• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ben den boşanıyor

Merhaba Kızlar daha önce defalarca evliliğimle ilgili problemlerimi yazdım.11 yıllık evliyim öle böle devam ettirdim.10 yılın sonunda bebeğimiz oldu kayınvalidem hiç istememe rağmen çalıştığım için eşimin de ısrarı ile bebeğe bakmaya geldi.ben bakıcı tutma taraftarıydım 3/4 ay baksın sonra gider dedi eşim bende kabul ettim.
Bu dönem içerisinde ev de eşimle bir paylaşımımız kalmadı doğum sonrası lohusalık kayınvalidem herşeye karışır oldu .sustum konuşmamayı tercih ettim eşimi bana karşı doldurdu benimle konuşmuyor dedi.eşim çocugu sana göstermeyiz annemle iyi geçin bile dedi.:KK43:sonra bi akşam işten geldim sen benle neden konuşmuyorsun dedi kv dem dedim konışmak istemiyorum baktım çantasını hazırlamış giyinmiş.ama dışarısı kar kış kıyamet kayınvalidem de o saatde gidiş otobüsü olmadığını biliyor.neyse içeri gitmemle bi baktım çık mış evden eşimde yok.peşinden pijamayla terlikle kalbi delik çocugumu evde bırakıp gittim.Amacı olay çıkarmak .gitmiş polislerin olduğu nizamiyeye yol soruyor.anne dedim hadi eve gidelim bebek evde .torunun evde ya bişey olsa dememe kalmadı polislerin içinde saçlarımı yoldu.ben eve çekmeye çalışıyorum hala aramızda itiş kakış yaşandı.eşiminn arkadaşları abla bırak gitsin gideceği yom zaten bak dolmuşta geldi gitmiyor bebeğine yazık dedi beni eve götürdüler ben o akşamı bi başka arkadaşımın evinde bebeğimle geçirdim kabus gibiydi.sonra görümcem kayınvalidemi memlekete çağırdı gitti.o gün bugündür eşimle aramız soğuk .bu arada kadın evden gitmeden eşim elini öptürdü zorla.gönlü kırık gitmesin diye ben evladım için sustum gittim elini öptüm.velhasıl ramazan bayramında eşim sen izin alamıyorsun ben arabayı ve bebeği memlekete götürücem diye tutturdu.ben yok dedikçe kayınpederim bile getirsin dedi bebğim 9 aylık tı ozaman eşim nasıl götürsün yolda kalbi delik çocuk öldürcekler torun görme sevdasına aradım buyrun siz gelin ben size bilet alayım çocuk gelemez bende ızın alamıyorum dedım.yuzume kapattı kayınpederım.esım tek gıttı benı bebegı bırakıp arabayıda aldı.ben araç kıralamak zorunda kaldım.
bakıcıya cocugu bıraktıgım ıcın.sormadı bıle neyle hangı parayla kıralarsın dıye esım.gıttı geldı ıyıce dolmus aramız ıkı aydır kotuydu eve gelmıyodu desem yerı .kurban bayramında aılem bana bılet aldı memleketıme gıttım bebekle pazar gunu bır dondum eşim benim annem e sen kötü davrandın bakıcıya ıyı davranıyorsun sen aılenın yanına bebekle gıttın ben gıdemedım ben bundan sonra annemın yanında yasıcam annem 67 yasında benım annem sana bıcak saplasa da susacaktın ben bosanıcam bıttı dedı.
dedim ki evladımız var benim hatam var sa bile annen gelip bizi boşatmaya kadar götürdü nasıl görmezsin dedim ben doğu görevim biter bitmez ailemin yanına gideceğim maddi olarak onlar yardımcı olacaklar artık sıkıntı çekmek istemiyorum sende başının çaresine bak hemen yarın dilekçe verelim dedi.
evladım var napıcam bilemedim .sabah da bana hala whats uptan ıkımız ıcınde en dogrusu bu bır an once ızın al dılekce verelım ıstemıyorum demıs napmalıyım

Şu cümleyi duyduğunda çocuğumu benden ayırmayı düşünenin alnını karışlarım demediğin için devamı geldi aslında
Çüş yani bi de o mu ayrılmak istiyo defolsun gitsin annesinin dizinin dibine
9 aylık bebek zaten hukuken de anneden ayrılmaz

NOT: Benimde 9 aylık kızım var çok sinirlendim.

