• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ben den boşanıyor

Tam dengesiz
Hadi siz el kızısiniz,e çocuğuna nasıl acımaz bir baba ya
Yüklü miktarda nafaka talep edin
Boşanmak sizin için en doğrusu

Merhaba Kızlar daha önce defalarca evliliğimle ilgili problemlerimi yazdım.11 yıllık evliyim öle böle devam ettirdim.10 yılın sonunda bebeğimiz oldu kayınvalidem hiç istememe rağmen çalıştığım için eşimin de ısrarı ile bebeğe bakmaya geldi.ben bakıcı tutma taraftarıydım 3/4 ay baksın sonra gider dedi eşim bende kabul ettim.
Bu dönem içerisinde ev de eşimle bir paylaşımımız kalmadı doğum sonrası lohusalık kayınvalidem herşeye karışır oldu .sustum konuşmamayı tercih ettim eşimi bana karşı doldurdu benimle konuşmuyor dedi.eşim çocugu sana göstermeyiz annemle iyi geçin bile dedi.:KK43:sonra bi akşam işten geldim sen benle neden konuşmuyorsun dedi kv dem dedim konışmak istemiyorum baktım çantasını hazırlamış giyinmiş.ama dışarısı kar kış kıyamet kayınvalidem de o saatde gidiş otobüsü olmadığını biliyor.neyse içeri gitmemle bi baktım çık mış evden eşimde yok.peşinden pijamayla terlikle kalbi delik çocugumu evde bırakıp gittim.Amacı olay çıkarmak .gitmiş polislerin olduğu nizamiyeye yol soruyor.anne dedim hadi eve gidelim bebek evde .torunun evde ya bişey olsa dememe kalmadı polislerin içinde saçlarımı yoldu.ben eve çekmeye çalışıyorum hala aramızda itiş kakış yaşandı.eşiminn arkadaşları abla bırak gitsin gideceği yom zaten bak dolmuşta geldi gitmiyor bebeğine yazık dedi beni eve götürdüler ben o akşamı bi başka arkadaşımın evinde bebeğimle geçirdim kabus gibiydi.sonra görümcem kayınvalidemi memlekete çağırdı gitti.o gün bugündür eşimle aramız soğuk .bu arada kadın evden gitmeden eşim elini öptürdü zorla.gönlü kırık gitmesin diye ben evladım için sustum gittim elini öptüm.velhasıl ramazan bayramında eşim sen izin alamıyorsun ben arabayı ve bebeği memlekete götürücem diye tutturdu.ben yok dedikçe kayınpederim bile getirsin dedi bebğim 9 aylık tı ozaman eşim nasıl götürsün yolda kalbi delik çocuk öldürcekler torun görme sevdasına aradım buyrun siz gelin ben size bilet alayım çocuk gelemez bende ızın alamıyorum dedım.yuzume kapattı kayınpederım.esım tek gıttı benı bebegı bırakıp arabayıda aldı.ben araç kıralamak zorunda kaldım.
bakıcıya cocugu bıraktıgım ıcın.sormadı bıle neyle hangı parayla kıralarsın dıye esım.gıttı geldı ıyıce dolmus aramız ıkı aydır kotuydu eve gelmıyodu desem yerı .kurban bayramında aılem bana bılet aldı memleketıme gıttım bebekle pazar gunu bır dondum eşim benim annem e sen kötü davrandın bakıcıya ıyı davranıyorsun sen aılenın yanına bebekle gıttın ben gıdemedım ben bundan sonra annemın yanında yasıcam annem 67 yasında benım annem sana bıcak saplasa da susacaktın ben bosanıcam bıttı dedı.
dedim ki evladımız var benim hatam var sa bile annen gelip bizi boşatmaya kadar götürdü nasıl görmezsin dedim ben doğu görevim biter bitmez ailemin yanına gideceğim maddi olarak onlar yardımcı olacaklar artık sıkıntı çekmek istemiyorum sende başının çaresine bak hemen yarın dilekçe verelim dedi.
evladım var napıcam bilemedim .sabah da bana hala whats uptan ıkımız ıcınde en dogrusu bu bır an once ızın al dılekce verelım ıstemıyorum demıs napmalıyım
Kayinvalidsnizin size yaptıklarını goren tanidiklar dahil evde yaşadıklarınızi bilwn kişilerden de sahit listesi hazirlayin.
Tazminat nafaka velayet ve boşanma davasi acin

'' benım annem sana bıcak saplasa da susacaktın'' ?

Has....ttirsin oradan, şizofren herif.
Bir de düşünüyor musun ne yapmalıyım diye, istemiyor işte adam seni sen de onu isteme boşan evladınla mutlu ol.
İşin de varmış kimseye muhtaç olmazsınız.

