- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
-
- Konu Sahibi TomrisAnka
Darp raporu alın şimdi çıkıp. Orada polisler yardımcı olur. Aileniz arkanızda değilse sığınma evine gidin. Eşiniz düzelmez beyin kanamasından falan ölmek istemiyorsanız boşanınBoşanmayi düşünüyorum . Ama izleyeceğim yolu bilmiyorum.
Darp raporu alacağım şekilde dövmedi . İlk kez konu açtım ..Konu sahibi bence önce bir konunu düzenle, araya paragraf at, boşluk yap, aynı şeyleri yazmışsın birkaç yere, bu haliyle konuyu anlamak zor.
Yorumuma gelince, adamın ne olduğu zaten belliymiş de işte sen görmek istememişsin. Hala geç değil, madem kendini ezdirmeyen güçlü kızdın eskiden, kendi ayaklarım üstünde durur dik yaşarım diyorsun hemen en acilinden git bi darp raporu al, süründür bu dallamayı.
Bu hıyardan ne köy olur ne kasaba
Sürekli bu hasta tipi affetmeye devam edecek misiniz?
Normalde çok şahane biriymiş . iyi bari . Devam edin lütfen daha bıçağı eline almamış...
Vallahi kusura bakmayın nikah günü bile hakaret küfür eden birisiyle evlenen bir insanı yadırgarımYadırgamak çok kolay dimi başına gelene kadar ...
Ortada sevgi saygı hiç bir şey yok. Can güvenliğiniz bile yok o evde. Bir an önce ayrılıp kendinizi kurtarın. Sabrettikçe iyiye gitmez böylesi giderek arsızlaşır.
BERBAT BİR HASTA RUHLU TİP.(ERKEK BİLE DEMEK İSTEMİYORUM.)Darp raporu alacağım şekilde dövmedi . İlk kez konu açtım ..
O cümle su hem mükemmel biri olup hem nasıl ruh hastası oluyor anlam veremiyorum
Darp raporu almak için ağız burun dümdüz olmasına gerek yok, kadının beyanı esastır ve senin yok zannettiğin tüm darp izlerini doktorlar belgeleyebilir.Darp raporu alacağım şekilde dövmedi . İlk kez konu açtım ..
O cümle su hem mükemmel biri olup hem nasıl ruh hastası oluyor anlam veremiyorum
avukata danışman en doğrusu.
ama öncelikle bi darp raporu alıp uzaklaştırma istemen lazım.
1 saniyeydi ölümü düşündüm ve sonra öyle birşey yapacak kadar güçsüz olmadığım ortaya çıktı...İntihar etmeyi düşünmüşsünüz işte. Ha kendi canınız ha eşinizin canı.
Ne uzun ve karışık yazmışsınız zor anladım.hata sizde kusura bakmayın yok dini nikahtan sonra şöyle oldu nikah günü almaya giderken böyle oldu nikahtan sonra böyle oldu.hersey aleni ortadayken niye böyle bir adamla inatla evlendin? Kendini ezdirmeyen hakkını savunan biri olsaydın evlenmeden noktayı koyabilirdin.madem bir hata yaptın bu saatten sonra yapacağınız tek mantıklı şey acilen boşanmak olur.
farketmez. doktorlar iz yapmayan darpları da tespit edip raporlayabilirler.Babamla annemin evine geldim. Darp raporu alacağım şekilde vücudumda iz yok .
Niye kendinize bunu yapıyorsunuz..Bu sekılde evlilik olmaz. Hatta iyiken iyi ama kavga edince dövüyor gibi bir evlilik te olmaz. Şiddet bir kere olunca devamı gelir. Sizin üzerinzde psikolojik baskı kurar ve bunu kaettiğinize sizi inandırır, lütfen bu sekılde devam etmeyin. Şiddetin devamı gelecektir. Üzgünüm ama ayrılın diyeceğim. Hiç bir kadın buna katlanmamalı. Birden hemen ayrılmak istediğinizi söylemeyin bence. Önce düzeninizi düşünün neyi nasıl yapacagınızı düşünün ve ayrılın