- 13 Ocak 2011
- 2.123
- 3.138
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Var ben yazdim hatta az önceHep mi ayni seyler oluyor ya? Dogumdan sonra ne oluyor bu adamcıklaracevremde ne kadar dogum yapan kadin varsa hepsi ayni seyden sikayetci.. Korkar oldum valla son zamanlarda. Nedir yani kadindan daha cok lohusa sendromu yasiyo bu adamlar artik.. yok mu hic dogumdan sonra iliskisi bozulmayan ciftler? Psikolojim bozuldu daha dogurmadan.. Cidden artik iyi orneklere duymaya ihtiyacim var
Asıl sıkıntı burada basliyor. Dr sorun yok diyorsa devam etmeli cinsellik.
Ben bu sorunu kk dan ogrendim. Hamileliklerimde doğuma kadar ! Devam ettik. Hic bir sıkıntı olmadi. Ve dogumdan sonra 2.hafta kanamam tamamen kesildi yine devam ettik. Bazi erkeklerin derdini hiç anlamiyorum
Var ben yazdim hatta az önce
Cinsellik doguma kadar serbestti. Rutinimiz bile değişmedi. Benim kocada bir sıkıntı var sanirim.hic bebek var aman falan da demedi. Dogdular ikisinde de ikinci haftada bitti kanamam. En uzun suremiz bu zaten. 18 yillik evliyim 2 hafta ara verdik en fazla.
Ayni cümleleri kurdu dr um bana da . Aynen devam. Bebek icin iyidir. Anne baba yakınlaşmasını hisseder dedi. 40 gün muhabbeti de aynı oldu. Kanama bitti ve basladik. Iki doğumumda da aynisi oldu .Bizde de oyle. Hamile oldugumu ogrendik. Bilemedik tabi ilk olunca 10 gun falan yakinlasamadik. 6 haftalik falan olunca artik tak etti bize doktora sorduk ve doguma bikac hafta kalana kadar devam edebilirsiniz. Hatta bebege bile iyi gelir annenin haz almasi, babayla annenin ten temasi falan dedi. Sakin duzeninizi bozmayin dedi adam. Ve biz daha 10 gun once falan biraktik yani mecburen ben dogum icin sehir degistirdim diye. :) Sonrasi icin de 40 gun beklemek zorunda falan degilmisiz yani. Kanamanin kesilmesi yeterliymis sanirim. Valla su konulari okudukca korkar oldum.Senin yorumun biraz rahatlatti yoksa psikolojim bozuluyo yani
Ya zaten ne var ki bunda. Hasta degiliz hamileyiz bir sorun yoksa ara vermek niye. Velev ki sorun var ara verdin. O zaman da o ten uyumunu kaybetmemek ve soğutmamak icin baska seyler deneyeceksin. Elli yolu var bu isinBen de tam senin yorumunu cevaplamistim. Icime su serptin valla Allah razi olsun
Ayni cümleleri kurdu dr um bana da . Aynen devam. Bebek icin iyidir. Anne baba yakınlaşmasını hisseder dedi. 40 gün muhabbeti de aynı oldu. Kanama bitti ve basladik. Iki doğumumda da aynisi oldu .
Icini ferah tut bir sey olmazIcim rahatladi gercekten. Herkesi ayni saniyordum artik. O kadar cok duyuyorum ki bunlari. Insallah benim koca benden cok sendroma girmez. Uykusunda bogarim heralde onu
Icini ferah tut bir sey olmazhayirlisiyla doğsun 2 3 hafta da hersey eski haline döner
Bizde de oyle. Hamile oldugumu ogrendik. Bilemedik tabi ilk olunca 10 gun falan yakinlasamadik. 6 haftalik falan olunca artik tak etti bize doktora sorduk ve doguma bikac hafta kalana kadar devam edebilirsiniz. Hatta bebege bile iyi gelir annenin haz almasi, babayla annenin ten temasi falan dedi. Sakin duzeninizi bozmayin dedi adam. Ve biz daha 10 gun once falan biraktik yani mecburen ben dogum icin sehir degistirdim diye. :) Sonrasi icin de 40 gun beklemek zorunda falan degilmisiz yani. Kanamanin kesilmesi yeterliymis sanirim. Valla su konulari okudukca korkar oldum.Senin yorumun biraz rahatlatti yoksa psikolojim bozuluyo yani
Ben kısaca odun diyorumBiz de cok sık birlikte olmuyoruz. Yorgundur. Bir de dogumdan sonra bazi erkekler geri duruyor artik ne hissediyorlarsa. Sanki içgüdüleri ile hareket ediyorlarnl hayvanlar gibi
Ortası yok dimi bunun kimisi ister kimisi istemez hiç mi istemesin inanin çok zor kadın olduğumu hissetmiyorum suanKeske benim esim de istemese
Kızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden uzaklaşması sadece cinsel yaşamda aldatmadığından eminim hep benim zorlamamla ayda bir kez o da önceden adetin ne zaman bitiyor diye dört gözle bekleyen adam hiç oralı olmuyor bu aksam yine o akşamlardan biri beni neden istemiyorsun diyorum hiç cevap vermiyor çok ağladım kendisine de dedim seninle arkadaş gibi yaşamak istemiyorum bu evde böyle giderse çocuk için bu evliliği devam ettirmem dedim ve çok ağladım çocuk için bu evliliği devam etttirirsem asla bu evde beni öpmeyeceksin yaklaşmayacaksın dokunmayacaksin dedim sadece bir ebeveyn gibi yaşayacağımızı dile getirdim ( işe giderken öper gelince sarılır işteyken arar kızımın doğum gününde sürpriz çiçek yollattı eve her istediğimi yapar dışarı çıkarır çoğu hafta sonu gezmeye gideriz yaz tatilimizi yaptık neredeyse 4 4lük bir yaşantımız var diyebilirim maddi anlamda ben çalışmam eşimin işi iyi parami hep bol bol verir hesap falan sormaz ne yapmalıyım artik çıkış yol bulamıyorum sizce lohusa sendromu mu devam ediyor nedir anlayamıyorum uzun oldu kusura bakmayın çok ağladım ve şuan sizle dertleşiyorum.
Normal dogumsa imkansiz kanama kesilir kesilmez birlikte olmak, olan olur tabi ama ciddi enfeksiyon riski var.
Avrupada bile 6 pazar denir, esler birlikte olmaz dogum sonrasi.
Bnm doktorumda 6 hafta bekleyeceksin demisti.
Rahmin kendini toparlamasi lazim.
Ortası yok dimi bunun kimisi ister kimisi istemez hiç mi istemesin inanin çok zor kadın olduğumu hissetmiyorum suan
Yok düzenli kaşlarımı falan aldırırım ama saçlarım tepede topuz çoğu gün dışarıda kapalıyım ama bakımlıyım güzel uyumlu giyinir kendime kiyafetleirme özen gosteirirmHaklısın çocuk büyütmek kolay değil
Hani varsa çocuğa 1 saatlik bakacak biri gitsen bi fön çektirsen ya da boyatsan hafif bi makyaj yapsan tayt ve salaş kazak gibi ev hali birşey giysen ama eşinle ilgilenmesen
Hayırdır? Dediğinde hiiç kendimi şımarttım biraz diyip geçsen acaba aydınlanma yaşar mı diyerekten dedim adım atmasına yardımcı olur belki bu hareket
19 aydır hiç değişiklik yapmadıysan bu dediğim etkili olabilir