- 29 Mayıs 2021
- 2.859
- 5.536
- 108
- 39
- Konu Sahibi happiness1
-
Alma mazlumun ahını olmuşAy bi alemsin.
Bunlar benden mal kaçırmak için ev işine girmişler bir nevi ben gidersem malına ortak olmayım diye.
O sırada ben hamileydim 8 aylık ölü doğum yaptım bunlar mal derdinde uzatmak istemiyorum ama hepsi canının derdine düştü yanlarında sadece ben oldum.kp ve kv vefat etti, görümce hiç evlenemedi, eşim kalp hastası + kanser oldu
Yaşıyor mu halaAy şunu yazmazsam içimde kalır
Seninki yine annesine telefon almış, benim eşim 2 yıllık evliyken kizkardesine benden habersiz ev almış
Pardon neye inanmıyorsun? Evet eşim zengindi çok şükürAy inanmıyorum ya çok mu zengindiniz de ev aldı. Ne tepki verdin
Ben benimki her ay annemlere para vericem dedi şutladım hemen demek ki böyle olmayan erkek bulmak çok zor
Kim? Eşim mi? Çok şükür yaşıyor.Yaşıyor mu hala
Hediye alması normal, sizden gizlemesi aranızda bazı soruların oldugunu gosterir, bence ilk olarak durmanız gereken konu bu.merhaba hanımlar. Bu anneler gününde ben anneme hediye almadım bu sene. anneme sordum annem gerek yok dedi almadım kaldı normalde hediye alırım ama 300- 500 tl lik hediyeler alırım yani.
Benim hiç haberim olmadan eşim annesine 12.000 tl ye cep telefonu hediyesi almış. Bana hiç söylemedi ben hediye almadı sanıyorum. Rastgele yakaladım aldığını gizli bi alışveriş hesabı açmış ordan almış faturasını gördüm. kaynana da aramızı bozcağını bile bile benim haberim olmadığını bilerek kabul etmiş bi güzel.
Sana söylesem tepki verirdin o yüzden söylemedim alırım annem felan gibi konuştu.
Beni sinir eden durum hem eşinden gizli yapmış olması hem de miktarının fazla bir hediye olması. Bana normal gelmiyor bu eşin arkasından iş çevirip annem vs demesi çok soğudum.
Sizin eşleriniz böyle şeyler yapıyor mu ? bu normal mi sizce
Yok yani ben boğmuştum kesin.Kim? Eşim mi? Çok şükür yaşıyor.
Ama çok hastalık çekti
size katılıyorum kadın belki 50 li yaşlarda daha yaşlı sayılmazki, bende 49 yaşındayım muhasebeciyim 20 senedir aktif olarak çalışıyorum. kendimide gayet genç hissediyorum .Kadının teyze olduğunu nereden biliyoruz ? Daha eski model bir telefon, son güncellemeleri 1-2 yıl içinde almamaya başlıyor. Firmalar yeni cihaz satışı için, eski modellerine güncelleme göndermeyi bırakıyor. Bir anda elinizdeki telefon, banka hesabınıza erişim dahi sağlayamaz hale gelebiliyor. Çünkü bazı bankalar, normal tarayıcıdan internet bankacılığına giriş için dahi; mobil uygulamadan onay şartı koyuyor.
İlahiYok yani ben boğmuştum kesin.
aynen öyle anne işte ötesi yok herkesin bi tane annesi var, yaşarken bırakın istediği gibi davransın sizi yetiştiren annenizide tebrik ediyorum.Yaa annesine trilyonluk hediyede alsa anne hakkı ödenmez arkadaşım . Benim eşim istediğini alsın sorun etmem çünkü adı üstünde annesi .
aynen benimde oğlum var kızımda kızım evli çalışmıyo damatım bana bişe almak zorunda deil ama annesine istediğini alır , kimsede karışamaz bence ALLAH fesat kalpli insanlardan hepimiz korusun kimse öbür tarafa bişe götüremiyo ne verirsen elinle o gelir seninle derdi rahmetli babannem ki zaten anneye alınan bi şeyin asla lafı olmamalıOğlu olanlara üzülüyorum hakikaten
Ençokta kendime
çünkü süpürge kendi annesine alınıcakmışHanımefendiye göre 10bin liralık süpürge olur ama 12bin liralık telefon olamazmış ne gerek var çok pahalıymış
Ben de sizin gibi düşünüyorumya yorumları okudukça bizim insanımızın anlama kapasitesine cidden şaşıyorum. 1 milyon tane demogoji yapılmış anne hakkı vs diye. genel geçer yargılar olmaz çok saçma. konuyu özelinde değerlendirmelisiniz. burda konu sahibinin durumu anneye o telefonu almaya müsait değil net! adam bi de saklamış. bunu yanlış bulanlara da giydirmişsiniz. üff yani cidden
not: eşim annesine bağlı bahçeli hobi bahçesi gibi bir ev aldı sesim çıkmadı. şu an değeri 2 milyon. o zaman da o dönemin parasıydı yani. ama bu bizi zora sokmazdı ve kendimize de alabilirdik. ama bu konuda bu durum geçerli değil ya hu
yok anneye alınca sana mı soracak
yok kendi parası
yok kötü gelinler
yok teknoloji kullanan örnek yaşlılar
ay bayıldım
çıkıyorum konudan zira kısır döngü oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?