Eşim başkasına aşık..

Çok kötü bir durum gerçekten Rabbim kimseye yasatmasin. Empati kuracak olursak eğer ben olsaydım bu kadar büyük konuşuyorum başkasına aşık bir adamla dayanamzdim. Arkadaşınıza büyük sabır varmış nasıl dayanmış esine belli ettirmeyi hayret! Bi iş bulun kardeşimiz felan yok mu ya da yakınını felan size destek olacak biri, bebegin izle ilgilenirseniz sizde bir iş bulup çalışın. Emin olun başkasına aşık bir kocadan bin kat iyidir, gururunuz var unuttun.

Pardon unutmayın yazacaktım son cümlede yanlış anlaşılma olmasın

Ay gerçekten kadinalr klübü psikolojimi bozmaya başladı bide hamilelik malum oturup agliyorum okudukça bence hiç bi kadın buna dayanamaz ne kadar da gidicek yeri olmasada katlanamaz inşaallah fake konudur

İzden kopamazsa geri asik ettirin kendinize.o kadindan eksik bi yanin yoktur bence

Ortada baskasina asik bir koca vee bu kadar rahat bir kadin?
Yahu bu ne genisliktir!!?diye sorarlar insana...
Kinamayim rabbim ama ben olsaydim ulan canimi disime takar,yinede o se..r..zi evde barindirmazdim!!!canini yakmadan da atmazdim disari...

lütfen bu videoyu izleyin konuyla aynı eşi sonradan eşine geri dönüyo sadece dinleyin lütfen

Bence herşeyi paylassin eşiyle bildiğini söylesin. Madem gidecek yeri yok ve çocuğuna da çok düşkün o zaman aynı evi paylaşan iki arkadaş gibi yaşamaya devam etsinler tabi çocuğun bundan haberi olmayacak. .

Okurken dondum ...adam ne karaktersiz biriymis bekarim deyip bir genç kızı kandırıp kendine aşık edip günahına giriyor ..evdeki eşi kandırıyor ..kendini kandırıyor...olan adam hariç herkese oluyor ...ne denir ki şimdi

Arada çocuk olmasa hiç düşünme bırak derdim ama çocuğun için katlanmak daha dogru sanki. boşanmış ailelerin çocukları hep soruňlu oluyor. Hem iyi davraniyomus. belki zamanla pişman olur ailenin kıymetini anlar. Bilemedim ben de. Ben de eşime çok guvenirim ama bunlari okuyunca herkesten herşeyi beklemek lazimmis meğer

Konssun eşiyle. Yazık kadına ya konussa ne olur onuda bilmiyorum. Ama içine atarak yasayamaz Allah korusun dert insanı hasta bile eder. Konussun biliyorum herseyi desin. Bu işi bitireceksin desin. Çocuk hatrina ya esine zorla bitirtecek bu ilişkiyi. Yada bosanacak. Aldatiliyor yani çocuk var ama kadın nerde bu kadının hayatı ?

Bu şekilde yaşamak daha mı kolay sanki? Arkadaşınız eşine her şeyi bildiğini söylemeli kesinlikle.

Evet sayın seyirciler aşağılık korkak uçkuruna düşkün bir adamla metresin hikayesini okudunuz..ama kadın bilmiyormuş falan demeyin gayet de bildiği halde yazmış ve imkansız aşklarını dile getirmişler.yani şeref yoksunu iki insanın bi o kadar aşağılık hikayesi bunlar..değersiz ve alçakca.aşk sevgi kelimeleri asla bu hikayede yer alamaz.o kutsal ve değerli yüce duygular fedakarlık emek ve cesaret ister..
Şimdi bu aldatılan hatun NE yapmalı peki!delilleri toplayıp boşamalı..aman çocuğum dediği vakit çocuğu kaybedecek bunu bilsin .artık sevgi dolu bir yuva değilsiniz bunu aynı evde o çocuğa yaşatmaya da hakkınız yok.Biraz gurur onur olsun lütfen ...çabalayın en azından ..

Helal ikinizede ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…