Ayrıca o polisleri uğradığınız şiddete şahit olarak yazabilirsiniz.

hem gelinim kendim hemde gelinimiz var şimdi kardeş eğiriye eğri doğruya doğru sen birkere o kadıncağızı istememeişsin belli sonra hiç konuşmamışsın kadında eski kafalı malum sana atarlanmış iyice delirtmişsin...sen ona bir anne deseydin o sana iki anne olurdu
benimde evladım var hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez...ben çocuğum için varım...gelmiş 67 yaşına senin böyle yapman hoşmu bizim gelinde öyle anneme anne bile demiyor napıyosun nasılsın diyor hiç eğilmez hep diktir...annemin cacını çok yakıyor anem 65 yaşında...çok yazık seninde evladın var anayla kızın bile kavgası oluyor..

Bence siz kendi anneniz gibi değerlendirmeyin herkesi. Bir anne dese karşısındaki 2 anne mi olacaktı? Anne elbet kötülüğünü istemez ama öyle anneler var ki egoları evlatlarının iyiliğini kötülüğünü göremeyecek kadar kör etmiş gözlerini. Gelin konuşsa ne olur konuşmasa ne olur? Oraya kimin için geldi torunu ve oğlu için. Edepli biri olsaydı gelin konuşmasa bile görevini yapar giderdi oğlunu doldurmazdı. Sizin anneniz kardeşinizi dolduruyor mu? Huzur bozmak ne zaman iyilik oldu?

Gelin konuşur konuşmaz, 10 yılda kim bilir ne oldu bilinmez. Anne baba eş fark etmez, herkes evladının eşinin iyiliğini istiyorsa görevini yapıp çekilir o kadar. Yaşla bu işin ilgisi yok bence, herkes çenesini tutup oturacak ki huzur olsun. Bu kızcağızın kimseye minnet borcuda yok, ama eşinin annesi . Eşi bunları yaparsa o zaman durup düşünecek .

Bende eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Peşlerinde koştum annecim babacım diye bana bir kere kızım demediler nasılsın demediler. Ben sizi anlıyorum ama herkes sizin anneniz gibi değil. Velhasıl ne analar var bu dünyada ...

Bence siz kendi anneniz gibi değerlendirmeyin herkesi. Bir anne dese karşısındaki 2 anne mi olacaktı? Anne elbet kötülüğünü istemez ama öyle anneler var ki egoları evlatlarının iyiliğini kötülüğünü göremeyecek kadar kör etmiş gözlerini. Gelin konuşsa ne olur konuşmasa ne olur? Oraya kimin için geldi torunu ve oğlu için. Edepli biri olsaydı gelin konuşmasa bile görevini yapar giderdi oğlunu doldurmazdı. Sizin anneniz kardeşinizi dolduruyor mu? Huzur bozmak ne zaman iyilik oldu?

Gelin konuşur konuşmaz, 10 yılda kim bilir ne oldu bilinmez. Anne baba eş fark etmez, herkes evladının eşinin iyiliğini istiyorsa görevini yapıp çekilir o kadar. Yaşla bu işin ilgisi yok bence, herkes çenesini tutup oturacak ki huzur olsun. Bu kızcağızın kimseye minnet borcuda yok, ama eşinin annesi . Eşi bunları yaparsa o zaman durup düşünecek .

Bende eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Peşlerinde koştum annecim babacım diye bana bir kere kızım demediler nasılsın demediler. Ben sizi anlıyorum ama herkes sizin anneniz gibi değil. Velhasıl ne analar var bu dünyada ...
hanfendi istenmediğin yer egit bakalım nasıl oluyor psikolojin oğlunu doldurmaz kimse..oğlu görmüş zaten olanları yazık kadıncağıza öyle olmaz işte konuşmazsa istemezse oda tepki veriri insanız biz tepki veririz...

hem gelinim kendim hemde gelinimiz var şimdi kardeş eğiriye eğri doğruya doğru sen birkere o kadıncağızı istememeişsin belli sonra hiç konuşmamışsın kadında eski kafalı malum sana atarlanmış iyice delirtmişsin...sen ona bir anne deseydin o sana iki anne olurdu
benimde evladım var hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez...ben çocuğum için varım...gelmiş 67 yaşına senin böyle yapman hoşmu bizim gelinde öyle anneme anne bile demiyor napıyosun nasılsın diyor hiç eğilmez hep diktir...annemin cacını çok yakıyor anem 65 yaşında...çok yazık seninde evladın var anayla kızın bile kavgası oluyor..
Niye eğilsin, niye dik durmasın? Cariye mi o?
Annenizin canını 'anne' diye seslenmediği için mi yakmış oluyor?
El kızı bana anne dese ne olur, demese ne olur ki?
Siz pek objektif bakmıyorsunuz bana göre.

