Eşim beni artık sevmiyormuş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekçi yorumları beğenmiyorsunuz ama her şey ortada. Yüzleşmeye ve harekete geçmeye hazır olmayışınızı gerçekten anlayabilirim ama bugün sevmiyorum, sevecek bir şey bulamıyorum diyen adam yarın boşanmak istediğini söylerse, ya da hayatında biri olduğunu öğrenirseniz daha büyük bir hayal kırıklığı yaşarsınız.

Tamam belki sizin için çok önemli değil, böyle de yaşarım diyorsunuz ama sevmediğini söyleyen bir adamdan ben her şeyi beklerim. Her kazığı atabilir bana, sonra da karşıma geçip e ben sana demiştim der.

Siz de kendinizi soğutmaya bakın.
Boşanmasanız da, ilk adımı siz atmasanız da ondan gelebilecek her hamleye kendinizi hazırlayın. Madem siz boşanmak istemiyorsanız, gittiği yere kadar böyle gitsin, üzerine düşmeniz daha da uzaklaşmasına neden olur. Ev arkadaşı gibi takılın.

O kadar kolay olmuyor işte. Çocugun anneye ve babaya rn düşkün oldugu rn ihtiyac duydugu bir dönemdeyiz. Ne bensiz durabiliyor ne babasız. İkimizede çok bağlı. Biz onun yanında birgün olsun birbirimize sesimizi yükseltmedik tartısmadık, konusmuyorsak bile yansıtmadık. Hep mutluymuşuz gibi davnrandık halada öyle ama cocuk uyuyunca ayrı dünyalara giriyoruz..
bence iyi bir psikolog eşliğinde çift terpisi faydalı olabilir , boşanmayacaksanız belki aradaki buzları eritmenin bir yolu bulunur

İstediğinizi düşünün ama bir erkek sizi sevmiyorum nasıl der karısına. Demek başka birini seviyorum ama seni sevmiyorum soğu benden beni rahat bırak gibi bişey demiş
Ohoo, niyet okumalar yine.
Ben de söylerim sırf eşime değil o an onu hissediyorumdur, kişisel problemlerim vardır direkt ‘insan istemiyorum kusura bakma görüşemem’ dediklerim de çoktur yani😅

Aaa nasıl söyler nasıl der, demiş işte.
Sebebini illa başkasına bağlamanız saçma.
Dişi olarak görmüyor olabilir, bunalmıştır, heyecanı gitmiştir, kendisi de hayatla alakalı monotonluğa girmiştir, ebeveynlik baskındır vs vs.
Dümdüz mü yaşıyoruz, herkes bayılıyor mu her gün ailesine osuna busuna, ben değilim mesela.
Böyle de kimsenin olduğunu sanmıyorum.
Çıkmaza girilmesi normaldir, önemli olan bunun söze dökülüp uğraş verilip aşılmaya çalışılmasıdır, aksi olursa zaten herkes yoluna gider.

Güncellemeye şaşırdım, buradaki yorumlar gerçekci fakat hiç bir yorumu beğenmiyorsunuz. Okul masrafı, çocuğun babasıyla ilgilenmesi banyosu oyunu vs vs. Boşanmak istemiyorsaniz çocuğu bahane etmeye gerek yok.
Ama karşında seni sevmeyen bir erkek var, bu yardımla evlilik terapisiyle fln düzelecek birşey değil. Bu durumu zorda olsa kabullenip ayrılmanız gerekir.
Ha ben boşanmak istemiyorum derseniz de duyacağınız veya denk geleceğiniz bazı şeylere kendinizi hazırlamanız gerekir.

Konuyu okuyamadım güncelleme olmuş sanırım ama başlıktan anladığım kadarıyla yorum yapmak istedim. Sizi sevmeyen biriyle ne kadar sağlıklı bir yol alacaksınız. Aynısını siz eşinize söyleseydiniz ve eşiniz evliliğe devam etmek istese nereye kadar ona katlanacaksınız. Bekara eş boşamak kolay evet ama bu sözü nasıl sineye çekeceksiniz.

