• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ben den boşanıyor

hanfendi istenmediğin yer egit bakalım nasıl oluyor psikolojin oğlunu doldurmaz kimse..oğlu görmüş zaten olanları yazık kadıncağıza öyle olmaz işte konuşmazsa istemezse oda tepki veriri insanız biz tepki veririz...

Evde o yokken olanları nereden biliyor peki doldurmamışsa?
Gayet doldurmuş. Ben gelinin yaptığı hata varsa bilemiyorum sonuçta tek taraflı dinliyoruz; ama evladının iyiliğini isteyen hiçbir anne evladına eşini kötülemez. kötülüyorsa dediğiniz gibi psikolojiyle alakası var :) Kusura bakmayın ama 5 yaşında değil bu insan 65 yaşındaysa ona göre davranıp evladını doldurmayacak eğer iyiliğini istiyorsa.
Kendi egosunu düşünüp, gelinip dik duruyor diyorsa evladının yuvası da yıkılır, torunu babasızda kalır. Hani onun düşündüğü iyilik peki nerede kaldı? Ne gelin dolduracak kocasını, nede kayınvalide evladını. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama edebiyle oturmak zorunda. Hiç katlanamıyorsa kayınvalidesine kapısının eşiğinde sokmaz , gelinin ve oğlunun evidir sonuçta..
Benimde erkek kardeşim var, gelinimiz çok samimi olmaktan çekiniyor. Haklıdır diyoruz, zorunda değil sonuçta. Annemde oğlu dibinden ayrılmasın diye doğurmadı onu. Evlerine gidip gelmiyoruz, ne var yani bunda? Psikolojimiz bozuldu deyip huzursuzluk mu çıkaralım? Erkek aileleri bir kere çok daha fazla anlayışlı olmak zorunda, bu ülkede çoğu kız kayınvalide korkusuyla büyüyor. Siz edepli ve büyüğe yakışır davranırsınız, seven sever sevmeyen mesafeli olur.
Konu sahibi de konuşmamış ne var bunda kayınvalide sırf gelin benimle nasıl konuşmaz egosuyla oğluna saldırmış belli.
Ailem bıçak saplasa katlanacaksın kadar saygısızca bir cümle kuran bir adam nasıl bir ortamda yetişmiş o da belli gerçi..

Evlatlar ve gelinler kimsenin kölesi değil. İnsanları rahat bırakında nasıl yaşıyorsa yaşasınlar artık. O öyle yaptı bende tepki veririm derseniz o da size verir kan davası gibi böyle sürüp gider. Tepki vermeyerek olgun davranmak büyüklere düşer. Hepimiz insanız tabi ki bazen düşünmeyerek hareket ederiz ama konu sahibinin kayınvalidesinin ilk hareketi değil bu. .

Bosa gitsin, ne cekicen bu adami. Sana deger vermiyor ki. Birak onu da hayatini yaşa. Korkma calisir bakarsin cocuguna.

Haklisiniz veya degilsiniz bunu en iyi kendiniz bilirsiniz.Fakat bicak saplasa dahi ses cikarmayacakdin diyen bir adamla yasanirmi bilemem ben gule gule derdim.

Hatalar eminim karşılıklıdır ben bi insanım bu kadar kötü olabileceğini düşünmüyorum fakat eşiniz böyle bir yuvaya sahipken bu şekilde davranıyorsa çekip gitme vakti gelmiş demektir. Dua edin ki işiniz var kendinizi geçindirebiliyorsunuz

Elbette ne yaşandığını bilmiyorum fakat bir insanla aynı evi paylaşıp konuşmamak gerçekten benim gözümde çok büyük hakaret! Gelin değil kim olursa olsun tepki verilir ama tabii boşanılmaZ keşke böyle yapmasaydınız