Son düzenleme:
Eşinle göndermedin kendin niye ailene götürdün. Sadece eşin hatalı diyemiyorum kusura bakma sende de hatalar var belli ki. Ama tabi bu eşinin odun olduğu gerçeğini kapatmaz. Eşin tam bir bencil ve sana sadece sunu söyleyim eğer eşin boşanmak istiyorsa boşan hiç diretme. Bundan daha kötü nasıl olacak ki hayatın

9 aylık hasta bebeğini sen yanında olmadan 18 saat gonderirmiydin? Birazcık empati

kendi yaptığına pişman olur o kadında bu kadar 10 sene bekleyip gözünü karartıp nasıl yuva yıkmaya cürret ediyor bu sitede boşanan erkeğin mektubunu mesaj olarak at görsün şimdi pohpohlayan hırs delisi annesi ve akrabaları boşanınca nasıl akbabaya dönüyor.sonuçta kvalde ne yaparsa yapsın eşiniz neticeye ulaştırıyorsa 10 senede adam olamamış evli gibi değil de bağlı köpek gibi yaşamış

Aman yürüsün gitsin ana delisi.
Evlat sahibi olmuş ama kafa yok maalesef.

Hiç cevap verme muhattap olma. Ben vermiyorum dilekçe falan.
Git aç davayı mahkemede görüşürüz de. O uğraşsın.

Galeyana gelmiş ve anlık bir karar vermis gibi geldi bana. Idare edebilseydiniz keşke. Bakiciya vermektense babaannenin bakmasi daha sağlıklı değil mi? Sizin cocugunuz olabilir ama onun da torunu. Biraz insafsizlik yapmissiniz gibime geldi. Eslerimiz de her zaman anneleri ve bizim aramizda kalıyorlar. Ve haksiz da olsa annelerinden yana oluyorlar. ANNE. bu cok kutsal bir kelime degil mi hepimiz icin. Objektif olamiyolar iste. Bi de anneler vay ben yaslandim sizi ne zorluklarla buyuttum bunlari mi gorecektim gibi seyler soyluyosa sans hic kalmiyo maalesef.bilmek buna göre davranmak gerek belki de.

Diger taraftan ortada hic birsey yokken oğlunun yuvasini yikmak icin egolarina yenik düşen anneler var bide. Onlar da alsin tursularini kursunlar cocuklarinin :63:
mama parasını hesaplayıp mama vermiyor aç bırakıyor bezini hesaplayıp değiştirmiyor dedi az önceki yorumlarda sanırım okumadınız :(
bi bebeğim mamasına bezine kadar göz diktiyse sonu gelmez. ki bu bebek sağlık problemi olan iyi bakım gerektiren bir bebek

Ben de eğilmem dikim anneme babama kardeşime herkese öyle, bir duruşum var beğenen olur beğenmeyen olur anne de demiyorum eşim de demez anneme, çünkü gereksiz buluyoruz teyze teyze teyze sonra birden anne, ne alaka? Gelinimiz de demesin, ha sıkıntı şu evime gelen adamla konuşurum yani sorunum varsa onu konuşurum bir iletisim olur illa ki

hanfendi istenmediğin yer egit bakalım nasıl oluyor psikolojin oğlunu doldurmaz kimse..oğlu görmüş zaten olanları yazık kadıncağıza öyle olmaz işte konuşmazsa istemezse oda tepki veriri insanız biz tepki veririz...

Gayette dolduran var, ha ben o konuya dolmasın mal mı diye bakıyorum o ayrı

Aman yürüsün gitsin ana delisi.
Evlat sahibi olmuş ama kafa yok maalesef.

Hiç cevap verme muhattap olma. Ben vermiyorum dilekçe falan.
Git aç davayı mahkemede görüşürüz de. O uğraşsın.
Dilekçe vermezse çekişmeli boşanma mı oluyordu? Nafaka, tazminat falan?
Anlamıyorum pek bu işlerden ama nafaka talep etsin çocuk için.
Bu herif şimdi bedava getirmeye çalışır, çocuğa 3 kuruş bile vermez, köpekler gibi vermeli oysa.
Ne var ne yok yarısını alsın kapı dışarı etsin bu ezik adamı.