Lohusalık zaten zor
Bunu en iyi kadınlar bilmeli
Yok ama kaynana vb. kadınlar ille de daha da zorlaştırırlar kolaylaştırmak için yardıma geliyorum kisvesi altında
Keşke hiç gelmeseymiş
Eşinde dangozmuş 10 yıldır bi hayatı paylaşmışsınız, 11.yılda bebeğiniz olmuş annesinin oyunlarına kanıp pire için yorgan yakıyosa ne hali varsa görsün

düzelir diye diey dayandım dostlarım daha sana ne yapmaları gerekıyor bu ınsanların bosanman ıcın dıyerek uyardılar bıle:(ben aman evllılıgım aman duzenım bozulmasın dıye aman baba evıne donmeyeyım dıye yıllardır katlanıyorum.ama bunca yıl kazandıgımı alıp calıstırıp baba olup ta bole kapı onune konmak zoruma gıdıyor

Evliliğiniz çıkmaza girmiş, bu saatten sonra düzelecek yanı kalmamış ve bence bu yalnızca kayınvalidenin başarısı değil.
Eşiniz fazlasıyla boşvermiş ve bencil bir profil.
Kayınvalidenizle size gelmeden önce de sorunlarınız var mıydı bilmiyorum ama öyle ya da böyle gelmesine razı olduysanız en azından muhabbetin dibine vurmasanızda konuşabilirdiniz. Biri benimle aynı evde konuşmasa elbette saçını başını yolmam ama kendimi insan yerine konulmuyor hissederim ve ben de o evde kalmak istemem.
Yani bilmiyorum ufak da olsa sizin de hatalarınız var ama dediğim gibi siz düzeltmeye çalışsanız da eşiniz kararını çoktan vermiş. Maalesef olan yine çocuğa olacak.

Aman bosver birak gitsin anasının dizinin dibine , bosan sende rahatlamis olursun kv nin yaptklarini mi cekceksn cocugnz gerilimn ortasnda buyuyecegine boyle olmasi daha hayrli bence

ben de boşanıyorum canım.. benim sorunda kv ve eşimin ailesinden başkasını gözü görmemesi.. çok şükür ki benim çocuğum yok.. beni bu laflara sözlere inanıp bıraktı ailesinin yanına yerleşti.. sürekli boşayacam çok mutluyum mutsuzdum diyormus.. evlılıkte suresınce hıc ıncınmemıstık bırbırmzden.. kavgamz sadece aılesı oluyordu..neyse bende dusundum tasındam actım davayı.. kendılerının hala actıkları dava yok.. neredeyse 3 ay olacak.. tavısyem bunlar kac yasında ınsan yola gelmez bunlar.. vıcdanları körelmiş baksana.. boşan demek gercekten zor.. ama baksana nereye kadar gidecek böyle.. bazen ipin ucunu bırakınca herşey daha güzel oluyor sanki.. Rabbım sana sabır versın.. bebegıne de sağlık sıhhat ınsallah tez zamanda... üzülme diyeceğim ama üzül hatta bağıra bağıra ağla ama bu süreç uzun sürmesin kendini yıpratma.. allaha emanet ol..

• Beğen
Reactions: anu
defolsun gitsin! sizde aklınız varsa bebeğinize odaklanın. onun sizde kalması için yollar arayın ki sanmıyorum ki anneden ayırsınlar bebeği. aklınızı kullanın. o kocadan bi cacık olmaz. erkekde olmaz, eş de baba da.

