- 10 Haziran 2022
- 15
- -13
- 34
Merhabalar.. 5 yıllık evliyim, 3 yaşında çocuğum var. Eşimle ben aynı yerde memuruz. Kısa bir arkadaşlığın ardından çok severek evlendik. Birkaç senedir sorunlar başladı. Hiçbir şekilde uyuşamıyoruz. Dün bana seni seveceğim hiçbir şey göremiyorum, seni sevmiyorum artık, uzun zaman oldu senden vazgeçeli dedi. Çok üzgünüm çocugumuz için aynı evde beraber yaşamaya çalışıyoruz. Çocuğumuza hiçbir şey yansıtmıyoruz ama içim ağlıyor. Bugüne kadar ne yaşandıysa hep karşılıklı yaşandı bu noktaya beraber getirdik ama o sadece beni suçluyor. Benimle aynı durumda olan var mı? Çaresizim.üzgünüm. (Çok iyi bir baba, çocuğumuzla aşırı ilgili, işten kalan bütün zamanını çocuğumuzla geçirir, yedirir, giydirir, altını değiştirir, banyosunu yaptırır, saatlerce oyunlar oynar sıkılmadan, uyutur kısaca bir anne gibi. Çocuğumuza hiçbir şey yansıtmıyoruz onun yanındayken üçümüz birlikte oyunlar oynar ve egleniriz hatta bazen o anlamasın diye birbirimize sarılırız, onun yanında asla tartısmayız, küs olsak bile belli etmeyiz ama o uyuyunca ayrı dünyalara kaçarız) boşanın demeyin ihanet olmadıkça yapamam bunu kıyamam cocuguma.
Son düzenleme: