- 31 Aralık 2017
- 320
- 361
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Birincisi sağlıklı demedim. Ikincisi kalici da demedim.Bu bakış açısına göre çocuk yaptıktan sonra çift olarak işimizin bitmesi her iki cinsin de artık cinselliği başkasında araması lazım. Bu bakış açısı dediğiniz gibi olabilir ama bu sağlıklı olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
Tek proplem buysa geçecektir. Süt kokmamaya ozen gosterin, kendinezede zaman ayırın mümkünse. Çilekes anne görüntünuzden biraz uzaklasmaya bakın ayrıca. selametle :)Sanirim galiba öyle çok Üzgünüm ilk zamanlar 1 kez söyledi geçecek inşallah dedi geçmedi herhalde çok kötü bir durummuş yine böyle bir aksam gözünün önüne fantazi iç çamaşırlarımı getirdim hepsini yırttım paramparça ettim çocuk öncesi çok güzel bir cinsel dönemimiz vardı
Süt koknuyorum ki mama ile beslendi yavrumTek proplem buysa geçecektir. Süt kokmamaya ozen gosterin, kendinezede zaman ayırın mümkünse. Çilekes anne görüntünuzden biraz uzaklasmaya bakın ayrıca. selametle :)
ben de dün böyle bi konu açtım. oku istersen ki bizim başka sorunlarımız da var. arkadaş gibi yaşayınca insan bi tuhaf hissediyorKızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden uzaklaşması sadece cinsel yaşamda aldatmadığından eminim hep benim zorlamamla ayda bir kez o da önceden adetin ne zaman bitiyor diye dört gözle bekleyen adam hiç oralı olmuyor bu aksam yine o akşamlardan biri beni neden istemiyorsun diyorum hiç cevap vermiyor çok ağladım kendisine de dedim seninle arkadaş gibi yaşamak istemiyorum bu evde böyle giderse çocuk için bu evliliği devam ettirmem dedim ve çok ağladım çocuk için bu evliliği devam etttirirsem asla bu evde beni öpmeyeceksin yaklaşmayacaksın dokunmayacaksin dedim sadece bir ebeveyn gibi yaşayacağımızı dile getirdim ( işe giderken öper gelince sarılır işteyken arar kızımın doğum gününde sürpriz çiçek yollattı eve her istediğimi yapar dışarı çıkarır çoğu hafta sonu gezmeye gideriz yaz tatilimizi yaptık neredeyse 4 4lük bir yaşantımız var diyebilirim maddi anlamda ben çalışmam eşimin işi iyi parami hep bol bol verir hesap falan sormaz ne yapmalıyım artik çıkış yol bulamıyorum sizce lohusa sendromu mu devam ediyor nedir anlayamıyorum uzun oldu kusura bakmayın çok ağladım ve şuan sizle dertleşiyorum.
Benim ağlamamdan üzüldü sanırım baya bi istifra etti
Üzüldüm canım kaç yıllık evlisiniz bizim de sonumuz öyle duruyor sanki acı çekiyorumBebeği odasına alıştır ben yapamadım sen yap. Bu yaşadığını o kadar çok kişi yaşıyorki tahmin bile edemezsin. Cinsel yaşam olmadan ne kadar harika olursa olsun evlilik yürümüyor. Biz bu yüzden soğuduk birbirimizden v cuma günü boşanıyoruz.
Tamam bi bakayım evet çok zor bir ev içinde ben ona duygular yaşıyorum ama ondan bana doğru bişey yokben de dün böyle bi konu açtım. oku istersen ki bizim başka sorunlarımız da var. arkadaş gibi yaşayınca insan bi tuhaf hissediyor
17 senelik evliyim ama tabiki soğukluk başka sorunlarıda doğuruyor. Yani tavsiyem seviyorsan sorununu çözmek için elinden geleni yap.Üzüldüm canım kaç yıllık evlisiniz bizim de sonumuz öyle duruyor sanki acı çekiyorum
dün yine bu konudan dolayı kavga ettik dedim zina yapmayacağıma göre elimde bi tek bu adam var. madem istiyorum gidip yapayım dedim ve yaptım. ertesi sabah kendi geldi. çok ilginç.Tamam bi bakayım evet çok zor bir ev içinde ben ona duygular yaşıyorum ama ondan bana doğru bişey yok
19 aydır hep benim zorumla artık onun için çaba harcamayı düşünmüyorum o koşsun peşimden tatlı dil ile kaç kez denedim tamam gel yapalım diyor ne yapayım ben kendisi ilk önce gelmeyeni bu aksam artik sert bir dille kavgam oldu
Moralini asla bozmak istemem ama ilk en kötüsünden başlayayım. Eşinib hayatında 3.kişi var mı? Lütfen didik didik et telefonu başka telefonu var mı, işten çıkıp başka bi yere uğruyor mu. Gerekirse peşine birini tak gözetlesin. Çünkü bazı erkekler aldatınca vicdanlarını rahatlatmak için eşine prensesler gibi davranır.Asıl sıkıntı burada basliyor. Dr sorun yok diyorsa devam etmeli cinsellik.
Ben bu sorunu kk dan ogrendim. Hamileliklerimde doğuma kadar ! Devam ettik. Hic bir sıkıntı olmadi. Ve dogumdan sonra 2.hafta kanamam tamamen kesildi yine devam ettik. Bazi erkeklerin derdini hiç anlamiyorum
Sanırım yanlış mesajı alıntıladınızMoralini asla bozmak istemem ama ilk en kötüsünden başlayayım. Eşinib hayatında 3.kişi var mı? Lütfen didik didik et telefonu başka telefonu var mı, işten çıkıp başka bi yere uğruyor mu. Gerekirse peşine birini tak gözetlesin. Çünkü bazı erkekler aldatınca vicdanlarını rahatlatmak için eşine prensesler gibi davranır.
Aldatmadığından eminseniz sorunu kendinşzde değil eşinizde arayın. Erkek kadın sesinden bile tahrik olabilen bi varlık. Kilo aldım, çirkinleştim,vajinam genişledi filan bunlar hep boş yere kendini suçlama. Sen bu konuyu rafa kaldır hiç düşünme. Gez dolaş vakit buldukça. Çocuğu annene bırak arada nefes al kendine zaman ayır. Haftada iki gün yüzmeye gitsen bile hem fiziksel hem ruhsal çok şey değişir. Sen kendine saygı duyup seversen başkaları da seni sever. Bu sözü unutma. Herşey yoluna girer inşaAllah
Aynen konu sahibi üzerine alınmıştır :)Sanırım yanlış mesajı alıntıladınız
Neyi üzerime aldım kiAynen konu sahibi üzerine alınmıştır :)
Cevabı sana yazmıştım şekerim neyi alınabilirsin başka seçenek barsa nizde bakalım ahahahahNeyi üzerime aldım ki
ayıp ediyorsun niloya,gerçekten. Allah biliyor,kasıtlı bir hareketim yoktu hiç. bu konuyu hiç görmemiştim bileOtrera bak bu konumu da oku