Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım önce bir kadın mı kocanı bulmuş ilk,yoksa eşin mi onun peşine düşmüş ondan emin olsana. Buna göre yapacaklarına karar verirsin. benim aklıma kadınla yüzleşmekten başka bir şey gelmiyorPeki nasıl tepki koymalıyım. Bi süre ailemin yanınamı gitmeliyim yoksa evde oturup araya mesafemi koymalıyım. Anneme anlatmalımıyım çünkü tek başıma bu işin içinden çıkamıyorum.
Ailem yakın oturuyor uzakta olsa öyle yapardım ama şu anda gidersem herşeyi onlara anlatıp herşeyi göze alarak gitmeliyim. Ben sadece yanlış bişey yapmaktan ve ailemi üzmekten korkuyorum. Ve eşimin çabasını görmek bana verdiği değeri görmek istiyorum eğer çaba sarfetmezse bu işi bitirmek istiyorum.Hayır annenıze anlatmayın bu sefer olanları sız unutursunuz ama aılenız unutmaz.
bence hıcbırsey olmamış gıbı lafa dınleme gıbı aılenız yanına gıdın onunda gözü korksun anlasın...
aynı ewde olup da mesafe koymak olmaz bence
bu konuda ikna olmadım yaptıkların olacak şey değil aynı şeyleri ben yapsam bir düşün hem yalan söylüyorsun hemde eski kız arkadaşının mesajı için ayağına kadar gidiyorsun bu sana olan güvenimi zedeledi biraz kafamı dinlemek istiyorum diyin yüzyüze yada mesaj ile eve gelmemesini söyleyin siz bir yere gitmeyin yani onu kovun .aslında buradan akıl verip vebalde almak istemiyorum bu konularda herkezin yapısı ilikisi karakteri farklıdır ben o an ortalığı yıkardım zaten ama siz içinizden geleni yapıp kendiniz olun bence içiniz rahatlamıyacaksa başka türlü kadınada sorun ona göre yol çizin.Peki nasıl tepki koymalıyım. Bi süre ailemin yanınamı gitmeliyim yoksa evde oturup araya mesafemi koymalıyım. Anneme anlatmalımıyım çünkü tek başıma bu işin içinden çıkamıyorum.
Yani omu gitsin diyosunuz.bu konuda ikna olmadım yaptıkların olacak şey değil aynı şeyleri ben yapsam bir düşün hem yalan söylüyorsun hemde eski kız arkadaşının mesajı için ayağına kadar gidiyorsun bu sana olan güvenimi zedeledi biraz kafamı dinlemek istiyorum diyin yüzyüze yada mesaj ile eve gelmemesini söyleyin siz bir yere gitmeyin yani onu kovun .aslında buradan akıl verip vebalde almak istemiyorum bu konularda herkezin yapısı ilikisi karakteri farklıdır ben o an ortalığı yıkardım zaten ama siz içinizden geleni yapıp kendiniz olun bence içiniz rahatlamıyacaksa başka türlü kadınada sorun ona göre yol çizin.
even bence o gitsin zaten bu konuşmadan sonra ya gönlünüzü alır almazsada siz ne yapacağınızı sakince düşünürsünüz baktınız gelişme yok ailenize o zman söylersiniz yaptığının açıklaması bu değil.Yani omu gitsin diyosunuz.
Yeteri kadar korkmadığını ve daha sert bişey yapmam gerektiğini düşünüyorumarkadaşlar hemen ortalığı ateşe vermeyin yuva kolay kurulmuyor (ilk mesajdan sonra konu sahibinn mesajlarını okumadım)
sadece bu kadarla kalmış olabilir gözünü korkuttuysanız gözünüzü üstünden ayırmadan normal hayata dönmeye çalışın birkaç gün süründürdükten sonra
Bencee kesinlikle o okula gidip o kisiye derdinin ne oldugunu sormalisiniz neden gorusmek istemis niyeti neymis ne konusmuslarhanımlar merhaba , derdimi anlatacak halimi arz edecek derman arayacak kimseyi bulamayınca size yazmaya karar verdim
2 senedir evliyim. eşimi seviyorum.fakat dün bir olay oldu ve çok sarsıldım
dün eşim işi gereği akşam eve geç geldi.bana haber verdi biraz geç geleceğini.geldikten sonra gayet normaldi. fakat neden bilmiyorum ben huzursuzdum.eşime güveniyorum kötü birşey yapmayacağını biliyorum fakat bişey beni dürttü. ve telefonundan geçmişe baktım ( bu normal internet geçmişi değil farklı bi yerden bakıyorum) ve bu geçmişte harita kısmından nereyi aradığını görüyorum.
isim vermeyeyim bi ilçenin okulunu aramış. bu okulda ne işi olur neden arar diye düşündüm durdum. daha sonra kafamda olmayacak şeyler yandı. eskiden görüştüğü fakat çok kısa süreli ve kendisinin istemediğini söylediği bir ilişkisi olmuş banada anlatmıştı. öğretmendi bu kız fakat eşim kendine göre biri olmadığını anlayınca ayrıldığını söylemişti. fakat çok önceleri uzak bi yerde öğretmen olduğunu söylemişti. kafam allak bulak oldu. acaba dedim tayini buraya çıkmış olabilirmi. sonra eşime o kızın ismini sordum. birden yüzü değişti.neden sorduğumu sordu.öylesine merak ettim dedim. adını ve soyadını söyledi. faceden açtım baktım ve o kız o okulda öğretmen olduğunu gördm. çok sinirlendim. eşime sen bu okula gittin bugün dedm. nerden çıktı dedi. bilyorum gittin dedim. otur anlatıcam evet gittim dedi.
kız bi kaç gün önce mesaj atmış. birz konuşabilirmiyiz diye. eşimde üzülürüm kızarım diye bana söylememiş. ve kızla gitmiş konuşmuş ben evlendim bidaha böyle şeyler yapma demiş. sadece 10 dakika konuştum diye yeminler ediyor. kurana el basıyor. sen duyma üzülme diye sana demedim böylelikle kapatmak istedim konuyu yemin ederim 10 dakka konuştum teneffüs arası çıktım geldim diyor.
fakat ben bana söylemediği ve benide alıp kızın karşısına geçip bu beim eşim bak ben evlendim demediği için çok kzııyorum.neden böyle bişeyi gizli yaptı. fakat alttan almıyor. evet yanlış yaptım böyle olacağını bilseydim sana söylerdim diyor. fakat benim içim rahat değil. ve anladığım kadarıyla kız evli olduğunu bile bile yazmış mesajı. o kızla yüzyüze gelmesine bile tahammül edemiyorum.
ne yapmalıyım nolur akıl verin..
Bencee kesinlikle o okulu gidip o kisiye derdinin ne oldugunu sormalisiniz neden gorusmek istemis niyeti neymis ne konusmuslar
o değilde o harita olayını hangi programla ya da hangi telefonla yaptın onu merak ettim ben.
tamam da mesaj atan kişinin harita da yerini bulmak için polis olmak lazım benim bildiğimAndroid telefonlar icin gmail hesabi açılıyor ya acaba history.google.com dan mı bakmış ki