eşim ben ve eski sevgili..

zaten niyeyse hep biz üzülmeyelim diye söylemiyorlar
bunun arkası gelir peşini bırakma

Keske hic söylemeyip icinde tutup takip etseydin bi süre..simdi birsey yoksa da icin rahat etmicek varsa da daha temkinli olucak.gerci aynısı basıma gelse ben de susamam.ama en dogrusu susup hicbisi olmamıs gibi izlemeye devam etmekti.

BEN DE BUNU DİYORUM KADINLA KONUŞMASINA GEREK YOK. OLAY KOCADA BİTİYOR
evet dogru ama bitememis iste. diyelim ki aldatti evet ya kusura bakma ben cok yalanciyim seni aldattim o kadinla da 5 kere gorustum mu diyecek. neyse hakkinda hayirlisi olsun herkesin. benim icin aldatmak sadece dost hayati yasamak degil bu adam esini aldatmis yada aldatir. kadinlar da eger donup gidemeyecekse lutfen biseyleri kurcalayip ogrenip bagirip cagirip affetmesin. affedicekse hic kurcalamasin ki en azindan ortaya cikarsa terk etme ihtimali baki kalsin. boyle daha da kucuk dusuyor insan .adam " aman en kotu 2 hafta dir dir eder 3.hafta affeder diye daha da rahat eder. arkadaslar ben kendim icin de diyorum bunlari. ya kurcalayip desmeyelik yada ortaya cikinca affetmeyelim. madem affedicez neyi kanirtiyoruz. komik oluyor bana gore. adamin olmayan saygisini da yok ediyoruz eksilere gidiyoruz. ( olmayan saygi dedim cunku saygisi olan zaten karisini o yada bu sekilde aldatmaz.) ozetle allah hayirlisini nasip etsin herkese.

Kusura bakma ama yemezdim ben.
Numarasini engelleseymiş yada açıp ben evliyim sakın birdaha arama deseymiş
Yada sana aratsaymış..
Neden görmek istemiş?
Mutlaka kadına ulaşır gerekirse o okula gider evli bir adama benim kocama hangi sebeple mesaj attınız diye saygılı bir şekilde sorardım...
Eşiniz yüz verdiyse kadının cevaplarndan anlarsiniz zaten..

eşin sana yalan söylüyor.
Sana böyle bir mesaj gelse eşine anlatıp eşine arattırmaz mısın ben evliyim diye ?
Ne münasebet evliyim demek için kadının ayağına gidiyormuş yalanını yesinler.

Aynı şey bizlere de oluyor, cevap vermeden engelliyorsun ya da ben evliyim defol git yüzsüz yazıp defediyorsun. neden yanına gidip anlatıyor? bir de belki kız yapışmış da olabilir, hani kesinliğe kavuşturmak için gitmiş oalbilir diye düşündüm. çok aşırı mı geç geldi eve peki ne kadar sürdü?

Her mesaj atanın ayağına giderse eyvah yani.... cidden yalan olduğu çok açık. Mesajna cevap vermeyebilirdi, ters yapabilirdi. Mesajı eşim okudu huzurumu bozma diye kesip atabilirdi. Bak bunlar akla gelen ilk şeyler, kalkıp gitmek neyin nesi. Salak yerine koymasınlar ya

Hep öyle derler.Ben de yaşadım bınu.Eski sevgiliydim ben.Benden ayrıldıktan sonra nişanlandığını söylememişti benle görüştüğü halde...Pişman gibiydi.Yaptığım en büyük hata da bu olsun dedi..Kızın facesini buldupımu duyunca ters dönmüştü.Kıza ulaştım ihanet etti senle bana dedim.Biz maddi sorunlardan dolayı biraraya gelemiyorduk oyüzden ayrılmıştı bana haksızlık etmemek için dedim..Ama benim kendinin hakkında söylediklerini söylemedim.keşke söyleseydimçünkü onu da sevmiyor aklı bende gibiydi....Kimbilir ne dedi kıza.Kız sallamadı tabi..Nişanlı olduğu halde gurbette başka birini bulamaz diye yapıştı buna...madden sıfır ilgisiz depresif biri üstelik..
Belasını bulur umarım..Çok üzdü beni...Beklemediğim şeyler yaptı.

Son düzenleme:
çok merak ediyorum, bu olayın devamında ne oldu? :)

başlığı açan bayandan güncellemeleri heyecanla bekliyorum aslında...

Yalniz degilsin :)

vallahi bütün yorumları okudum, olayın gidişatı başlığı açan bayanın affedişi ve tribiyle devam ediyordu. ama ya sonra?... Kadınlar Klubü olarak bunu bilmek hakkımız! :)

Burdaki bayanların önerisiyle kızla muhattap olmadım.ne okuluna gittim ne aradım sövdüm.açıkçası görmezden geldim..
Eşimide bi süre sonra affettim.. tabi telefon vs hala takip ediyorum ve nahoş bi durumla karşılaşmadım.tabi eşimin yaptığını hoş karşılayamam ama olaylar bu şekilde gelişti.
Ha bazen aklımdan geçmiyor değil o kızın yanına gidip onu bir güzel okula rezil etmek..
Şu anda benim için bir korku arzetmiyor o kız bozuntusu.

Aynı şey bizlere de oluyor, cevap vermeden engelliyorsun ya da ben evliyim defol git yüzsüz yazıp defediyorsun. neden yanına gidip anlatıyor? bir de belki kız yapışmış da olabilir, hani kesinliğe kavuşturmak için gitmiş oalbilir diye düşündüm. çok aşırı mı geç geldi eve peki ne kadar sürdü?
Çok aşırı geç gelmedi.hesapladığımda dediği gibi oluyor aslında. Tabi ne olursa olsun gitmemesi gerekiyordu ama olan olmuş

hanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim

2 senedir evliyim. eşimi seviyorum.fakat dün bir olay oldu ve çok sarsıldım

dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
ne yapmalıyım nolur akıl verin..
Son durum nedir

Burdaki bayanların önerisiyle kızla muhattap olmadım.ne okuluna gittim ne aradım sövdüm.açıkçası görmezden geldim..
Eşimide bi süre sonra affettim.. tabi telefon vs hala takip ediyorum ve nahoş bi durumla karşılaşmadım.tabi eşimin yaptığını hoş karşılayamam ama olaylar bu şekilde gelişti.
Ha bazen aklımdan geçmiyor değil o kızın yanına gidip onu bir güzel okula rezil etmek..
Şu anda benim için bir korku arzetmiyor o kız bozuntusu.

Eşinin ağzı dili var eli var konuşabilir ya da msj atabilirdi ben evliyim diye.
Kızı görmeye ve kendini göstermeye gitmiş işte.
Acaba kız mı msj attı önce o da var.
Yani hiç inandırıcı değil.

X