Eşim Beni Aldatıyor mu??

Kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkum olan kişi memuriyete kabul edilemez. Eşiniz neden ceza evine girmiş. Ne kadar süre kalmış merak ettim.

Sayfalarca eşinin iyi özelliklerini yazmana gerek yok. Affetmek istiyorsan affet kimse sana karışmıyor. Ben aldatılıp affeden, kabullenen kadınları yardırgamıyorum. Herkesin kendi bileceği iş. Ama kabulleneceksen yaygara çıkarma boşuna. Bak eşinin tüm arkadaşları boş yere sizin özel hayatınızı öğrenmiş. Burda da başlık açıyorsun. Ağlayıp zırlayıp kendini paralıyorsun. Affedeceksen ve kabulleneceksen yap ama buradaki insanları da çevrenizdekileri de boşuna yorma. Uzun uzun yazılarla da bizi veya kendini ikna etmeye çalışma. Bizi ikna etmene gerek yok

Ailemi karsima alacak bir durum yok fakat ailem esimin gecmisini veya bu ihanet tesebbuslerini bilmiyor ben simdi babami arayip anlatsam baba durum bu desem babam gelir buyuk kavga cikar babam sakin kalamaz esim sacma sapan bir sey soyleyip iftira atarsa veya esime verdigim bazi sirlari babama anlatirsa eiye korkumdan babama hicbir sey soylemeden bosanip sonra aciklama dusuncesine girdim

sen kendi kendini kandırmaya devam et ama bizi kandırmaya çalışma
Sizi neden kandirmaya calisayim neden bu kadar gaddar konusuyorsunuz anlamadim ben derdimi paylasmak istedim ortak olmak istemezseniz hic yorum yapmadan gecebilirsiniz cani aciyan birine bu sekilde konusmak ne hos..

Onu da soyledim yapmadigim halde barisma asamasina geleigimizde ben de sana bir sey itiraf edecegim bende hesap actim yaptiginin aynisini yapacaktim ama vazgectim geri sildim dedim olmayan bir seyi soyledim ve ona ragmen kac gun takildi kaldi sen beni aldatmak istedin ben istemedim dertlesmek icin actim ama sen istemissin diye bide tavir yapti ben de aptal gibi alttan aldim

Evet tabi ki ayrılmak hiç kolay bisey değil.Baskasina söyleyince kolay oluyor ama insanın başına gelince çok zor.Esiniz bu kadar iyi bir insansa oturup düzgünce konusun.Neden yaptığını amacını sorgulayın.Gerekirse yardım alın beraber.Yani başka bisey gelmedi aklıma.

Siz kimsiniz ki ben sizi ikna edeyim? Bu ne ego? Ben derdimi anlattim esimin yaptigi iyi ve koyu herseyi ayni anda anlatiyorumki disardan bir gozle mantikli bir sekilde fikrinizi alayim diye övunecek olsam buraya yazmazdim o kadar akil yitimis degilim

Takıldı kaldıysa çatlasın ay ne sakınsiniz madem ayrılmıyorsunus diyiversenize şöyle ağız dolusu vallahi billahi değil seni arkadaşını bile aldatirken görsem senden bilirim seni öyle bir aldatirim ki yedi duel duyar da sana duyurmam diye

Vallahi en insancil yorum sizden cikti tesekkur ederim. Dedigim gibi bende arkadaslarimin basina geldiginde feminist takiliyorum fakat iyi yonleri de cok oldugu icin muallakta kaliyorum bu yuzdrn disaridan bir goze ihtiyac duydum.. psikologa gittik iki defa psikolog tabiiki ortali konusuyor bana cok baski yapmissin biraz servest birak diyor esime aldatmaya yeltenmissin gecmisindeki sıkıntılardan filan kaynaklanan daha derin bir durum olabileceginden bahsediyor

Yapmadimmi neler yaptim aglayip kendimi paraladigimda oldu ailemi cagirip kavga cikarip esim bosanmayi kabul etmedi diye eve polis cagirdigimda oldu ama gelin gorunki sakinlesince iki acidanda dusununce kaliyorum oyle

