Eşim beni aldatıyor mu deneyimi olan var mı

Yok canım bence de yazdığınız gibi. Kol kırılmış yen içinde kalmış veya ağzımızın tadı kaçması moduna girilmiş. Bizi değil kendini kandırıyor, oysa bize ne? Kendine yediremedi içinde bulunduğu durumu. Koca mı önemli özgürlük mü? Tabi ki koca. aşsız kalınır kocasız kalınmaz.

Konuyu kocamın, telefon ve sosyal medya hiçbir şifrelerini bilmiyorum, istiyorum söylemiyor, telefonunu elime alamıyorum, benden gizliyor diye açiyor ama o da nesi kendisi de eşine asla vermezmiş şifresini bak sen. İnsan bir düşünür de yazar şunu mesela.
Adamin izni olmadan evden çıkamıyor ama şifresini asla vermediğini iddia ediyor.
Okula bırakma ayrıntısını da niye vermiş mesela, kocam destekliyor diye mi düşünmüş? Çünkü insan utanır bunu söylemeye. Hayatıyla ilgili olumlu bir şey yazmaya çalışmış ama daha da beter etmiş farkında değil.
Kendini kandırma konusunda gayet başarılı bence de.

Hepiniz ne kadar nefret dolusunuz gerçekten . Kadının kadına olan bu nefretini anlamış değilim . Ben sizlerden fikir almak bu durumda nasıl hareket edeceğinizi bilmek istedim . Bişeyler zor evet bişeyler yanlış katılıyorum size sonuna kadar . Ama bende bir çözüm arıyorum bu çözüm şuan direk boşanma olsa adamın somut bişeyini görmedim. Şifresini evet vermiyor bu konuda hem fikiriz . Sadece ben şifresini vermediği için bu konuyu kendisine uzun zamandır hiç açmadım . Burdan aç konus desteğini görünce açıp vermesini istedim . Yine bişey bulamadım . Belki sizlerle birbirimizi anlayamıyoruz . Sizi anlamaya çalışıyorum ama o kadar nefret dolu ve suçlayıcı yaklaşıyorsunuz ki . Neyse sanırım hiç bu konuyu buraya açmamalıydım.

Aynen biz nefret ediyoruz buraya konu açan kadinlardan.
Ama onları evden tek başına çıkarmayan, telefonunu ordan oraya kaçırıp, baktığını görünce kızan, arkadaşlarının başka kadınların fotoğraflarını kendisine göndermekten rahatsız olmadığı kocaları ise onlara ölüp bitiyorlar.
Mesele bosanip boşanmamaniz değil kendinizi ikna etmek için, önceki yazdıklarınızla çelişen yeni şeyler eklemeniz.
Bende şifremi asla vermem diyorsunuz mesela. O zaman eşinizden baştan şikayet etmemeliydiniz zaten. Ayrıca esinize ben sana şifremi vermem deme gibi bir lüksünüz olmadığı gayet açık açtığınız konuda. Kendisi istememiştir,gerek görmemiştir ayrı.

Neyse anlaşamama konusunda son derece haklısınız.
Size iyi forumlar.

Eşinize bu süphenizden bahsetmeyin yani eşeğin aklına karpuzu sokmayın. Ama sessiz, gizli bir şekilde takipte olun illaki açık verir. Açık verince de bam bam bam

Getconnact uygulması var ordan sorgulayın bakalım eşinizi bi, ama onun da indirmesi gerek bi şekilde indirmesini sağlayabilir misiniz

Ben sizlerden fikir almak bu durumda nasıl hareket edeceğinizi bilmek istedim
Biz de yazdık fikrimizi. Kendi süslenip püslenip parfüm banyosu yapıp "esnaf" larla sohbet muhabbet ederken siz insan içine çıkamıyorsunuz. Canınız bir şey istese markete gidemiyorsunuz. Ben bırak sokaktaki markete, arkadaşlarımla kalmalı gezilere giden biriyim. Kocam bana gidemezsin çıkamazsın di ye mez. Çünkü babamın evinde de kimse demezdi. Bana bunu diyebilecek biri de çıkamazdı babamın karşısına. Babamdan önce annem paralar yolardı sen kimsin diye.

