Eşim beni istemiyor

Aaa 19 ay iyiymiş. Ben üç yıldır anneyim ahsjsjs. Bahçede baktığımız bir kedi var. Dün mahallenin zalım erkek kedileri kızımıza göz dikti. İki tane hem de. Eşim de çok sinirlenip kedileri kovmaya çalıştı ısrarla. Ben de balkondan "ruh hastası mısın olum sen. Bırak kedimiz Mesud olsun bari" dedim. Sonra balkonda olduğumu fark ettim. Sonrası derin bir sessizlik. Üst balkondaki elti kıkırdaması.

Daha çok erken yahu. Düzelir zamanla. Yani üç yıl sonra falan :))

Var bizim iliskimiz etkilenmedi cok sukur lohusaligimin bitmesini 4 gozle bekledi :)) ve vucudumda catlaklar falan cok fena ilk cocuk ve yasimin genc olmasina ragmen vucudum deforme oldu resmen yinede etkilemedi cok sukur sizde korkmayin basiniza gelmez insallah

Ya idrak cok sekersinn 3 yil dedin beni yaktın

Konu sahibi diger arkadaslarin dedigi gibi cocugun yatagini cikarin baska odada uyutmaya alistirin bana da o sebepten yaklasmiyor gibi geldi

Bu bakış açısına göre çocuk yaptıktan sonra çift olarak işimizin bitmesi her iki cinsin de artık cinselliği başkasında araması lazım. Bu bakış açısı dediğiniz gibi olabilir ama bu sağlıklı olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

19 gün diyeni vuracaz artk

Bunu hangi erkeğe anlatırsan anlat o işte başka bir iş vardır der, aksi pek mümkün değil gibi. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Eminim emin olmasam yapmaz demem
Arkadaş doğru söylüyor eminim deme, insanlar neden şok oluyor hiç şüphelenmedim hiç ummazdım diye. Sen kadınken cinnet geçiriyorsın o erkekken bir kadına dokunmadan nasıl dursun. Az önce ki yorumda da söyledm bunu hangi erkeğe söylersen söyle bu işte bi iş vardır der.. birde ne diye uğraşacaksın istemeyen adamla , yazık ya insanın gururu kırılır. Çok kötü bişey yaptığı çok yanlış.

Psikolojik olduğunu düşünüyorum eşime güveniyorum ailem de güveniyor asla yapmaz o diyorlar

Psikolojik olduğunu düşünüyorum eşime güveniyorum ailem de güveniyor asla yapmaz o diyorlar
işte hep böyle oluyor. Bende aldatıldığımda annem babam inanmamıştı saçmalama yapmaz o diye, gerçi biz evli değildik ama yine de sen bilirsin.

Sen dışardan bakamadığın için analiz edemiyorsun bende seni şişirmiyim hayırlısı olsun.

Biz napmıştık.. :/ Bak ben doğurdum benim göbüş kıvrılmak suretiyle aşağı düştü. Bekarken göbeğim var diye kendimi yerdim. Yokmuş benim göbeğim yeni fark ettim.. 10 kilo alm hamileyken. Mübarek kilonun yarısı göbekte kalmış. E görüntü eşimin alıştıgı gibi değildi tabi. Bir süre alışamadı. Zamanla biraz insede eski fit görüntüm yoktu bende farkındaydım. Ama bu bir süreç.

Eşim uzaklaştı. E bende aramadım hiç zaten yorgundum. Fırsatını bulup bir kahvemi yapabilirsem benden iyisi yoktu. Ama hep düzgün giyinirdim. Temizliğime dikkat ederdim. Neyseki eşim aldıgım kiloların buyuk bir kısmının kalçalarıma gittiğini fark etti ve büyümüş mü bu ya dedi :)) neyse işte ayrılık uzun sürmedi. Göbegi de gözü görmedi açıkçası

Evde hal hareket olarak kötü olmayın. Çünkü ondan önce kendinize zehir oluyor hayat. Hep bir huzursuzluk, stres. Rahatsız hissediyorsun hep. O yüzden kendinize değer verin. Sadece cinsel anlamda eşinize hiç yaklaşmayın yeter. Bu yüzden yalvarılır mı ya.. Bu öyle bir şey değil ki. Kaldı ki erkek olan o. Nefsi hassas olan o. Bırakın ne yalvaracaksınz. Saçınızı başınızı yapın hep güzel kokun ama kendiniz için. Keyfi bilir. Evde gül gibi tazecik kadın dolanıp duruyo isterse uzaktan baksın :))

Işte bu tutumda bir şey kazandırmaz size sadece birbirinizden biraz daha uzaklaşirsiniz.
Amacınız buysa doğru yoldasınız.
Araştırdınız mi bir terapist veya psikiyatrist?

Bebeginizin odasini ayirin bendr bebegimi 6 ay yatak odasinda besikte uyutuyordum ama sonra fark ettim ki bebek odadayken iliskiye girmek istemiyordum.sonra bebegimin odasini ayirdim ve normale dondum.esinizde belki boyle hissediyordur

Bosanacagim seninle bu şekilde aynı evde yaşayacağimi mi zannediyorsun dedim Hayır çocuğumuz ayrı buyumeyecek dedi ben de ebeveynce yaşamayı teklif ettim eskisi gibi davranmayacağimi söyledim

Ama öyle de hayat sürmez ki? Herseyden önce bi kadınsın sen. annelik sonradan gelir

Ama hep benim istememle olmaz ki beni istemeyeni niye sürekli ben isteyim ne güzel sizin düzelmiş inşallah bizim de düzelir hiç eskisi olacağımızı zannetmiyorum

İnşallah düzelir canım sen işi inata çevir önce adamı tekrar kendine bağla sonra doya doya sen süründürürsn

Cok zor bende dogumdan sonra epey görüntü olarak memnun degilim kendimden ama eşim hic sorun etmiyor cinsel anlamdada uzaklik yaşamadik ama gel gör ki benim özgüvenim yerle bir

Dogumdan sonra etkilenmeyen cift var mi zaten bu konulardan? Cok nadir...
Bizde de uslanan benim
Gerci gidip geliyolar banada bazen eskiye doner gibi oluyorum ama... yinede eski kuduruk yok

Henüz 19 gün olmuş bir iyileşin biraz zaman tanıyın kuruntu yapmayın ne bu acele
Ayrıca eşim bana Yanaşmıyor yazmadığını, için tebrik ederim buradaki kadınlar öyle yazıyor bu çok kaba
Henüz 19 gün olmuş bir iyileşin biraz zaman tanıyın kuruntu yapmayın ne bu acele
Ayrıca eşim bana Yanaşmıyor yazmadığını, için tebrik ederim buradaki kadınlar öyle yazıyor bu çok kaba
19 ay olmuş bebek doğalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…