Adam havada karada seni aldatıyor .Bu tavizler devam ettikçe işi aleniye döker sana diyeyim.İpin ucu kacmis

Hajchcysjenhdhchskenrhcknsnedj

Bizim kurumun hizmetlisi de çocuk esirgemeden net biliyorum yani. Müdür bile iş yaptıramıyor

Bizim kurumun hizmetlisi de çocuk esirgemeden net biliyorum yani. Müdür bile iş yaptıramıyor
Bizde de durum aynı o yüzden gözlemimin alti dolu ama tek kisi degil benim bu dusunceye sahip olmama sebep. Sinavsiz atanan özellikle sehit yakini olup hic is yapmadan maas alanlari gorunce üzülüyorum.

Maddi sıkıntım olmaz insallah ama iste ailem cevre cocugum hepsini gectim onu halaa severken zor olacak benim icin
Neyini seviyorsunuz mesela? Sizi aldatması, yakalandığında kaybetmekten korkmak yerime devam etmesi, çevrenizdekilere sizi körü duruma düşürmesini mi seviyorsunuz.
İnsan en önce kendini sevmeli kusura bakmayın.

Bilemem aldatıyor mu ihtimal dahilinde ama kesin değil . Şimdi sıradan bir insan olsa aldatıyor derdim ama eşinizin durumu farklı bence.Gerçekten konuşmaya ihtiyaç da duyuyor olabilir.Yapayalnız büyüyen aile sevgisi görmemiş bir insana , kim bilir belki de sevginiz bile yüktür bilemem.Sorunlarını paylaşacak akıl alacak bir kardeşi bile yok.Yeni evli bir arkadaşımın kocası aradı beni bundan 10 sene önce .Bir kez arkadaşımla bana geldiler ve iki gün kaldılar öncesınde.Ağlayarak aradı adam ve kavgalarını anlattı acıkcası cok şaşırdım kalakaldım ve dedi ki bana sen eşimin cok yakın arkadasın ben esımın bu hakaretlerını soyledıklerını kendı aıleme anlatamam kendı arkadaslarımla da konusamam karımı, ama paylaşmazsam kafayı yıyecegım o yuzden senı aradım.Aslında ilk başta cok garıp geldı ama bu acıklamadan sonra o kadar hak verdım kı ona.Sizin eşiniz de belki buna ıhtıyac duyuyordur .Takipte kalın google hesabından ama hemen çöreklenmeyin cinsel içerikli birşeyler arayın,her konuşma aldatma değildir bence

3 ayda evlenmişsiniz hemen de çocuk yapmışsınız üselik her yalanını affetmişsiniz. Daha neyi bekliyorsunuz ki ayrlmak için. Aldatıyor mu diye soruyorsunuz bir de ? Aldatmak için illa biriylr yatmış olması mı lazım?

Ben sayamadim sayabilen varsa söylesin.
Adam catir catir defalarca aldatmış!

Affedilmis.

Anca bir çocuğun inanabilecegi tip yalanlar zirvalamis. Ve inanmissiniz.

Bundan gerisi bizi ilgilendirmez.
Kendi ettiginizi kendiniz temizleyiniz.

Merak ediyorum siz bu syafaya neden üyesiniz ve neden okuyup bir de ustune yorum yapma geregi duydunuz?? Amaç dertlesmek sorunlara yardimci olmaksa üslubunuzu gözden gecirmenizi tavsiye ederim.. sıkıntı icindeyim kendimi yalniz hissetmisimki buraya uye olup hayatimi anlatmaya kalkmisim karsiliginda aldatmis inanmissiniz gerisi bizi ilgilendirmez.. tuşlara basan parmaklariniza yazik..

Tabi yatmis olmasi gerekmez düsunmek bile aldatmaktir fakat esimin özel durumundan özellikle bahsettim acaba toparlanabilir bir yani olabilirmi yaptiklarinin altinda yatan sebep farkli psikolojik nedenler olabilir mi diye.. disaridan biri icin aldatiyor hadi bosan bitsin gitsin demek cok kolay empati yapmanizi tavsiye ederim benim cocugum ve eşim acisindan.. eger niyetiniz yardimci olmak yada derdime ortak olmaksa çözümcül düşünmelisiniz ha hic bir cikar yok derseniz o zaman bosanmami tavsiye edebilirsiniz soru sordugum icin beni yargilamak kimseye düsmez

Psikolojik sebepler derken ? Eşiniz baya prof bir yalancı ve sizi çocuk givi kandırıyor siz de inanmak için sebepler arıyorsunuz. Bir ilişkide yalan varsa güvensizlik varsa ilişkiyi yürütmek imkansızdır. Madem bu kadae ters tepki vereceksniz insanlara burda fikir sormayın o zAman. Yalan hayatınızda mutlu olun. Kendinizi bu kadar değersiz görüyorsanız benim diyecek bişeyim yok size. Siz aynı şekilde davransanız eşiniz sizi affeder miydi acaba ? Açın bakalım bi sahte hsap başka erkeklere yazın. Eşiniz ne tepki verecek ondan sonra devam edersinz ilişkinize.

Hüküm giyenler memur olabiliyor mu?

Çıldırdım deliye döndüm bana yaptigi aciklama ben yapmadim arkadasim birilerini kendisine ayarlamak icin benim adima konustu dedi
Hatayı sen en başında yaptın
Aynı evi onla paylaşarak
Seni çok takdir edicem
Ayrılığını kutlayarak
Nasıl inandın bu apaçık yalana kuzum ya geçmiş olsun

eşinize resmen bir hayat vermişsiniz ve minnet duymak yerine bulmuş bunamış
eşiniz vefasız bir pislik maalesef

Aldatan erkeklerin hepsinin mı yalanı aynı olur sayısız konu okudum bizzat kendim yaşadım kurulan cümle bıle aynı " bı arkadaşım yazmış " çok kırıcı insanın onurunu gururunu kırıyor bilirim . İnsan kendinde sorun arıyor . Neyim eksik neden diye . Bu konuda erkeklerin çocuk gibi oldugunu düşünüyorum . Beyin yapıları o şekilde... Eğer bir kere affettiyse bı daha eder . Bunun sonu maalesef ki gelmez umarım düzelir mutlu olursunuz .

Esin seni aldatiyo mu bilmem ama yalanci bi adam ve yaptigi seni salak yerine koymak, milleti de alet etmis buna, bosanmak zor diyosun, o zaman bi sans daha ver, bunu ona da soyle, guven kriildi mi tamiri cok zor, eger bi daha ayni seyleri yapmaya kalkarsa bosanicagini soyle, kolayliklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…