E elifnurbeyza Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2022 8.614 4.392 31 21 Haziran 2023 Konu Sahibi happiness1 #401 girlinred .!.: Nikahlı karısına söylüyorsun bunları farkındasın değil mi Genişletmek için tıkla... Pardon da annesiyle artık evi ayrı.Karisi ile geçim yapıyor.Esine söyleyecek anneme hediye alıyorum sorun olur mu diye ?
girlinred .!.: Nikahlı karısına söylüyorsun bunları farkındasın değil mi Genişletmek için tıkla... Pardon da annesiyle artık evi ayrı.Karisi ile geçim yapıyor.Esine söyleyecek anneme hediye alıyorum sorun olur mu diye ?
E elifnurbeyza Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2022 8.614 4.392 31 21 Haziran 2023 Konu Sahibi happiness1 #402 Lilalilyum .!.: Oğlum yok 22 yaşındayım. Ama anneme hediye almak istediğimde kocam bu şekilde yaklaşsa gocunurum. Kendi parası demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sen bekar misin ? insanlar aynı eve girince para ortak oluyor ? Eşlerin birbirlerine hesap vermeleri lazim.
Lilalilyum .!.: Oğlum yok 22 yaşındayım. Ama anneme hediye almak istediğimde kocam bu şekilde yaklaşsa gocunurum. Kendi parası demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sen bekar misin ? insanlar aynı eve girince para ortak oluyor ? Eşlerin birbirlerine hesap vermeleri lazim.