Eşim Beni Aldatıyor mu??

Affedip affetmemek sizin inisiyatifinizde tabi ama affettiginiz taktirde sürekli aldatılacağınızı da bilin.
Hatta saklama ihtiyacı bile duymaz artık, bu durumu sindirdiginizi düşünür.

Sonrasini mi dusunuyorsun. Dusun bakalim. Babanin sinirinden mi korkuyorsun. Tabii sinirlenecek yazik adamcagiz size bir de ev araba almis. Sirf evladi mutlu olsun evcilik oynasin diye.
Hic kusura bakma yat kalk dua et arkanda oyle bir baban var diye. Iyi ki ev annenin ustunde.
Ailenen elbette uzulecek sinirlenecek. Elbette buyuk firtina kopacak. Ama sen bunlari yasamadikca da ders almayacaksin. Ben burda en cok babana uzuldum.
Daha 25 yasindasin. Bebegin kucuk. Sen bir 25 sene daha dusun.
O koca musvettesi de yasi ilerledikce daha beter bir mahlukata donusecek oyle onun fantazileri arasinda gencligin heba olup gidecek. Hayat senin hayatin tercihlerini yasiyorsun.
Ya da
Gunumuzde bir moda var acik iliski. Herkes istedigiyle beraber oluyor, ama evliler. Tamamen bu yasam tarzini da secebilirsiniz. De bakalim bunu o kocana sana ne cevap verecek
Al bi salatalik daha.

Az once ayrilmak istedigimi soyledim napiyosan yap dedi açıklamaya kalktim bak ikimizde uzuluyoruz filan diye sozumu kesti ne anlatiyosun sen ya ne degisecek ayni seyleri konusup duruyosun dedi tamam dedim oteki odaya gittim bi baktim giyindi cikti gitti evden bir kac saat sonra geri geldi acti bilgisayiri film izliyo cocuga dahi bakmiyo ben hem bu stresle ugrasip hem cocukla ilgilenmek zorundayim..

Bunca sey olduktan sonra yazdiklarimdaki gibi cok dusundum kendi hatalarimi dusundum ona dedim ki gel her seye sifirdan baslayalim tamam ben unutacagim sana guvensizlik duymadan herseyi unutacagim sende ailemle benimle ilgili sorunlarini unut yeniden baslayalim dedim kendimi zorlayarak 1 hafta rol yaptim ilgilenmeye yalnizlik hissini gidermeye calistim. Bu en son karisiyla beraber olayi ustlenen arkadasinin maddi durumu zayif. Benim oglumdan 3 ay kucuk oglu var onlara kiyafet yardimi yapmistim daha once. Yine yapacaktim fakat bu hesap olaylari olduktan sonra yapmak istemedim. Dün benden habersiz arkadasiyla konusup adres istemis kiyafet yollamak icin sen napiyosun ben onlara bisiy vermek istemiyorum dedim ama canim durumlari yok iyilik sende kaldin filan dedi hayir dedim kesinlikle istemiyorum dedim hic bir sey demeden ise gitti baktimki kargoyu yollamis resmen sen kimsinki diyor bana hice sayiyor onca seyi unutmak icin kendimi zorladigim bir de ustune alttan almaya calistigim halde.. simdi sorsaniz ben vicdansizim ben ayrilmak icin cabaliyorum olur kesinlikle empati yapmiyor kesinlikle vicdaninsizlamiyor halaa ben aldatmadim diyor beni paranoyak konumuna koyuyor

Maşallah etrafınızdaki herkes sizin evliliginizi kurtarmaya çalışıyor.Ne hakla!Eşiniz bildiğiniz.... neyse banlanmak istemiyorum.Hep öyle olur hep bir arkadaşı onun yerine yazar yapar.Ve kadınlar da buna hep inanır.

Ayrılmadan devam etmek zaman kaybından başka birşey degil hem aldatıyor hem de ileride aldatma potansiyeli var defalarca da yapmış zaten

Tabiki inanmadim fakat cok fazla uzerinde dusundum esimin iyi yonleri de cok oldugu icin bir anda beni aldatti deyip cikamadim aldatan insan nasil bu kadar ilgili nasil bu kadar evine bagli her gun geldiginde sukurler eden nereye gitsek evine bir seyler almak isteyen kendine 1 çop dahi almayan sigara disinda hic bir seye para harcamayan bir adam nasil bunlari yapar? Cocugumuz gece uyandiginda sen yat askik sen yorulma askim diye kendi uykusuz kalan bir adam yapiyor bunlari sizce akıl işi mi? Hem bir suru iyiligi varken hem de gorecegimi bile bile ust uste hatalar yapmasi bilmiyorum kafayi yiyecegim ayrilmayi hic istemiyorum ama gururum var ki hayatim boyunca ihanet ve siddete karsi ciktim akil danisan herkese sizlerin oldugu gibi mantikla yaklasip ayril dedim simdi kendi sorunumu cozemiyorum

Yok canim ne aldatmasi yatakta basmadiginiz surece hic sorun yok.yuvanizi dagitmayin lutfen bu zamanda koca oyle kolay bulunmuyor hem hangimizin kocasi aldatmiyor ki.

Ayrılmadan devam etmek zaman kaybından başka birşey degil hem aldatıyor hem de ileride aldatma potansiyeli var defalarca da yapmış zaten
Cok haklisiniz ona karsi olan sevgimin gozume perde indirmesini istemiyorum ki inmiyorda sadece rol yapiyorum gunduz mutlu gece hüzünlu geciyor gunlerim duzenim ailem bozuluyor ona bosanmak istedigimi soyluyorum yapma etme seni seviyorum vs. Bunlari bile demiyor artik ya bu fikre alismis o da istiyo ya nasilsa bosanamaz diyo yada beni gram sevmiyo

Ay vallahi bende merak ettim hükümlülerin kpss puanı daha mı düşük oluyor alınırken her kurumda şart mı sınavları farklı mı eğer öyle bişey varsa ben hapse gidiyorum arkidişler sınava kadar hem kafa dinlerim hem ders çalışırım. Bana don atlet getirmeyi unutmayın

Bana mucize derdi onca yasadiklarindan sonra duzgun bir hayat icin umuttum sanirim. Gittigimiz her yerde benim annemi babami kardeslerimi sayiklardi onlarda olsa diye ne isleri olsa esim kosardi evde bana hic is dusurmez her isi yapar cocukla cok ikgili benimle cok ilgili nereye gitse benide ister yaninda ama nobete gittigindede boyle olaylara girmekten cekinmedi her yakalandiginda kosa kosa eve geldi ugrasti ozurler yeminler bir kac ay sonra bir daha

Canım ne yapma etmesi ya adam seni umursamıyor canı sıkılınca pılısını pırtısını alıp giyinip dışarı gidiyor sen yazmadin mı giyinip gitti sonra geldi film izledi

Madem bunalımda gitsin arkadaşlarıyla konuşsun. Eşinizin size ne sevgisi, ne sadakati ne de saygısı var. Üstelik ne yaparsa yapsın sizin onu terk etmeyeceğinizin de farkında... Böyle biriyle ömür geçmez. Ayrıca bu karaktersiz kocanız için ailenizi karşınıza almayın.

Evet bosanalim deyince giyindi cikti gitti sonra geri geldi
Siz şu an bunalimdasınız dimi moraliniz bozuk açın sizde bir instagram hesabı arkadaş bulma sayfası hatta inada istek atın sorarsa senin yaptıkların a moralim çok bozuldu bunalıma girdim niyetim seni aldatmak değil erkeklerle sohbet edip dertleşmek deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…