Eşim Beni Dövdü Bana Yardım Edin:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu dedi bunu dedi
Ben şöyle yaptım böyle oldu
Ayrıntılarda boğulmuşsun
Adam normal değil işte
Çoluk çocuk yokken kurtar kendini
Psikolojin zaten bozulmuş birde dayak mı yiyeceksin

Darp raporu için illa görünen morluklara gerek yok. Hemen şimdi çıkın gidin acile darp edildim derseniz hemen ilgilenirler, alın darp raporunu ordan karakola yönlendiriyorlar zaten. Her şey ortadayken belki düzelir belki değişir diye bir beklentiye girmişsiniz. Hala tedavi olursa düzelir mi diyorsunuz, düzelmez. Düzeltmeye sen çalışmayın bu sadece sizi yorar. Eğer avukat tutmak için durumunuz yoksa baro size avukat sağlar durumunuz olduğunda ödemesini yaparsınız. Durduğunuz her dakika boşa geçiyor resmen hemen gidin acile

moraliniz bozuk anlıyorum ama paragraf vs yapın konunuzu zor okunuyor
evlenmekle yapmışsınız hatayı olan olmuş

ailenize annenize açın durumu gerekirse yanlarına gidin

Şuan yanlarındayim babamın birseyden haberi yok yada yok gibi davranıyor. Annemde şansına dayısı oldu ben geldim o cenaze için şehir dışına gitti. Ablam emziriyo ve üzüntüden sütü kesilir diye anlatamadım.

Çocuk için tedavi görüp sakın çocuk yapmayın bu adama lütfen!! Öfke probleminden daha fazlası var. Size kıyamaması gereken zamanlarda her günü zehir etmiş. Mesleğiniz var mı? Yaş kaç?

Ilk kez dövdü diyorsunuz ama daha önceden ittirmeleri, ağzınızı kapatmaları, başınıza vurmalarini dayaktan saymıyorsunuz galiba.ailenizde bir garipmis nikah günü almaya giden kızım bayılacak beni damat olacak adam arayacak gelip kızınızı alın diyecek ben de o yaratıkla kızımın evlenmesine göz yumacağım.

sonuna kadar okuyamadım nasıl sabretmissiniz sizi gercekten seven bunca şeyi yapmaz tek taraflı bi fedakarlık altan alma nereye kadar gider ki olan size bosa giden yillariniza olur.mecbana düzelmesi zor geliyor. zararın neresinden dönersen kardır atasözünü hep uyguladım hiç pişman olmadım size de tavsiyem .inşallah dogru adim atar hayırlı kararlar verirsiniz

Kendim gibi olmadığım için bunca üzüntü zaten

Darp raporu nasıl alinir
Ya gidip hastaneye direkt darp raporu almak istiyorum diyeceksiniz ya da karakola gidip direkt şikayet edip darp edildiğinizi söyleyeceksiniz.

Allah aşkına kaynanayı sevindirmeyeyim diye bir ömür bu hayat çekilir mi??? Bırak boşa ne halleri varsa görsünler!

Çok zor bir durum çok o kadar zor ki bu hale gelmek boşanma düşünmesi bile bukadar zorken

Çok zor bir durum çok o kadar zor ki bu hale gelmek boşanma düşünmesi bile bukadar zorken
Bakın size bu şekilde davranan birinden boşanma düşüncesi neden bu kadar zor anlamadım. Ortada verilen bir emek yaşanmış güzel zamanlar yok ki!! Adam gelmiş gitmiş küfür etmiş aşağılamış itip kaktırmış. Sizi bu kadar düşündüren ne ben çözemedim??

Biraz daha dayağa ihtiyacınız var bozuk saat misali ..sizde iki kere değil de bir kere bari doğruyu gösterse ya.

Nikah günü etmedi nikah günü almaya gidince
Yaşınız çok mu küçük Kaynanayı sevindirmemek için canınızdan olabilirsiniz, hepten sevinir. Siz kurtarın kendinizi, o sizin mutlu haberlerinizi duydukça çıldırır zaten. Ama kendinizi kurtarın.

Acil e gidip soylememmi gerekiyor

Adliyeye gidip nasıl dava açılır . Bosanma dilekçesi avukata yazdıracam ama maliyetini bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…