• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor mu deneyimi olan var mı

Şüphelenmekte haklısınız dikkatli olun illaki bir yerde açık vericek benimde telefonumda şifre var ama 12 yaşında yeğenim kaç kere beni gizliden takip edip hep şifremi öğrendi, bir komşumuzda telefonuna indirdiği uygulamadan eşinin gece 3 te ..... sitesine girdiğini saat 6 da çıktığını görmüş ve aldatıldığına emin olmuş şimdi malesef boşanma aşamasındalar bana göre bir kadın durduk yere aldatıldığından şüphelenmez hissediyorsak doğrudur

Bakın yanlış aksetmiş olabilirim tabiki hep evde değilim sorun şu ki ben ona ne zaman çıkıyorum sıkıldım desem 5 dk içinde kapıda ve hadi beraber çıkalım yabancısın tek çıkma aklım kalır vb . Hiç tek bırakmaz yani çıktım illaki çıktım ama hep kontrolü altındaydı o bıraktı o aldı arabayla vb yani yoksa haftada tabiki belirli günler çıkıyorum ama sorun hep onun bırakıp dönüşte onun alması
Ya cok uzuldum bunu normal gormenize. Bu normal degil. Her istediginizde disari cikarmasi bunu degistirmez. Cok cok ciddi bir baski altindasiniz, uyanin. Uzun surede benliginiz zarar görür

Evlendiğinizden beri

iphone kullanıyor ama şifresini göstermeden giriyor girmem imkansız
Ben böyle şeylerde açık açık iletişim kurmak gerektiğini düşünüyorum net olun kaygılarınızı anlatın ama telefonda falan değil isten gelsin yalandan yemeği duşu bahane edemesin uygun bir anda anlatın göreceğim diyin aksi takdirde endişelerinizi gerçek sayacağınızı söyleyin denemekten ne çıkar

Senin hic kisisel alanin yok ki. Tek basina birsey yapamiyorsun bile. Esin tek ciktiginda onun yanina ugrayip gormeni istemedigi bazi seyleri goreceginden korktugu icin mi ne zaman disari cikmak istesrn pat gelip goturuyor? Aldatip aldatmadigini bilemem ama cok supheli davranislari var.

Valla böyle polisiyecilik oyunları insanı sadece yıpratıyor. Eşiniz telefonu bu denli saklıyorsa bi haltlar karıştırıyordur. Açık açık konuşun ya bana herşeyi vereceksin yada bu iş biter deyin. Vermiyorsada ayrılın. İnsanın hayat arkadaşından şüphe duyması kadar iğrenç bi duygu yok. Tecrübe ile sabit.

Hiç bir şekilde telefonunu alamam yanından ayırmıyor ve şifresini kapatıp giriyor . Yoksa çok kez denedim bunu başka bir yol bulmam gerek
al demiyorum zaten böyle işlere girmeyin yapmayın diyorum eşiniz ile konuşun rahatsız olduğunuzu şüphe duyduğunuzu dile getirin ondan sonra tavırlarına bakın ona göre hareket edersiniz

Bence konuşmak hiç doğru bir yol değil. Bu adam sizi çok rahat ikna eder profesyonel görünüyor. Ben olsam telefonunu mesajlarını bir şekilde deşifre etme yollarını araştırirdim. Dinleme izleme programı var işin uzmanına danışın ispat edip boşanin.

Merhaba günaydın , dün sizden sonra uzun uzun konuştum . Anlattım tamam haklısın dedi . Ama yemin etti ailesi abileri esnaflar yakın arkadaşları salak salak şeyler atıyorlar bana dedi salak salak muhabbet döndürüyorlar ben onlara şahit olmanı istemediğim için vermiyorum diyor . Sonra bende güvenin bu şekilde bittiğini söyledim. Açtı telefonu verdi al heryere bak bişey bulamazsın çünkü yok dedi ama şifreyi yine söylemedi . Bende ona şifremi söylemediğim için pek önemsemedim çünkü bende asla vermem annem arkadaşlarım herkesin özeli var sonuçta .Ben bakmak istediğin zaman açar veririm sana bende öyle yapıyorum zaten . bundan sonra da akşamları telefonu kapatmam ama niye bu kadar telefon geliyor diye şikayet etme bana bak vb dedi . Dışarı çıkarken sürekli eşlik etmesinden yakındım . Bilmiyorum somut bir şey bulana kadar devam. Bu arada çoğu arkadaş baya yakınmış okuyup çalışmamamdan fakat ben şuan fiilen üniversiteye gidiyorum ve 2. Üniversitemin bitmesine 1 sene kaldı . Ona da götürüp kapıda bekliyor bu arada bahçede yani . Sonrasında okul açacağız çalışacağım yani sakin olun ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim 🫶🏻