Evde o yokken olanları nereden biliyor peki doldurmamışsa?
Gayet doldurmuş. Ben gelinin yaptığı hata varsa bilemiyorum sonuçta tek taraflı dinliyoruz; ama evladının iyiliğini isteyen hiçbir anne evladına eşini kötülemez. kötülüyorsa dediğiniz gibi psikolojiyle alakası var :) Kusura bakmayın ama 5 yaşında değil bu insan 65 yaşındaysa ona göre davranıp evladını doldurmayacak eğer iyiliğini istiyorsa.
Kendi egosunu düşünüp, gelinip dik duruyor diyorsa evladının yuvası da yıkılır, torunu babasızda kalır. Hani onun düşündüğü iyilik peki nerede kaldı? Ne gelin dolduracak kocasını, nede kayınvalide evladını. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama edebiyle oturmak zorunda. Hiç katlanamıyorsa kayınvalidesine kapısının eşiğinde sokmaz , gelinin ve oğlunun evidir sonuçta..
Benimde erkek kardeşim var, gelinimiz çok samimi olmaktan çekiniyor. Haklıdır diyoruz, zorunda değil sonuçta. Annemde oğlu dibinden ayrılmasın diye doğurmadı onu. Evlerine gidip gelmiyoruz, ne var yani bunda? Psikolojimiz bozuldu deyip huzursuzluk mu çıkaralım? Erkek aileleri bir kere çok daha fazla anlayışlı olmak zorunda, bu ülkede çoğu kız kayınvalide korkusuyla büyüyor. Siz edepli ve büyüğe yakışır davranırsınız, seven sever sevmeyen mesafeli olur.
Konu sahibi de konuşmamış ne var bunda kayınvalide sırf gelin benimle nasıl konuşmaz egosuyla oğluna saldırmış belli.
Ailem bıçak saplasa katlanacaksın kadar saygısızca bir cümle kuran bir adam nasıl bir ortamda yetişmiş o da belli gerçi..

Evlatlar ve gelinler kimsenin kölesi değil. İnsanları rahat bırakında nasıl yaşıyorsa yaşasınlar artık. O öyle yaptı bende tepki veririm derseniz o da size verir kan davası gibi böyle sürüp gider. Tepki vermeyerek olgun davranmak büyüklere düşer. Hepimiz insanız tabi ki bazen düşünmeyerek hareket ederiz ama konu sahibinin kayınvalidesinin ilk hareketi değil bu. .
Gelininizin evine niçin gidip gelmiyorsunuz? Anladığım kadarıyla bir sıkıntınız yok ama. Onun ailesi gidip geliyor mu evlerine?

Gelininizin evine niçin gidip gelmiyorsunuz? Anladığım kadarıyla bir sıkıntınız yok ama. Onun ailesi gidip geliyor mu evlerine?

bilmiyorum sormaya gerekte duymuyorum :) biz evlerinde oturalım diye evlenmediler. Onlar mutlu huzurlu biz biliyoruz, bizde mutlu oluyoruz. Benim girip çıkmam şart değil o eve. Görmek istediklerinde gelirler bize yer içer otururuz.
Yapısı böyle gelinimizin diye düşünüyorum, kendi ailesi bizden daha sık girip çıkabilir de. Onlar doğurmuş onlar büyütmüş değil mi? Biz 25 yıl sonra çıktık karşısına, aynı samimiyeti ilgiyi beklememiz mantıksız zaten.
Erkek kardeşimde mutlu görüyoruz, daha ne isteyelim. Bizim tek düşündüğümüz onların mutlu olması , isterlerse dünyanın öteki ucunda yaşasınlar..

Allah size sabır versin ne kadar iğrenç bir eşinşz varmış.

Kaynanızda en az onun kadar iğrenç biri.. Allah hepimizi böyle kötü insanlardan korusun.

Tabi ki de boşanacaksınız, o saygısız iğrenç adamla evli kalmayı düşünmüyorsunuz herhalde
değil mi?

Bir arkadaşımın komşusu vardı,bende tanırım kendisini çok iyi bir kadın.Bir gün arkadaşıma gittim kahve içmeye,kadın sinir krizi geçirmiş indi hemen bizim yanımıza.Aileleriyle aynı şehirde yaşıyorlar bu arada,en fazla yarım saatlik mesafe.Neyse,kocası açmış evde son ses müzik annem annem şarkısını dinliyor,hıçkıra hıçkıra ağlıyor(adam 30 yaşında).Biz tabi şok geçirdik,çok anneci bir adam olduğunu biliyorduk ara sıra anlatırdı kadın ama bu kadarını da görmemiştim yani ben.Allah uzun ömür versin hepimizin annelerine inşallah.Hepimiz seviyoruz annemizi.Ama evli barklı adamsın be adam,30 yaşındasın ortada fol yok yumurta yok,annen sağlıklı,aranda 30 dakikalık bir mesafe var, oturup çocuk gibi anne diye ağlanır mı yahu.Onun da kayınvalidesi pisliğin tekiydi,bir gelirdi eve ne huzur bırakırdı ne kavgasız bir gün geçerdi.Adamı doldurup,doldurup üzerine salardı gelininin.Aynı senin kayınvaliden gibi en ufak bir tartışmada çantasını toplayıp,gelinim beni evden kovdu diye sokakta taksi beklerdi.Velhasılıkelam,böyle adamlar Allah rızası için evlenmesin.Otursunlar anneleriyle birlikte,hiç ayrılmasınlar,aile kurmasınlar kimsenin başını da yakmasınlar.Bu anlattığım kadın boşandı,şuan da çok mutlu,sen de kurtulduğuna sevineceksin yakında merak etme,böyle anneci adamlarla ömür geçmez,çatlarsın orta yerinden.