üzülüyorum bu kadının yuvamı dagıtmasına esımın ızın vermesıne anlam veremıyorum.aılem de aılem 40 yasında adam esım benım ben aılemden uzakta dogudayım bayramdan bayrama aılemı gorurken ondan on yas kucukken ben anne baba dıye tutturmazken bunca seye katlanırken onun bu tavrı annem sanabıcak saplasa dahı susacaksın demesı .anlam veremıyorum ve bosanıyor benden eve gelmıyor zaten
az once de yazdım.. ah su kv ler yok mu? bosa bosa dıye basının etını yemıs oglunun , oglu anneme bas edemıyorum demıs yakın arkadslarına.. ama kadınsa gezdıgı yerde ben cok sevıyorum gelınımı bıtmesın dye ugrasıyorum ama oglan ıstemıyor dıyormus.. yanı kardes bu lafların sonu yok.. bunların allah korkusu yok.. yuva yıkıyorlar.. bı de senın uzerıne cocuk.. hıc altta kalma bence.. gıt ver vekaletını avukata.. o senı ararsa de ben de vekaletımı avukata verdım onunla gorus bu konuyu dye.. emın ol sen ıstemedıkce o havalanacak daha cok uzecek senı.. bende agladım sızladım ayrılmayalım dedım baktım ıpe sapa gelmez oldu.. sustum dsundum gıttım actım davayı.. sımdı daha sen dıyordun ayrılmayalım dye ne degıstı de actın davayı dıyor.. gururla ayrıl bence.. ama tazmınat nafaka konusunda sakın gurur ypma.. cunku sen ısteyınce de kotusun ıstemesen de kotusun ve oyle cırkeflesıyorlar kı parayı duyunca...

• Beğen
Merhaba Kızlar daha önce defalarca evliliğimle ilgili problemlerimi yazdım.11 yıllık evliyim öle böle devam ettirdim.10 yılın sonunda bebeğimiz oldu kayınvalidem hiç istememe rağmen çalıştığım için eşimin de ısrarı ile bebeğe bakmaya geldi.ben bakıcı tutma taraftarıydım 3/4 ay baksın sonra gider dedi eşim bende kabul ettim.
Bu dönem içerisinde ev de eşimle bir paylaşımımız kalmadı doğum sonrası lohusalık kayınvalidem herşeye karışır oldu .sustum konuşmamayı tercih ettim eşimi bana karşı doldurdu benimle konuşmuyor dedi.eşim çocugu sana göstermeyiz annemle iyi geçin bile dedi.:KK43:sonra bi akşam işten geldim sen benle neden konuşmuyorsun dedi kv dem dedim konışmak istemiyorum baktım çantasını hazırlamış giyinmiş.ama dışarısı kar kış kıyamet kayınvalidem de o saatde gidiş otobüsü olmadığını biliyor.neyse içeri gitmemle bi baktım çık mış evden eşimde yok.peşinden pijamayla terlikle kalbi delik çocugumu evde bırakıp gittim.Amacı olay çıkarmak .gitmiş polislerin olduğu nizamiyeye yol soruyor.anne dedim hadi eve gidelim bebek evde .torunun evde ya bişey olsa dememe kalmadı polislerin içinde saçlarımı yoldu.ben eve çekmeye çalışıyorum hala aramızda itiş kakış yaşandı.eşiminn arkadaşları abla bırak gitsin gideceği yom zaten bak dolmuşta geldi gitmiyor bebeğine yazık dedi beni eve götürdüler ben o akşamı bi başka arkadaşımın evinde bebeğimle geçirdim kabus gibiydi.sonra görümcem kayınvalidemi memlekete çağırdı gitti.o gün bugündür eşimle aramız soğuk .bu arada kadın evden gitmeden eşim elini öptürdü zorla.gönlü kırık gitmesin diye ben evladım için sustum gittim elini öptüm.velhasıl ramazan bayramında eşim sen izin alamıyorsun ben arabayı ve bebeği memlekete götürücem diye tutturdu.ben yok dedikçe kayınpederim bile getirsin dedi bebğim 9 aylık tı ozaman eşim nasıl götürsün yolda kalbi delik çocuk öldürcekler torun görme sevdasına aradım buyrun siz gelin ben size bilet alayım çocuk gelemez bende ızın alamıyorum dedım.yuzume kapattı kayınpederım.esım tek gıttı benı bebegı bırakıp arabayıda aldı.ben araç kıralamak zorunda kaldım.
bakıcıya cocugu bıraktıgım ıcın.sormadı bıle neyle hangı parayla kıralarsın dıye esım.gıttı geldı ıyıce dolmus aramız ıkı aydır kotuydu eve gelmıyodu desem yerı .kurban bayramında aılem bana bılet aldı memleketıme gıttım bebekle pazar gunu bır dondum eşim benim annem e sen kötü davrandın bakıcıya ıyı davranıyorsun sen aılenın yanına bebekle gıttın ben gıdemedım ben bundan sonra annemın yanında yasıcam annem 67 yasında benım annem sana bıcak saplasa da susacaktın ben bosanıcam bıttı dedı.
dedim ki evladımız var benim hatam var sa bile annen gelip bizi boşatmaya kadar götürdü nasıl görmezsin dedim ben doğu görevim biter bitmez ailemin yanına gideceğim maddi olarak onlar yardımcı olacaklar artık sıkıntı çekmek istemiyorum sende başının çaresine bak hemen yarın dilekçe verelim dedi.
evladım var napıcam bilemedim .sabah da bana hala whats uptan ıkımız ıcınde en dogrusu bu bır an once ızın al dılekce verelım ıstemıyorum demıs napmalıyım
sen bile bile lades demişsin.
mart ayında da aynı dertlerden muzdaripmişsin. üstelik bu sıfatsız tarafından aldatılmışsın, senin hakkında ailene iftiralar atmış, ailen sana destek verdiği halde sen boşanmamakta direnmişsin. çocuğun olmadan önce aldatıldıysan neden bu adamı affettin tüm kötü davranışlarına rağmen, anlayamıyorum.
bundan sonrası için sevinmen lazım. kurtuluyorsun bu adamdan ve ailesinden. yat kalk dua et, ailen de arkanda.
daha ne istiyorsun, seni döverek hastanelik etmesini mi, çocuğunu kaçırıp hasret bırakmasını mı? neyi umuyorsun eşinden?
bu adam düzelmez, 10 senedir düzelmemiş, daha neyin üzüntüsü bu?

