Eşim beni istemiyor

Birincisi sağlıklı demedim. Ikincisi kalici da demedim.

Tek proplem buysa geçecektir. Süt kokmamaya ozen gosterin, kendinezede zaman ayırın mümkünse. Çilekes anne görüntünuzden biraz uzaklasmaya bakın ayrıca. selametle :)

ben de dün böyle bi konu açtım. oku istersen ki bizim başka sorunlarımız da var. arkadaş gibi yaşayınca insan bi tuhaf hissediyor

Bebeği odasına alıştır ben yapamadım sen yap. Bu yaşadığını o kadar çok kişi yaşıyorki tahmin bile edemezsin. Cinsel yaşam olmadan ne kadar harika olursa olsun evlilik yürümüyor. Biz bu yüzden soğuduk birbirimizden v cuma günü boşanıyoruz.

Üzüldüm canım kaç yıllık evlisiniz bizim de sonumuz öyle duruyor sanki acı çekiyorum

Tamam bi bakayım evet çok zor bir ev içinde ben ona duygular yaşıyorum ama ondan bana doğru bişey yok
dün yine bu konudan dolayı kavga ettik dedim zina yapmayacağıma göre elimde bi tek bu adam var. madem istiyorum gidip yapayım dedim ve yaptım. ertesi sabah kendi geldi. çok ilginç.

Sabirli olun, dogum sonrasi gelisen durum. Disaridan soylemesi kolay ama siz kirici olunca esiniz kendisini yetersiz hissedebilir ve kisir donguye donusebilir durum. Cinsel terapi var, hayatin dogal bi parcasi bu durumda uzman destegi almak. Stresli isi varsa is durumu stres de esinizi degistirmis olabilir.

Mucadelenize devam edin ama yeni yollar deneyin. Bebeginizi emanet edeceginiz biri varsa bi gun aksama kadar esinizle bi hafta sonunda guzel bi gun gecirin, guzel jestler yapin. Esinizin sorununu bulmaya calisin bence.
Esinizin durumunda olan kadinlar var, cinsellik olmadan yasayan ciftler var. Cidden cok genis nedenleri olan bi sorun.

Mutlaka uzman yardimi alin bence.

Moralini asla bozmak istemem ama ilk en kötüsünden başlayayım. Eşinib hayatında 3.kişi var mı? Lütfen didik didik et telefonu başka telefonu var mı, işten çıkıp başka bi yere uğruyor mu. Gerekirse peşine birini tak gözetlesin. Çünkü bazı erkekler aldatınca vicdanlarını rahatlatmak için eşine prensesler gibi davranır.
Aldatmadığından eminseniz sorunu kendinşzde değil eşinizde arayın. Erkek kadın sesinden bile tahrik olabilen bi varlık. Kilo aldım, çirkinleştim,vajinam genişledi filan bunlar hep boş yere kendini suçlama. Sen bu konuyu rafa kaldır hiç düşünme. Gez dolaş vakit buldukça. Çocuğu annene bırak arada nefes al kendine zaman ayır. Haftada iki gün yüzmeye gitsen bile hem fiziksel hem ruhsal çok şey değişir. Sen kendine saygı duyup seversen başkaları da seni sever. Bu sözü unutma. Herşey yoluna girer inşaAllah

Sanırım yanlış mesajı alıntıladınız

Canım aynı durumlari genel olarak her kadın yaşıyor. Çocuk olduktan sonra gerçekten erkekler çok değişiyor malesef. Bende aynısını yaşamıştım. Ki kızımda da böyle bir sorn olursa doğumdan sonra hiç sineye çekmeyi düşünmüyorum sahsen. Çünkü 28yasindaym evlilikte cinsellik önemli bana göre ama adam vurdum duymaz canı ne zaman isterse. Biraz daha zaman tanı bakalım yada biraz değişiklik mi yapsan saç baş boyatma gibi vs. Elbise değişikliği yazda geldi artık. Kelin ilacı olsa zaten daha cok yardim ederim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…