Hayır biz hiç kavga etmeyiz cocuk etkilenmesin diye aksine cocuklayken her aksam 3ümüz oyunlar oynarız saatlerce egleniriz ama cocugu uyuttuktan sonra iki yabancı misali uzaklasırız herkes kendi dünyasına cekilir. Normal bi zamanımızda sakin kafayla oturup konusurken söyledi.
İşte bu, kavga anında söylemesinden çok daha sahici ve yıkıcı. Kızmışsın ama sana açık açık seni sevmiyorum diyen adamla nasıl evli kalıcaksın? Memurmuşsun maddi bağımlılığın da yok, hayatı kendine neden cehennem edeceksin?

Güncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.
Slm cnm oncelikle umarim esinle araniz duzelir diye umuyorum seni sewmiyorum demis ama bu sewmedigi anlamina gelmez belki canini yakmak icin soylemistir belki cok sinirlidir
Cok sinirli ilken ben esime seni sewmiyorum diyorum mesela
Simdi herkes boyle evlilik olmaz diyecek ama o an cok sunir oluyorum diyorum ama esim inanmiyo tabii sinirli oldugum icin soyledigimi biliyo
Bu sebeple esinizi en iyi siz tanirsiniz ciddi soyleyip soylemedigini en iyi siz bilirsiniz
Erkek sewmese bian ayni evde durmaz ama iste boyle sevmiyorum wazgectim demeside gercekten kirici
Guzelce birlikte wakit gecirip bir omur mutlu olmak warken biyle ekşınlara nr gerek war
Esime kizdigim zamanlarda pinhaninin bi sarkisi war hep onu dinlerim yitirmeden sana da tawsiye ederim hayat cok kisa kusmek icin sen surekli sewdigini soyle saril biran once cunku yarin cok gec olabilir

Güncellemenize ve yorumlarınıza bakınca anladım ki siz aman canım düzelir, her evlilikte olur demelerini beklemişsiniz. Ben beni sevmediğini söyleyen biriyle evliliğe devam etmezdim. Ayrıca çocuğuma iyi baba falan demişsiniz zaten eşiniz çocuğunuzla ilgilenmek zorunda tek başınıza yapmadınız çocuğu.
Bu forumu okudukça her seferinde erkek olmak cidden kolaymış diyorum.

İşte bu, kavga anında söylemesinden çok daha sahici ve yıkıcı. Kızmışsın ama sana açık açık seni sevmiyorum diyen adamla nasıl evli kalıcaksın? Memurmuşsun maddi bağımlılığın da yok, hayatı kendine neden cehennem edeceksin?

Umarım konu sahibesi bu üyeye bakıp feyz alır. Yanlış hatırllamıyorsam kendisi maddi olarak bayağı yetersiz bir durumda olmasına rağmen çekmedi adamı boşandı, kaçtı hala da savaşıyor, mücadele ediyor. Konu sahibesi memurum diyor, maddi kaygısı azdır diye düşünüyorum ama yüzüne baka baka sevmiyorum diyen adama karşı soğumamış bile ayrılmayı düşünmüyor. Yüz kez yazdım karakterin, özsaygının parayla diplomayla miplomayla hiç ilgisi yok.

Malesef aynı kurumda farklı odalarda çalışıyoruz soğuma nedenimizi sormus herkes 5 yıldır sabah beraber öğlen beraber aksam beraber yolda işte evde beraber yani biz sıkıldık iyice birbirimizi özleyecek bir anımız olmuyor hiç.
Tamam işte seni özlemesini sağla. Esasında özlemesi de umrumda değil, sen kendine zaman ayır. Sana ait zamanların olsun. Çok iyi bir baba diyorsun, eşin çocuğunuza bakarken sen de canın ne istiyorsa onu yap. Eşinden geçtim sana iyi gelecek kendine zaman ayırman. İnan duruşun, yürüyüşün, nefes Alman, uyku kaliten bile değişecek.

İyi bir baba olmak çok önemli ama çocuğunuz büyüyecek. Kendi arkadaşları, çevresi ve planları olacak. O zaman aynı evin içinde birbiriyle konuşmayan, hayat yoldaşı olmayan, kendi dünyalarında kaybolmuş insanlar olacaksınız. Şu an çocuğunuzun ikinize de ihtiyacı var ama 15 yaşına gelince altını değiştirmesi bir anlam ifade etmeyecek. Farkındasınız veya değilsiniz ama çocuğun arkasına sığınıyorsunuz çünkü boşanma korkunuz var.