Merhaba günaydın , dün sizden sonra uzun uzun konuştum . Anlattım tamam haklısın dedi . Ama yemin etti ailesi abileri esnaflar yakın arkadaşları salak salak şeyler atıyorlar bana dedi salak salak muhabbet döndürüyorlar ben onlara şahit olmanı istemediğim için vermiyorum diyor . Sonra bende güvenin bu şekilde bittiğini söyledim. Açtı telefonu verdi al heryere bak bişey bulamazsın çünkü yok dedi ama şifreyi yine söylemedi . Bende ona şifremi söylemediğim için pek önemsemedim çünkü bende asla vermem annem arkadaşlarım herkesin özeli var sonuçta .Ben bakmak istediğin zaman açar veririm sana bende öyle yapıyorum zaten . bundan sonra da akşamları telefonu kapatmam ama niye bu kadar telefon geliyor diye şikayet etme bana bak vb dedi . Dışarı çıkarken sürekli eşlik etmesinden yakındım . Bilmiyorum somut bir şey bulana kadar devam. Bu arada çoğu arkadaş baya yakınmış okuyup çalışmamamdan fakat ben şuan fiilen üniversiteye gidiyorum ve 2. Üniversitemin bitmesine 1 sene kaldı . Ona da götürüp kapıda bekliyor bu arada bahçede yani . Sonrasında okul açacağız çalışacağım yani sakin olun ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim 🫶🏻
sen öyle diyorsan öyle olsun,mutluluklar dilemek düşer bize...

Evden tek çıkamama ne oldu? Siz yakındınız, o ne dedi? Çocuk hastalanınca falan ne olacak, kocanızın kapıya gelmesini mi bekleyeceksiniz? İzin çıkmamış yani. Neyse bir kaç sene daha geçsin, belki o hakkınız da olur. Ben şahsen esnaflar arası salak salak muhabbeti izlemeyi kabul ederdim. Madem kendisinde bir aksiyon yok gocunmasına gerek de yok. Her gün her akşam değil de rastgele bir gün açıp bakardım.

Okul açmanızı ve çalışma hayatınızın olmasını canı gönülden isterim ama olmayacağını biliyorsunuz değil mi? Bu kafada adam sizin çalışmanıza ve maddi manevi bağımsız olmanıza asla izin vermez. Ha okul açılır belki ama siz evden yönetirsiniz. Ya da erkek velileri okula bile sokmazsanız olur belki.

İnşallah bir kaç ay sonra burada yeni konu açmazsınız.

İyi ki buraya konu açtınız, şıp diye vermiş telefonu eşiniz elinize. Ne kadar kolaymış halbuki :işsiz:
Burada konu açılınca eşlerin iyi yönleri de ortaya çıkıyor, birden anlayışlı da oluyorlar. Sizinde telefon şifreniz ortaya çıkıyor mesela, asla esinize vermediğiniz:KK51:

Üniversite bahçesinde sizi bekleyen koca da utanç vermiyorsa diyecek bir şey yok. Çalışma kısmı da hayal. Hayır es kaza okul açacak olursanız denk gelmesek bari eğitim kurumu değil kocanızın sizi oyalayip farklı bir hapis yaşattığı, onun kurallarının geçtiği bir oyalanma yeri olur ancak.

Son düzenleme:
Merhaba ,

Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
Büyük ihtimalle aldatıyor ama kendinizi yormayın öyle bir halt yiyorsa inanın Allah bir şekilde ortaya çıkarıyor

İki üniversite bitirmiş, mesleği olan biri nasıl eve hapsedilmeyi kabul eder, nasıl bu saçma yalanlara inanır, anlamak mümkün değil.

Batılı olduğunuz anlaşılsa ne oluyormuş? Evlenip çocuk sahibi olacak yetişkinliktesiniz ama okula bile tek gidemiyorsunuz.

2 sene geçmiş hala bekliyorsunuz.

Ben de sizin aldatılsanız da boşanabileceğinize inanmıyorum.

Çevrenizde yok mu aklı başında sizi uyaracak biri?

Son düzenleme:
Merhaba ,

Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
Evet bence aldatıyor

Back
X