Egoyla alakası yok. Burda eşine kötü yorumlar gelince aslında o kadar da kötü biri olmadığına inandırmaya çalışıyorsun bizi. Ben buna gerek yok diyorum. Affetmek istiyorsan affedebilirsin bunları yapmana gerek yok kimse karışmaz sana diyorum. Aslında iyi bir şey söylüyorum. Emin ol burdaki bir kişi bile eşinle ilgili yazdığın iyi şeyleri okuyup tamam ya bu adam iyi bir insanmış yuvanı yıkma demez. Bu kadar agresif tepki verilecek bir şey de yazmadım sakinleş

Aglayip zirlamak vs. Bunlar kirici kelimeler ben iyi ve kötu yonleri anlatmaya calistim tamamini birlestirdiginizde halaa evet aldatti karaktersizmi dersiniz yada ne bileyim seni seviyo ama huyu bozuk mu dersiniz ya da dedigi gibi bunalimmi ve ya bir hastalikmi anlatabildimmi hersey olabilir bir insani damgalamak cok kolay evet ben icindeyim ve ben fevri kararlar alabilirim fakat disaridan gozlemleyenler daha objektiftir buraya yazma amacimda bu.

Yapmadimmi neler yaptim aglayip kendimi paraladigimda oldu ailemi cagirip kavga cikarip esim bosanmayi kabul etmedi diye eve polis cagirdigimda oldu ama gelin gorunki sakinlesince iki acidanda dusununce kaliyorum oyle
Geometride acıyı yanlış hesaplarsanız sonuç yanlış çıkar.
Soruyu belkide yanlış soruyorsunuzdur.
Ben size bir soru sorayım.
Bütün herkesin sizin aldatıldığınızı bildiği size açıdığı sürekli aldatılıp duran bir kadın olarak ve bosanmadığınız için kendinize saygınızı yitirdiginiz için şimdi etrafınızda dönen adamın da artık size saygısının olmadığı umursanmayan ve aldatılan bir kadın olarak hayatınıza devam etmek ister misiniz

Bugun bosanma lafi yokken benim küs olmam gerekirken ( dün bahsettigim arkadasina kiyafet gondermesinden dolayi) baktim o da küs.. hic bit sey yapmadim ciktim ise gittim bizim ortak instagram hesabimiz var oradan şu yaziyi paylasmis.. o masum ben kotuyum onun gozunde..

Eklentiler

• AC804994-550A-4883-B046-39FE49420372.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 123
Asla..Peki bu sureci en hafif nasil atlatacagim? Korkuyorum.. aileme yansitmadan anlasmali bosanip kavgasiz gurultusuz mu bitirmeliyim yoksa babama anlatmali miyim ama anlatirsam buyuk olay cikacak biliyorum

Simdi kendi kendine depresyon sarkilari dinliyor fakat bana hic bir sey demiyor masum gururluyu oynuyor onunsevmeyen takintili olan ayrilmayi isteyen benmişim gibi davraniyor

Tabi ki aldatıyor hem de kaç kere aldatmış. Üstelik başkalarını da alet ederek sizi topluca kandırmışlar. Bu hem aldatmak hem aşağılamak. Diyelim affettiniz, sürekli kendinize kizacaksiniz. Unutmayıp kendinizi yıpratacaksınız. Yani olan size olacak. O ise yaptıkları yanına kâr kalmış şekilde devam.edecek. Çocuktan dolayı tereddüt ediyorsunuzdur, boşan demek kolay biliyorum. Ama bir değil iki değil kaç kere yapmış. Malesef huylu huyundan vaz gecmez

Malesef oyle.. bazi insanlar olur ya yolunu sasirir bir defa boyle bir hataya duser ama cok pisman olur kiymetini anlar tovbe eder ama esimdeki ayni seyi defalarca tekrarlamak o yuzden bu hata degil bu aptallik

Sizi neden kandirmaya calisayim neden bu kadar gaddar konusuyorsunuz anlamadim ben derdimi paylasmak istedim ortak olmak istemezseniz hic yorum yapmadan gecebilirsiniz cani aciyan birine bu sekilde konusmak ne hos..

inan bana seni kırmak istemedim ama yazdıklarını başka bir göz okusan sende aynı şekilde düşünürsün ,

kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…