Eşim Beni Aldatıyor mu??

Kadının iyisi darlıkta erkeğin iyisi varlıkta demiş eskiler ... esin birden herseye sahip olunca değerini bilememiş bence

Valla diyecek laf yok

Valla iki üç örneği okudum tamamını okumama gerek kalmadı bence
Şu anı bilemeyeceğim ama eskiden dalga geçer gibi tüm çevresine de onaylattıra onaylattıra aldatmış sizi

Aldatmış, aldatıyor ve aldatmaya da devam edecek. Siz de affetmeye devam edeceksiniz büyük ihtimal. Mutlaka empati yapacaksanız şu şekilde yapın;aile görmemiş, yurta buyumus birisi bir aileye sahip olmuş. Sıkı sıkı tutunması gerekmez mi.

İkiniz de kazandığınıza göre kesinlikle alanında uzman birinden bireysel psikolojik destek almasını sağlamalısın. Belki iyi bir eş olmayabilir ama çocuğunun iyi bir babaya ihtiyacı var.
Ergenlik dönemini içerde geçirmiş birinden bahsediyoruz tabi ki cinsel doyumsuzlugu olabilir, bunun yanında birileriyle sohbet etme ihtiyacı da ailesinden ayrı yaşamasından kaynaklı olabilir. Bunlar öyle kolay kolay çözülecek sorunlar değil. Uzun vadeli bir tedavi gerektiriyor.
Eğer terapiye yanaşmazsa hiç bekleme ayrıl gitsin

Adamın arayışta olduğu kesin. Fırsat buldukça sahte hesap açıyor, programlar yüklüyor, kadınlarla mesajlaşıyor.
Tanımadığı kadınlarla evliliği hakkında dertleşmek nedir? Ne saçma bir yalan

Eşiniz iliskiye düşkün oldugu icin nöbetlerde farkli iliskiler arama,heyecan yaşama yoluna gidiyor belliki.Dikkat et tel o sitelerden de ilişki yaşayabiliyorlar.Sürekli sizi kandirmis buna arkadaslarini da karistirmis.Kendini aklamak icin baskasina suç atmış. Bu adamin huyu degismez bir insanin özünde hovardalik varsa yapmam der size unutturur bir bakmışsın yine ayni şeyleri yapmış.Esirgeme kurumunda büyüdüğü icin ailenizi kabullenmez.Kimsenin ona karismasini da istemez çünkü onun hesap verecegi kimse yok.Sana ayril demem çünkü bekara karı boşaması kolay ama öyle olmuyor çekip gitmek çok zor...

En cok suna anlam veremedim arkadaslarinin eşleri nasil kocam suclu diyebiliyor rabbim aynisini yasatir umarim o zaman sizi iyi anlarlar bir daha da kimsenin yuvasina karismazlar
Adliye de baristirdilar demissin e oda arkadasi cikmis
Sanirim en net olan sey kor kutuk asik olmaniz ki yapmayin
Gercekten ayrilmak istiyorsan ayril
Burdakiler dedi diye deil
Guveni bir kez kaybedince geri gelmesi imkansiz

Adamda aldatma aliskanlik olmus. Defalarca yakalandigi halde, hala aldatma cabasi icinde.

Boyle yasayamam diyorsaniz ayrilin. Yazik ortada minicik cocuk var. Ama belki o cocuk daha pek bisey bilmezken ayrilmaniz, ilerde ayrilmanizdan daha iyidir..

Boşan git yaa. Bu genc yaşında seni arsızca aldatanla omür mu geçer. Bebeğine de yazık..eşini kapinın önüne koy kendi duzenini bozma

Tüm bunları anlatıp bir de eşim beni aldatıyor mu diye konu başlığı açmışsınız..

Sizde farkındasınız ama konu başlığınızda sorduğunuz için diyeyim.. Eşiniz sizi aldatmış hem de defalarca.. Size rağmen, çocuğunuza rağmen aldatmış..

Ayrıca sizi de aşşalık bir şekilde kandırmış.. Kandırmaya çalışmış demek isterdim ama baya baya kandırmış.. o hesapların arkadaşına ait olduğuna, konuştuğunuz kadınla amacı sadece dertleşmek olduğuna gibi saçma sapan yalanlarına inanmışsınız... Üstelik uygunsuz mesajları da görmenize rağmen inanmışsınız ki eşinizin kadınlarla "dertleşmek" için görüşmesi de bu dünyadaki en saçma yalan bana göre.. Neden kadınlarla konuşuyor o zaman??,

Ben sizin yerinizde olsam kendi ayaklarım üzerinde duran bir kadın olarak en başta boşamıştım.. Birilerinin beni ikna etme şansı da olmazdı.. Üstelik bu kaçıncı vaka?? Üzgünüm ama size verdiği sözleri asla tutmayacak.. Hele ki defalarca yakalanıp affedildikten sonra asla kendi bildiğinden dönmeyecek. Ki bunun önceden yaşadıkları, bozuk psikolojisi ile falan da bir alakası yok. Bunun tek bir açıklaması var ; karakter yoksunluğu..

Bilmiyorum ben böyle düşündüm.. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.. Çünkü kimse eşinden ayrı geçirdiği vakitlerde ne yaptığını ya da yapabileceğini bile bile yaşamak istemez diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…