Boşanın demiyorum ama aynı şekilde evde durarak çözüm bulamazsınız. Biraz ayrı kalın, birbirinizi özleyin, terapi alın vs. Değişmeye çalışın çift olarak. Çünkü hiç kimse sevmediği biriyle ya da sevilmediği yerde olmamalı.

Eger kavga anında, cok stresli bir zamanda ağzından kaçmış desek ki bence de o da kırıcı ancak normal bi günde gayet sakin sakin bunları ifade etmesi düşünülmüş , ölçülmüş kafada netletmis duygular haline gelmiş.Eger iletişim sorununuz farklı problemleriniz olsaydı terapist falan ise yarardı. Ya da aşkı alevlendirmeye sevgiyi canlandırmaya niyeti olsa gönüllü olsa bunun için ozel seyler yapardi. Evet bende evli ve üç çocuk annesiyim eşim benden bile bazen harikalar yaratan bi ebeveyn ama bende insanim çok iyi baba olup benle arkadas gibi yaşasa üstüne üstlük sevmediğini söyleyip acaip incitirdi istemezdim.yolumu ayirirdim sevmek sevilmek herkesin hakkı.

Konu sahibinin niyeti böyle devam etmek gibi kolay gelsin ne diyim..

Güncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.
E napsın millet hanımefendi, toplaşsın eşinizle konuşmaya mı gitsin? Sizi sevmediğini açık açık söyleyen, ilk fırsatta pırr uçacağı sinyalini gözünüze sokan adamla ne yapmayı planlıyorsunuz? Bekleyin madem biraz, belki sinirle falan dedi, damarına basmayın, yük etmeyin , öyle ya da böyle haklı ya da haksız bi bezmiş adam.

O kadar kolay olmuyor işte. Çocugun anneye ve babaya rn düşkün oldugu rn ihtiyac duydugu bir dönemdeyiz. Ne bensiz durabiliyor ne babasız. İkimizede çok bağlı. Biz onun yanında birgün olsun birbirimize sesimizi yükseltmedik tartısmadık, konusmuyorsak bile yansıtmadık. Hep mutluymuşuz gibi davnrandık halada öyle ama cocuk uyuyunca ayrı dünyalara giriyoruz..
Her yaş için zorluklar vardır .

Siz duymak istedikleriniz yazilsın istemissiniz ama oyle degil hayat . Sorunlarinizi belirleyin cozmeye calisin tatile cikım beraber vakit gecirin kirginlıklariniz icin karsilikli ozur dileyin telafi etmeye calisin birbirinizi degerli hissettirin. Basta siz ugrasacaksiniz mecbur esiniz vazgeceli cok oldu demiş.

Ama bunlar ise yaramazsa da ya sevgisiz olarak evli kalacaksiniz ya da kocanız boşanma davasi acacak siz istemeseniz de ayrilik olacak. Zorla adami tutacak degilsiniz.

Olayin sicağı ile tam idrak edemediniz bence.

E iyide sevmiyorsa ne yapacaksaniz? Kocami sevmesem yüzüne bakasim gelmez, uyurken nefes alma sesi bile bana batar. Sevgi bitince bir cok sey bitiyor, tahammül bitiyor en basta.

Madem bosanmayacaksiniz su anki duzeniniz devam edecek demektir. Cocuk varken beraber cocuk yokken ayri hayatlar sureceksiniz. Bir nevi ev arkadasi olacaksiniz. Ne yaparsaniz yapin tekrar sizi sevmesini saglayamazsiniz. Sevgi yonetebileceginiz bir duygu değil. Cevaplari neden begenmediginizi anlayamadim

gerçekler acıdır, siz eski sevgi dolu günlerineze dönmek istiyorsunuz ama , düzelecek biduygu kalmamamış

Sevmeyen kocalari sevdirebilen ozellige sahip arkadaslar yazacaktir. Lutfen umudunuzu kaybetmeyin. Yuvanizi yikmayin fedakar ve cefakar olun biraz canim. Kocam beni sevmiyor diye sikayet edilir mi hic. Benim sevgim ikimize de yeter deyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X