Önce iki üniversite bitirdim yazdınız, sonra o okuyorum a dönüştü hatta kocanızın sizi kapıda beklemesinden de utanç duymadınız.
Size son tavsiyem o esnaf konuşmalarına arada bir bakacağınızı söyleyerek telefonun şifresini almak. Ya da almayın gerek yok boşu boşuna aile saadetiniz bozulmasın. Kendinizi her şeye her duruma ikna edebiliyorsunuz zaten, boş yere kocanızın da keyfi kaçmasın. Adam şimdi diken üstündedir zaten. Aynen esnaflar pis konuşuyorlardır aralarında.

Bal gibi aldatiyor bu adam seni kavgada cikacaksa ciksin eve gelince o telefonu actir eger arkanda duran bi ailen varsa veya ondan ayri yasayabilecek bir durumun varsa zorla actir sana güveniyorum ama sen boyle yapinca benim aklimda soru işareti kalıyor de gazla biraz acmasi icin eger yakalarsan da at dışarı ondan vazgecebilecegini anlasin asla kabul etme hic bir kadin bunu hak etmiyor pisman olana kadar affetme

Ya tek tek detaylı yazmamak adına öyle yazdım 2. De 1 senem kaldı diye ekstra belirtmemek için ne kadar saçma sapan gereksiz şeylere takılıyorsunuz . İkna ettiğim yok yahu işte ikna olsam buraya neden yazayım düzeltmeye çalışıyorum ve düzeleceğine inanıyorum dışarı çıkmak konusunu söylüyorum çünkü benim bir akrabam da böyleydi adam 5 yıl geçti aradan düzeltti şimdi fır fır Antalya’da tatilde çocuğu ile tek başına . Yani bir sakin olup bir bakalım olmazsa zaten ben kendime bazı hedefler koydum . Yani yapıyordur yada yapmıyordur elbet çıkacak bu

Telefonu kendisi varken açtı zaten gün gece uzun zaman sonra dile getirdim ve bunun bende güvensizlik yarattığını mutlu olmadığımı söyledim . Telefonunda bişey yoktu . Ama yinede ben tam emin olmak istiyorum herşeyden belkide daha dikkatli izlemem gerekli yada tam tersi kendimi çekmeliyim tamamen işte bunun için yazdım buraya nasıl bir yol izliyim diye ama zaten yakalasam sana herşeyin üzerine yemin ederim direk yaka paça atarım onu biter

Sizde aynisini yapin o zaman

Bazen erkekler boyle anliyor hatalarını

Cok buyuk ihtimalle aldatiliyorsunuz.yillar once ayni boyle davranan sevgilim evli cikmisti.hem beni hem karisini baya baya yalanlarla kandirmis..hani diyorsunuz ya aksam yanimda hep ofiste falan..oo..onlar bu isin kurdu olmuslar...minareyi calan kilifini uydurur..emareler onunuzde aslinda.ben farkettigim an olayin ustune gitmistim ve nitekim patladi yalanlari...gormek istemezseniz oda sizin seciminiz...narsist oluyorlar.sizin kendinize olan guveninizi yikip onlara bagimli hale gelmeniz icin ellerinden geleni yapiyorlar...istediginiz kadar okuyun.bunun okul ile alakasi yok.butun gun national id izleyen beni bile kandirabilmisti(bir süre)..

Sizde aynisini yapin o zaman
Evet bende öyle düşündüm . Yani olay telefon şifresi değil çünkü inanın bende vermek istemem ki ona da söyledim biz kadınlar daha özel daha duygusal konuşmalar yapıyoruz dertleşiyoruz herkes bir derdini özelini anlatıyor erkekler gibi gır gır şamata yapmıyoruz. O nedenle benim için burda şüphe uyandıran telefonunu kapalı kullanması ve geçenki parfüm olayı . Bununda üzerinde durmayıp biraz soğuk davranmaya karar verdim . Elbet soğukluğun sebebini soracak o zaman bende söylerim .

Yok ben hic oyle seyler demiyorum. Suphrleniyosam da bakarim. O oyle bi halt yiyecek kadar pislestiyse yemisim etiğini. Hic o kadar etik degilim sahsim adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…