bilmiyorum sormaya gerekte duymuyorum :) biz evlerinde oturalım diye evlenmediler. Onlar mutlu huzurlu biz biliyoruz, bizde mutlu oluyoruz. Benim girip çıkmam şart değil o eve. Görmek istediklerinde gelirler bize yer içer otururuz.
Yapısı böyle gelinimizin diye düşünüyorum, kendi ailesi bizden daha sık girip çıkabilir de. Onlar doğurmuş onlar büyütmüş değil mi? Biz 25 yıl sonra çıktık karşısına, aynı samimiyeti ilgiyi beklememiz mantıksız zaten.
Erkek kardeşimde mutlu görüyoruz, daha ne isteyelim. Bizim tek düşündüğümüz onların mutlu olması , isterlerse dünyanın öteki ucunda yaşasınlar..
Onların ailesi de kardeşinizin hayatına yıllar sonra girdi ama :) Yani benim kastım yatıya kalmak değil aylarca yıllarca, bir ikindi çayına gitmek, akşam yemeğine gitmek, 1-2 saat oturup kahve içmek vs gibi. Ben en iyisinin mesafe olduğunu düşünüyorum, ama gelin hanım tutup da bir akşam yemeğine bile ağırlamıyorsa ben üzülürdüm :)

hanfendi istenmediğin yer egit bakalım nasıl oluyor psikolojin oğlunu doldurmaz kimse..oğlu görmüş zaten olanları yazık kadıncağıza öyle olmaz işte konuşmazsa istemezse oda tepki veriri insanız biz tepki veririz...

Nasıl doldurmaz? Öyle dolduranlar var ki.. Öz anneannem senelerce doldurdu oğullarını! 20 yıllık komşumuzun kızının kv, hatta görümcesi senelerce doldurdu oğlunu, abisini. Yengem ne dayaklar yedi anneannemden, dayımdan garibim çocukluğumdan bilirim. Dayım şimdi çok pişman. Hacca gitti geldi daha da arrtı pişmanlığı. Ne zaman evler ayrıldı o zaman huzura erdiler. Babannemin babamı doldurmalarını yazmaya gerek bile yok.

Esiniz suclu ancak kendinizide sorgulamaniz gerek. Kalbi delik cocukla otobusle siz nasil ailenizin yanina gittiniz bayramda?

.ama dışarısı kar kış kıyamet kayınvalidem de o saatde gidiş otobüsü olmadığını biliyor.neyse içeri gitmemle bi baktım çık mış evden eşimde yok.peşinden pijamayla terlikle kalbi delik çocugumu evde bırakıp gittim.Amacı olay çıkarmak .gitmiş polislerin olduğu nizamiyeye yol soruyor.anne dedim hadi eve gidelim bebek evde .torunun evde ya bişey olsa dememe kalmadı polislerin içinde saçlarımı yoldu.ben eve çekmeye çalışıyorum hala aramızda itiş kakış yaşandı.eşiminn arkadaşları abla bırak gitsin gideceği yom zaten bak dolmuşta geldi gitmiyor bebeğine yazık dedi

Benim ailem de genişletiyorum sülalem de evde edilen kavga ve tartışmalar dışarı yansımaz .:KK43:

iyi senin annende esinin bogazini kesse gikini cikarmasin,ne insanlar var ya
kurtuluyorsun böyle birinden Dua et

Herif annesine yaranma derdinde bıçak çekse bile susacaksın nedir ya senin annen kim oluyor?
Kimin neyi ne bu büyüklük? ne yapacaksın tabi ki boşayacaksın sonra da oturup bol köpüklü kahveyi yudumlarken oh be kurtuldum diyeceksin!

Back