- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi herhangibiriyim
-
Sizin aldatilmaktan daha buyuk sorunlariniz var. Bu psikolojik şiddettir. Ne yapiyor, kapiyi ustunuze mi kitliyor? Oyleyse bu da suç, haberiniz olsun.Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Bunun ne kadar korkunc oldugunu gorememesi de ayri aci. Muhtemelen ailede de gordu benzer seylerNasil ya? Ciddi ciddi onsuz cikamiyorsunuz2 universite bitirdim, ailem arkamda demişsiniz de bu kadinlarin akillanmasi icin daha ne olmasi, ne yasamasi gerekiyor sasiyorum.
Ya cok uzuldum bunu normal gormenize. Bu normal degil. Her istediginizde disari cikarmasi bunu degistirmez. Cok cok ciddi bir baski altindasiniz, uyanin. Uzun surede benliginiz zarar görürBakın yanlış aksetmiş olabilirim tabiki hep evde değilim sorun şu ki ben ona ne zaman çıkıyorum sıkıldım desem 5 dk içinde kapıda ve hadi beraber çıkalım yabancısın tek çıkma aklım kalır vb . Hiç tek bırakmaz yani çıktım illaki çıktım ama hep kontrolü altındaydı o bıraktı o aldı arabayla vb yani yoksa haftada tabiki belirli günler çıkıyorum ama sorun hep onun bırakıp dönüşte onun alması
Ben böyle şeylerde açık açık iletişim kurmak gerektiğini düşünüyorum net olun kaygılarınızı anlatın ama telefonda falan değil isten gelsin yalandan yemeği duşu bahane edemesin uygun bir anda anlatın göreceğim diyin aksi takdirde endişelerinizi gerçek sayacağınızı söyleyin denemekten ne çıkarEvlendiğinizden beri
iphone kullanıyor ama şifresini göstermeden giriyor girmem imkansız
Kız niye yalan söyliyim taktı bana deli mi neYa yalan söylüyor adım gibi eminim okumamış biri. Amacım küçümsemek değil. Ama 2 okul okuyan biri asla bunlara izin vermez
al demiyorum zaten böyle işlere girmeyin yapmayın diyorum eşiniz ile konuşun rahatsız olduğunuzu şüphe duyduğunuzu dile getirin ondan sonra tavırlarına bakın ona göre hareket edersinizHiç bir şekilde telefonunu alamam yanından ayırmıyor ve şifresini kapatıp giriyor . Yoksa çok kez denedim bunu başka bir yol bulmam gerek
üzülerek yorumunuza katılıyorumEvden tek başına çıkma özgürlüğünü bile kendine kazandiramamış biri boşanma zorluğunun üstesinden hiç gelemez. Boşuna kurcalayip kendinizi yormayın. Uyumaya devam..
sen öyle diyorsan öyle olsun,mutluluklar dilemek düşer bize...Merhaba günaydın , dün sizden sonra uzun uzun konuştum . Anlattım tamam haklısın dedi . Ama yemin etti ailesi abileri esnaflar yakın arkadaşları salak salak şeyler atıyorlar bana dedi salak salak muhabbet döndürüyorlar ben onlara şahit olmanı istemediğim için vermiyorum diyor . Sonra bende güvenin bu şekilde bittiğini söyledim. Açtı telefonu verdi al heryere bak bişey bulamazsın çünkü yok dedi ama şifreyi yine söylemedi . Bende ona şifremi söylemediğim için pek önemsemedim çünkü bende asla vermem annem arkadaşlarım herkesin özeli var sonuçta .Ben bakmak istediğin zaman açar veririm sana bende öyle yapıyorum zaten . bundan sonra da akşamları telefonu kapatmam ama niye bu kadar telefon geliyor diye şikayet etme bana bak vb dedi . Dışarı çıkarken sürekli eşlik etmesinden yakındım . Bilmiyorum somut bir şey bulana kadar devam. Bu arada çoğu arkadaş baya yakınmış okuyup çalışmamamdan fakat ben şuan fiilen üniversiteye gidiyorum ve 2. Üniversitemin bitmesine 1 sene kaldı . Ona da götürüp kapıda bekliyor bu arada bahçede yani . Sonrasında okul açacağız çalışacağım yani sakin olun ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