Ya haşa napıcam diyorsun git bi sadaka ver boşanıyorsun diye off off bu kadınları neden ben anlamıyorum çalışıyorsun çocuğunada bakarsın zaten bebğün sende kalır kimse alamaz

Ben de eğilmem dikim anneme babama kardeşime herkese öyle, bir duruşum var beğenen olur beğenmeyen olur anne de demiyorum eşim de demez anneme, çünkü gereksiz buluyoruz teyze teyze teyze sonra birden anne, ne alaka? Gelinimiz de demesin, ha sıkıntı şu evime gelen adamla konuşurum yani sorunum varsa onu konuşurum bir iletisim olur illa ki
Benim annem de anne demedi, babam da anneanneme anne demiyor. Anne demeyince saygısız ya da dik başlı diyenleri anlamıyorum. Açıkçası gelinimizin anneme 'anne' demesini istemem, benim gelinim de bana anne demesin, ben samimi bulmuyorum açıkçası.

Dilekçe vermezse çekişmeli boşanma mı oluyordu? Nafaka, tazminat falan?
Anlamıyorum pek bu işlerden ama nafaka talep etsin çocuk için.
Bu herif şimdi bedava getirmeye çalışır, çocuğa 3 kuruş bile vermez, köpekler gibi vermeli oysa.
Ne var ne yok yarısını alsın kapı dışarı etsin bu ezik adamı.

Ben de çok anlamam ama mantıken düşünüyorum.
Birlikte dilekçe verince anlaşmalı boşanılıyor.
Hak talep etmen de daha zordur haliyle bence.

Adamın derdi o zaten uyanık!

Boşanmak isteyen gitsin açsın davayı valla.
Böylesinden donuna kadarını almak lazım.
Donunu ne yapayım bile demeyeceksin.
Al çöpe at da ona yaramasın.

Anne diyen bayıldığından anne demiyo samimiyetsiz geliyo bana bir de neden anne dice 26 sene sonra hayatıma girmiş kadına, o eşimin annesi eşimi dogurmus bakmış sağolsun ama o kadar yani

Ben de çok anlamam ama mantıken düşünüyorum.
Birlikte dilekçe verince anlaşmalı boşanılıyor.
Hak talep etmen de daha zordur haliyle bence.

Adamın derdi o zaten uyanık!

Boşanmak isteyen gitsin açsın davayı valla.
Böylesinden donuna kadarını almak lazım.
Donunu ne yapayım bile demeyeceksin.
Al çöpe at da ona yaramasın.
Anneler kutsalsa bu kadınlar 'anne' olmayı haketmiyor arkadaş. Sırf oğlunun parasını yiyemiyorsun, senin boyunduruğunda değil, köpek gibi emirlerine koşturmuyor, egonu tatmin etmiyor diye yuvasını yıkıyorsun insanların, bir de ortada torun var ki derdi torun bakmak değil gelinini uyuz etmek. Ben böyle insanların içinde evlat sevgisi ya da torun sevgisi olduğuna inanmıyorum. Uğraşı olmayan işsiz insanlar bunlar. Bir de üstüne ana oğul, el kadar bebenin 3 kuruş rızkı peşindeler, Allah bildiği gibi yapsın. İnsanlar bu kadar düşmese, kendini uyanık sanmasa keşke. Alsın sünepe oğlunun turşusunu kursun şimdi.

Anneler kutsalsa bu kadınlar 'anne' olmayı haketmiyor arkadaş. Sırf oğlunun parasını yiyemiyorsun, senin boyunduruğunda değil, köpek gibi emirlerine koşturmuyor, egonu tatmin etmiyor diye yuvasını yıkıyorsun insanların, bir de ortada torun var ki derdi torun bakmak değil gelinini uyuz etmek. Ben böyle insanların içinde evlat sevgisi ya da torun sevgisi olduğuna inanmıyorum. Uğraşı olmayan işsiz insanlar bunlar. Bir de üstüne ana oğul, el kadar bebenin 3 kuruş rızkı peşindeler, Allah bildiği gibi yapsın. İnsanlar bu kadar düşmese, kendini uyanık sanmasa keşke.

Anne var annecikler var bana göre.
Bu da cikcikgillerden Allah uzak etsin zor böyleleri ile uğraşmak.
Hani oğlu altın olsa çekilmez.:KK14:

eşim çocugu sana göstermeyiz annemle iyi geçin bile dedi.:KK43:
ben bundan sonra annemın yanında yasıcam annem 67 yasında benım annem sana bıcak saplasa da susacaktın ben bosanıcam bıttı dedı.

maddi olarak onlar yardımcı olacaklar artık sıkıntı çekmek istemiyorum sende başının çaresine bak hemen yarın dilekçe verelim dedi.
Bu sözlere rağmen alttan almalıydın diyen üyeler var :KK57:

Back