Eşim başkasına aşık..

Tüm kanıtlar toplanılsın dava açılsın nafaka alınsın.
En azından gururuyla ve oğluyla devam eder hayatına.
Gerçi cümlelere bakılırsa kadında nasılsa kocam beni bırakamaz havası var.
Ama bana daha çok konuyu 2. kadının yazdığı geldi.
Çünkü aldatılan bir dişi bunu bu şekilde ruhsuz anlatamaz.

İnşallah onlarda mutlu olurlar, o kıza ulaşsam konuşsam bir şey değişir mi bilmiyorum, Nasıl vazgeçti peki o yakınınız nasıl mücadele etti?

Konu fazlasiyla duygusuzca yazilmis, aldatilan kadin bosanmayacaksa bosu bosuna yuz goz olmasin. Bosanicam diyorsa da butun delilleri toplasin guzel bir nafaka karsiliginda bosansin.

Bence bunu öğrenen hiçbir kadın sessiz kalmaz her nekadar belli etmemek istesede illaki hir acik verir :) konu ya fake yada kadin eşine aşık değil aşık olsa dayanamaz saklayamaz :) saklayabiliyor madem arkadaşların dedigi gibi dava açsın boşansin başka çözüm göremedim ben zora sabretmek boyle bir duruma milyonda bir olur.... umarim kimsenin başına böyle bişey gelmez

183 ü araya bilirsiniz
Onlar size devletin bu konudaki imkanlarını anlatır
Ona göre bir rota çizersiniz
Delillerin hepsini toplayın yalnız
Hiç bir şey olmazsa aldığı nafaka ile yaşar tazminat ile de bir ev araba bir şey alır
Kadına değer veren bir sürü kadın kuruluşu var lütfen
İmkanlar kimsenin ayağına gitmiyor
Araştırın lütfen

Ya niye eşine sormuyor anlamıyorum benim eşim olsa ağzının ortasına si*arim sonra çocuğumu alıp s*ktir olup giderim bu kadar mı gurursuzum bu kadar mı dustuk biz ya erkek nedir Allah aşkına kadınların yapmayacagi iş yok hayır ben okurken kendi turumden igrendim resmen bu kadar aciz miyiz biz hasta olsa da kardeşleri gitsin yanlarına anası babası yok mu bunun

bosan diyecem bosanamam diyecek. Bosanmayip ne yapacak bu kadin ? Sinirlendim resmen kocasina acimis hide asik olmus diye. Ask mesk hikaye hamileyken baskalariyla gezmis tozmus adi herif utanmaz arlanmaz.Kiz ayrilmismis aci cekiomusmus . Bilio da daha niye aci cekiyor ? Tekmeyi basacakti . Bosanmasaniz da yanina birakmayin rezil edin su adamlari kepaze edin. Yemegini yapma eve alma .Sinirden basim agridi birden

bence esine söylemeli bildiğini. belki adam bundan sonra bırakır belki asıl degil kıza yalan söylüyor . normalfe ayrılması gerekir kadının ama hayat .
maddi durumu olmadan gek basına bir bebekle gecinmesi cok zor

Valla ben o mesajları okuyunca önce soğuk bi duşun altına girer düşünür sakinleşirdim. Ondan sonra o mesajların ekran görüntülerini alır, kendime yollar, kanıtları bi kenarda tutardım. Ondan sonra o telefonu eşimin kafasında kırar bir güzel sinir krizi geçirirdim. Sonra da çocuğumu da alır babamın evine giderdim.

Ondan sonra da maddi manevi tazminat davası ile birlikte boşanma davasını açar, anasından emdiği sütü maddi manevi burnundan getirirdim.

O saatten sonra uğraşsın bakalım nasıl oluyormuş.

Ha içini bi nebze olsun rahatlatacaksa şunu da söylim, eşin o kıza aşık falan değil. Bu aşk değil. Aşk böyle bi şey değil. Eşin sadece kendine heyecan arayan, nefsine sahip çıkamayan, kimseyi sevemeyen karaktersizin teki o kadar. O kızdan uzaklaşsa, iki gün sonra başkalarıyla aynı heyecanı tatma çabasına girer.

Neymiş aşk acısı çekiyorlarmış, sen bu dediklerimi yapta acı çekmek neymiş o zaman görsün.

Bebeğini emzirirken öğrendi demişsin ya gerçekten yüreğime dokundu. Kızı kandırmış tamam da olan biten ortaya döküldukten sonra Hala devam ediyorlarsa o ilişki de biraz zor biter. Şu an eşini oğlunu bırakamıyor demişsin ama eşinden sogudukca tamamen o tarafa dönecek. Bosanmayacaksa bile kendini garantiye alacak bir şeyler yapsın

Yaa arkadaşlar ,tekrar tekrar okudum düşündüm de,bence bu konu fake,ve hepimiz boşuna sinirlendigimizle,uzuldugumuzle kalacağız yine..
Bu konuda eksik birseyler var sanki

Arkadaşlar komşumda iltahaplı romatizma hastalığı var malesef. Bazen kitleniyor olduğu yerde, bazen çocuğunu kucağına bile alamıyor, doktorlar lopus demişler ama görünüşte öyle bir şeyi yok, komşumda öylesine güzel bir bayan ki görseniz evini de oğlunuda eşini de hiç ihmal etmez, hastalığı olsun, oğlu olsun, hasta kardeşleri olsun, ailesindeki kültürsüzlük olsun, baba ocağına dönemez. Eşine anlatırsa kendisini bırakır diye korkuyor, o kıza daha çok yönelmesini istemiyor. Zamana bıraktı Allah'a bıraktı.

Yazık, ne diyeyim. Buraya da yazmasının bir anlamı yok o zaman.

O zaman susup oturacak mecbur,simdi biz ne soyleyebiliriz.ki

Valla ben olsam herseyi bildigimi,mesajlari okudugumu soylerdim esime.Ayni bu sogukkanlilikla.Secimini yap derdim madem cocugu var diye vazgecemiyor ailesinden o zaman kizi terkedecek.Adama bak ne yardan geciyor ne serden...Oldu canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…