi.

Normal dogumsa imkansiz kanama kesilir kesilmez birlikte olmak, olan olur tabi ama ciddi enfeksiyon riski var.
Avrupada bile 6 pazar denir, esler birlikte olmaz dogum sonrasi.
Bnm doktorumda 6 hafta bekleyeceksin demisti.
Rahmin kendini toparlamasi lazim.

Acaba agiz kokunuz filan mi var?
Ya hic akla gelmeyecek seyden de sogumus olabilir yani sadece kutsal anne konumuna koydugundan degil gibi geldi.
Kilo, koku insani etkiliyor cinsel anlamda.
Hatta bazi agiz kokusu dis fircalamayla gecmiyor.
Bence kilonuz varsa verin.
Dusu ihmal etmeyin.
Ben kizimi alip beraber giriyorum dusa mecbur kalinca.

Saglikli olan neyse o olacak tabi ki. Enfeksiyon riski olmasi mantikli evet. Rahim kendini 6 hafta mi topluyormus yani? Yine 40i cikaracagiz desene Napalim saglik olsun da

Ortası yok dimi bunun kimisi ister kimisi istemez hiç mi istemesin inanin çok zor kadın olduğumu hissetmiyorum suan

Acaba esinle konusup doktora gitmesi icin ikna mi etsen? Herkes de olmuyormus bak. Belki de ciddi bir sorunu vardir. 19 ay cok cok uzun.

Yok düzenli kaşlarımı falan aldırırım ama saçlarım tepede topuz çoğu gün dışarıda kapalıyım ama bakımlıyım güzel uyumlu giyinir kendime kiyafetleirme özen gosteirirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…