- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi herhangibiriyim
Telefon şifresini saklamak boşanma sebebi net yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu nasıl da farklı yerlere çekiyorlar şaşırıyorum. Bahsedilen güvensizlik meselesi en başta güvenmediğin kişiyle evlenip, ortada hiçbir şey yokken sürekli telefonunu, konuştuklarını şüphe içinde kontrol etmektir aslında. Ama burada durum bambaşka adam aldatıyorum demenin sessiz halini yansıtmış sonra '' güvenmediğiniz biriyle neden evleniyorsunuz? erkek yapsa kötü olurdu '' e bunu kadın yapıyorsa oda aldatıyordur ki kadını erkeği yok ki bu işin. Sen hiç anormal bir hareket görmediğin halde adımlarını takip edersen bu seni psikopat yapar evet konu sahibinin durumu farklı.
Zaten %100 güveniyorum desen bile adamın içinde varsa oluyor ve o saatten sonra kimseye güvenemiyorsun. Evet ortası olmalı zaten ya aşırıya kaçıyorlar ya da gamsız oluyorlar. Şimdi bu adamın sergilediği davranışta gel de '' güveniyorum ben kocişime '' deAynen öyle bana göre eşler birbirinin şifresini bilmeli ama hergün karıştır aç bak olmamalı hastalık bu mesela ortada olmalı telefon tamam güveniyoruz evlendik okey ama güven de sevgi gibi ilgi-emek istiyor laf değil bu davranışa yansımayan güveni ne yapayım yani.
Ama ilişkiler de çok genişletilmiş alan da sevmiyorum sorumluluğunu biliceksin kopuk kopuk ne öyle telefona herhangi birsey için baksam kızacaksa uçarım onainsan herşeyin daha fazlasını isteyen varlık o sebeble ortada evlilik,ilişki bile kalmaz diye düşünüyorum.
Her ilişki dinamiği çok farklı kendi içinde tabi.
Bu konuda ki adam çok farklı birşey ya oldukça şüpheli hareketleri var. Fazla despot ama kendisinin alanına asla dokundurmuyor.
Bu çifte standart canımı sıktı. Evde kalmasına takıldık yorumlarca.
Allahtan sizin gibi biri değilim . Şu zihniyete yazma biçimine bir bakın . Tamam bazı şeyler aldatmayı gösteriyor olabilir ben yakalarsam biteceğini o da biliyor zaten . Ben ne dersem 2 etmez yapar . Sadece telefon kapatma olayı çok arandığı da doğru ama yine de kapatması beni şüpheye düşüren . Ben sizden fikrinizi öğrenmek istedim . Beni linçlemenizi değil . Herkes farklı biçimde bağlanıyor farklı şeyler yaşıyor . 10 sene olmadı daha 2 senedir evliyiz ve bazı şeyleri aşmaya çalışıyoruz . Ayrıca 2 tane üniversite okudum ben . Ve ailem de gerçekten şükürler olsun ki hep arkamda. Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir nefret . En azından dünyadaki herşeyi seviyorum ve önyargılı değilim . Ben bu sorunu aşarımda sen o sorunu nasıl aşacaksın onu düşün
Zaten %100 güveniyorum desen bile adamın içinde varsa oluyor ve o saatten sonra kimseye güvenemiyorsun. Evet ortası olmalı zaten ya aşırıya kaçıyorlar ya da gamsız oluyorlar. Şimdi bu adamın sergilediği davranışta gel de '' güveniyorum ben kocişime '' deya da aynısını karısı yapsa ooooo savaş çıkartır evde zaten konu sahibi de onsuz çıkamıyorum diyor şaka gibi kadına gelince hapis, kendisine gelince pavyon hayatı yaşıyor resmen. Eğer ki adamın saklayacağı bir şey yoksa gayette ortada bırakır şifre de kullanmaz kullansa bile eşi de bilir bunun ık mık diye bahanesi yok bence de.
Nasil ya? Ciddi ciddi onsuz cikamiyorsunuzBakın dert ediyorum aşmaya çalışıyorum. Daha sık dışarı çıkartıyorum onu beraber yada acil birşeye ihtiyacım var gibi yapıyorum o an işi de olsa madem tek istemiyorsun çık gel diyorum getiriyorum o da artık bunaldı gibi bu durumdan ben aşacağıma inanıyorum ve deniyorum sadece bir süre
Dün ölseydim, bugün şu yazdiklarini öğrenemeyecektimNe yani dısarıdan gelirken iş sonrası zaten gelip dus alınır adam normal davranmıs ama siz sevişip gelip dus aldıgını mı dusundunuz. Valla aklıma iç çamasırlarına bakın butda biri oylr anlamıştı dksjf iç çamasırı sperm kokuyorsa mı leke mi ne oluyormus en son cıkardıgına bakın sizde anlarsanızcok sinit bozucu bir durum ama ya benö telefonum hep ortada korkum yok sakındıgım bişey yok sadece kızlar grubuna bakmasa yeter li ki oda bakmaz yani. Onunkide hep ortada birbirimizden daha özel ne olabilir telefonlrımzda ben onun erkek grublarını okumam diyordum ama asıl olay o gruplarda donuyor genelde. Çaktırmadan bakarım acıkcası. Bence siz onu iyi bir yorun , gece direkt bayılıp ıyusun o sıra bakın telefonuna.whatsaba Arşivlerine engellilere dmlere ,instagram aratmalarına,engellilerine,hareketler kısmından begenilere kaydedilenlere,hatta google olan g smgeli googla grin yukarıda jullanıcı adı olan yerden arama gecmişine bakın chormden gecmişi silse bile ordan silinmiyor, aynı sekilde googl playdan uygulamalara girin önceden silinmiş uygulsmalara bakın neler indirmiş vs vpn indirirdim ben unideyken prno stelerine rahat girmek içn
belki esinzde denemiştir. Arama kayıtlarına bakın , arama ayarlarından engelli nolarq bakın,varsa fatura detaylarından en sık konuşulan nolara bakın,son olarak oyle içinizi kemiren bir no falan bulursanız kendi telefonunuzun sesimi sessize alıp fotosunu cekin o an telasla hzlo hızlı bakıp anlamayanilrsşjz her girdiginiz ayrıntıda fotl cekip daha sınra inceleyin. Ben mesela birkac farklı no gormustum arama kaydınfa onu alıp rehbere ekleyince. Tel.geram uygulamasında o kişinin düşmesini bekliyorum. Yani adının cıkmasını tglram kişi listende varsa kişiyi sil dediginde numara ve gercek adı soyadı yanda cıkıyor . Ha tamam erkekmiş diyprum mesela. Bak o foto cekme detayı onemli
Ne demek telefon vermiyor ya. Telefon vermeyen bir insan net birşey saklıyordur. Eşler arasında özel olamaz. Telefonunu vermiyorsan benimle muhattap olma deyin konuşmayın tepkinizi belli edin. Aynı evin içinde ona yokmuş gibi davranın. Ben evli olacam eşim bana telefonunu vermeyecek evi terketmeye kadar giderim çünkü inatla ver demene rağmen telefonu vermeyen bir adam zaten o telde bişeyler saklıyordur bir haltlar yiyordur...Merhaba ,
Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
Noldu Burhan? Gören de seninle aldatiyor sanacak. Niye pasiflestirip gittin siteden şimdi? Daha karpuz kesecektik?Bunun için deneyime gerek yok adam gözüne soka soka aldatıyor. Sen de eşim izin vermiyor diye dışarı bile çıkmıyorsun. Ne denir ki Allah akıl fikir versin. Bu da son yorumum olsun a dostlar.![]()