Evden tek çıkamama ne oldu? Siz yakındınız, o ne dedi? Çocuk hastalanınca falan ne olacak, kocanızın kapıya gelmesini mi bekleyeceksiniz? İzin çıkmamış yani. Neyse bir kaç sene daha geçsin, belki o hakkınız da olur. Ben şahsen esnaflar arası salak salak muhabbeti izlemeyi kabul ederdim. Madem kendisinde bir aksiyon yok gocunmasına gerek de yok. Her gün her akşam değil de rastgele bir gün açıp bakardım.Merhaba günaydın , dün sizden sonra uzun uzun konuştum . Anlattım tamam haklısın dedi . Ama yemin etti ailesi abileri esnaflar yakın arkadaşları salak salak şeyler atıyorlar bana dedi salak salak muhabbet döndürüyorlar ben onlara şahit olmanı istemediğim için vermiyorum diyor . Sonra bende güvenin bu şekilde bittiğini söyledim. Açtı telefonu verdi al heryere bak bişey bulamazsın çünkü yok dedi ama şifreyi yine söylemedi . Bende ona şifremi söylemediğim için pek önemsemedim çünkü bende asla vermem annem arkadaşlarım herkesin özeli var sonuçta .Ben bakmak istediğin zaman açar veririm sana bende öyle yapıyorum zaten . bundan sonra da akşamları telefonu kapatmam ama niye bu kadar telefon geliyor diye şikayet etme bana bak vb dedi . Dışarı çıkarken sürekli eşlik etmesinden yakındım . Bilmiyorum somut bir şey bulana kadar devam. Bu arada çoğu arkadaş baya yakınmış okuyup çalışmamamdan fakat ben şuan fiilen üniversiteye gidiyorum ve 2. Üniversitemin bitmesine 1 sene kaldı . Ona da götürüp kapıda bekliyor bu arada bahçede yani . Sonrasında okul açacağız çalışacağım yani sakin olun ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
herhalde takibi açık açık yapmayacaksınızEvden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
İyi ki buraya konu açtınız, şıp diye vermiş telefonu eşiniz elinize. Ne kadar kolaymış halbukiMerhaba günaydın , dün sizden sonra uzun uzun konuştum . Anlattım tamam haklısın dedi . Ama yemin etti ailesi abileri esnaflar yakın arkadaşları salak salak şeyler atıyorlar bana dedi salak salak muhabbet döndürüyorlar ben onlara şahit olmanı istemediğim için vermiyorum diyor . Sonra bende güvenin bu şekilde bittiğini söyledim. Açtı telefonu verdi al heryere bak bişey bulamazsın çünkü yok dedi ama şifreyi yine söylemedi . Bende ona şifremi söylemediğim için pek önemsemedim çünkü bende asla vermem annem arkadaşlarım herkesin özeli var sonuçta .Ben bakmak istediğin zaman açar veririm sana bende öyle yapıyorum zaten . bundan sonra da akşamları telefonu kapatmam ama niye bu kadar telefon geliyor diye şikayet etme bana bak vb dedi . Dışarı çıkarken sürekli eşlik etmesinden yakındım . Bilmiyorum somut bir şey bulana kadar devam. Bu arada çoğu arkadaş baya yakınmış okuyup çalışmamamdan fakat ben şuan fiilen üniversiteye gidiyorum ve 2. Üniversitemin bitmesine 1 sene kaldı . Ona da götürüp kapıda bekliyor bu arada bahçede yani . Sonrasında okul açacağız çalışacağım yani sakin olun ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
Büyük ihtimalle aldatıyor ama kendinizi yormayın öyle bir halt yiyorsa inanın Allah bir şekilde ortaya çıkarıyorMerhaba ,
Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
Evet bence aldatıyorMerhaba ,
Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?