Eşinle göndermedin kendin niye ailene götürdün. Sadece eşin hatalı diyemiyorum kusura bakma sende de hatalar var belli ki. Ama tabi bu eşinin odun olduğu gerçeğini kapatmaz. Eşin tam bir bencil ve sana sadece sunu söyleyim eğer eşin boşanmak istiyorsa boşan hiç diretme. Bundan daha kötü nasıl olacak ki hayatın
Yani tabi ki kendi yanında götürecek. 9 aylık hasta cocuk anensi olmadan tuvalete bile gidemez. Sacmalık.

Boşa gitsin güzel kardeşim, evladının canını düşünmeyen adamdan baba da olmaz koca da. Verilmiş sadakan varmış

• Beğen
üzülüyorum bu kadının yuvamı dagıtmasına esımın ızın vermesıne anlam veremıyorum.aılem de aılem 40 yasında adam esım benım ben aılemden uzakta dogudayım bayramdan bayrama aılemı gorurken ondan on yas kucukken ben anne baba dıye tutturmazken bunca seye katlanırken onun bu tavrı annem sanabıcak saplasa dahı susacaksın demesı .anlam veremıyorum ve bosanıyor benden eve gelmıyor zaten
adam evliliğinizi yuva olarak görmemiş ki hiç.
sen öyle olması için uğraşmışsın ama olmamış.
gerçekleri 11 sene gözüne sokmuşlar eşin ve kv ama sen gözlerini kapatmayı tercih etmişsin. sadece kv ve eşin suçlu değil, bunlara göz yumduğun için asıl kabahat sende.
eşin ayrılmak istemese sen hala saf gibi bu aileye iyi niyet göstermeye devam edecektin, olmayan yuva için sıkıntı çekecektin. eşin neyse ki daha fazla eziyet etmekten vazgeçmiş sana. acımış ki boşanmak istiyor. gözünaydın.

sen bile bile lades demişsin.
mart ayında da aynı dertlerden muzdaripmişsin. üstelik bu sıfatsız tarafından aldatılmışsın, senin hakkında ailene iftiralar atmış, ailen sana destek verdiği halde sen boşanmamakta direnmişsin. çocuğun olmadan önce aldatıldıysan neden bu adamı affettin tüm kötü davranışlarına rağmen, anlayamıyorum.
bundan sonrası için sevinmen lazım. kurtuluyorsun bu adamdan ve ailesinden. yat kalk dua et, ailen de arkanda.
daha ne istiyorsun, seni döverek hastanelik etmesini mi, çocuğunu kaçırıp hasret bırakmasını mı? neyi umuyorsun eşinden?
bu adam düzelmez, 10 senedir düzelmemiş, daha neyin üzüntüsü bu?

Ve tüm bunlara ragmen bebek mi yapılmış?
Ya hu ne olur düşünmeden bebek yapmayın, yazıktır günahtır.

Back